Време е за селекция в Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Време е за селекция в Черно море

Мнениеот Veso1913 » 23 окт 2009 22:12

Във връзка с проведената среща на фенове,играчи и старши треньор,основния акцент на феновете в темата относно срещата беше тази,че нямаме достатъчно добра селекция+контузения Данчо,напусналия Крив и недобрата форма на основните ни играчи.В тази връзка пускам тази тема в която феновете на Черно море изкажат своите виждания и предпочитания относно евентуалните нови играчи,които бихме желали да видим на Тича.И при една нова среща с Велизар,да му изкажем нашите желания.Говоря за сериозни неща.Без изцепки като-,,Аз искам Роналдо!"Нека първо изясним за себе си на кои постове искаме попълнения и после всеки да си даде мнението кой играч би ни свършил добра работа на дадения пост.Аз бих започнал така!
-------------------------------------------------1Пиргов/Фил/--------------------------------------------
/Ели/Лазаров М/----------- Сашко ----------------------Танко/Домакина/---------/Бачев/Адемар/

Жоро/Дани Г/--------------------Кули------------------/-Дани Д/Борносузов/-----З.ЛазаровТошко/

Миро----------------------Заков

В скоби съм сложил играчите които според мен не трябва да са твърди титуляри.Но стават за резерви.С едно уточнение,че Дани Г.е в много добра форма,но се покрива като пост където е най-полезен с Жоро.На вратата според мен нямаме проблеми!!!Но после...става страшно!
Видимо имаме няколко несменяеми /незаменими/ играчи.Сашко,Жоро,З.Лазаров и Миро и Дани Г/за когото споменах защо не е в титулярната ми единадесеторка/!С малки условности
Кули,Борносуза,Дани Д и Заков.Тошко според мен трябва да играе редовно,но мястото му зависи от треньора най-вече.Аз не бих оставил Здравко на пейката заради Тошко.макар и да искам като наш юноша да е постоянно на терена.Все пак най-класния ни играч е Здравко,колкото и някои хора да не го признават.Тепърва ще показва на нашата ,,взискателна" публика,кой е Електричката.Това бе само вметка.Какво правим относно останалите постове????????Кой да дойде на Тича?За десен бег бих пожелал Александров от Берое.В средата ни трябва един истински боец!Играч като Галчев от Пирин,или Дюлгеров от Славия.Втория е от типа на Гатузо.Не блести с технически умения,но е страхотен биткаджия,Човек който е готов всеки мач да си извади картон.НЕПРИМЕРИМ!Дотук изброените бихме ги взели без пари,или за малко пари.Галчев или Дюлгеров ще струват някаква сума.В нападение един типичен таран.Без претенции съм за играч от БГ,просто защото сякаш не виждам да има изявен такъв.Чилика май вече не става,Женята и той.Сякаш Павле Делибашич даваше някакви индикации.Може някой забит на пейката като
Генков/играча на Локо сф/.Ама да е без пари. ;) .Единствено бих дал пари за най-важния според мен пост във фурбола-Фантазиста!Човека който да замести Кривия.Според мен единствения такъв в БГ е Даксон.Това е човека който ще прави разликата и трябва да се привлече бързо.Галя съвсем е оплескала нещата и ще го даде сравнително евтино.Аз съм до тук.Сега сте вие!
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Fichango
Контакти:

Re: Време е за селекция в Черно море

Мнениеот Fichango » 24 окт 2009 08:19

Точно сега е трудно за селекция - в средата на сезона. А и кой добър играч е свободен през зимата?

Потребителски аватар
morqka93
Контакти:

Мнениеот morqka93 » 24 окт 2009 08:50

Аз бих направил пълна промяна на състава.С изключение на Пиргов,Сашко,Танко,Жоро и Миро.Не че другите не са добри футболисти,но просто не им пука за отбора.Ето защо трябава да купим поне 5 нови играчи(най-добрите от средняците)както направиха Цска.''Хубавото'' е че в България зимната пауза е 3месеца и без проблем всички ще се сработят.За жалост,обаче отново няма да се даде и лев за селекция.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 24 окт 2009 10:04

По принцип селекциите се подготвят по време на сезона.Виждаш къде куца играта,на кои постое,кои играчи в другите отбори се представят на ниво,къде определени играчи имат проблеми с клубовете си,кои клубове имат остра нужда от свежи пари...Такива работи.Не както го правим ние.Като свърши сезона,давай да търсим играчи.При положение че Черно море финансово са най добре,имаме нещо с което да мотивираме евентуалните нови постъпления.Засега само при нас не се чува за забавени заплати,неплатени траншове ,наеми и други такива.Така че за играчи от отбори като тези на Ботев,Берое,Локо пд,Пирин,Локо Мездра,Монтана,Миньор при нас със сигурност им се струва нещо като на Хаваите. :) .Мисля си че точно на зима ще са най-големите катаклизми които сме виждали някога в БГ футбола.Ще има отбори които ще станат аматьори от раз.И ще има сносни играчи за без пари или малко такива.Дано се възползват от ситуацията нашите босове.Могат да започнат преговори още сега.Разбира се под сурдинка,защото мисля че е забранено да се преговаря с играчи с неизтекъл договор.

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 24 окт 2009 10:13

shevchenko написа:Време е да си ходите.

А защо ти не си отидеш,от нашия форум?По-лесно е.
По темата,мисля че през зимната пауза ни трябват таран и халф като Кривия.И с връщането на Данчо,нещата ще си дойдат на място.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 24 окт 2009 11:00

Всъщност ни трябват точно 4 футболисти.4,но класни.Най-голям проблем сега ни е плеймейкъра.В А група виждам само двама играчи с подобни фунции - Даксон Да Силва от Локо Пд и Борис Галчев от Пирин.Единия от тях задължително трябва да бъде привлечен.На второ място в проблемните ни постове е тарана.Не креативен нападател,не подвижен нападател,имаме нужда от 190+ висока талпа отпреде да мачка,пък ако ще да вкарва,да мачка там по 2-3,а Миро да има пространство за демаража и бързината си(както и Тошко).Третия проблем играч е деф.халф.Да,голям проблем ни е.Когато играе Дани Димов нямаме проблеми,но когато не играе положението е критично.Борносузов не е във форма,а Мими Петков е свършил с футбола отдавна.С носталгия си спомням за Рикардо Андре,който беше фантастичен полузащитник,истинска класа,той придаваше здравинатана халфовата ни линия,жалко,че ни напусна.Четвърти проблемен пост - ляв защитник.Адемар се оказа болнав и чуплив,а Ради Бачев си е все на същото ниво,виждаме как го пробиват,в Мездра пак през него мина центрирането.И тука с носталгия си спомням за Периш.Решим ли тези 4 проблема ще бъдем пак на същото ниво от миналия сезон.Най-важен обаче е плеймейкъра,ние просто играем безидейно
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Bo4kO
Контакти:

Мнениеот Bo4kO » 24 окт 2009 12:09

Трябва да вземем според мен Мартин Камбуров,типичен таран и голаджия. :)

Потребителски аватар
mi7ence7y
Контакти:

Мнениеот mi7ence7y » 24 окт 2009 12:10

Bo4kO написа:Трябва да вземем според мен Мартин Камбуров,типичен таран и голаджия. :)

+1 ;)
Черно море

Varna1913
Контакти:

Мнениеот Varna1913 » 24 окт 2009 12:24

В България освен Камбруов няма други достатъчно добри централни нападатели, а него абсурд да го вземем, след като не го взехме без пари, сега кой ще плати на Гигов 1 милион и повече, за да го купи, затова трябва да се погледнем към чужбина, Кольо като мениджър, да задейства връзките и да докара някой португалец или бразилец, само да не е като Фабиньо :mrgreen: наистина някаква класа поне като Неи или Платини.Трябва попълнение и отдясно на халфовата линия, в България думата крило не съществува, тука играем с 4 халфа, а ако видите големите отбори в чуждина играят с типични крила, така че една остро технично крило ще е от полза на нашия отбор, бековете ни малко куцат, не знам Адемар дали може да се разчита не него, изиграл е 1-2 мача досега, но май и там и отдясно ще ни трябват попълнения

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 24 окт 2009 12:27

Забравете за Камбуров!Или ще излезе отново навън,или ще остане в Локо сф.Да стрелецо!Прав си за тарана и плеймейкъра!Само дето поне аз не виждам такова животно-таран в БГ,дето да става за нас.Между другото,ако разполагаме с един много бърз играч,вместо таран,дали няма да се получи?А за плеймейкъра вече сме двама с еднакъв избор. :) На левия бег имаме общо един добър играч.Половин Бачев+половин Адемар. :) Но какво ще правим от дясно,където се оказва че имаме общо половин играч?

Върни се в “Черно море”