Черно море - Локомотив (София) 22кръг

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
boys85
Контакти:

Re: Черно море - Локомотив (София) 22кръг

Мнениеот boys85 » 01 апр 2012 20:20

Sofia 1929 написа:Поредна лъжа, при това опашата! Всичките ти теории увисват във въздуха, защото и ние и Славия имаме по един сезон в Б група. По тема, която не съм компетентен не бих спорил, такъв е съвета ми и към теб, без да се засягаш. Преговори си домашното и ще те изслушам

Важното е да си вярваш...нали се сещаш, че ми е през оная работа за твоите съвети и изслушване. С по 1 сезон през 50-те тезата ми увисвала във въздуха. То се знае на кои специално им уреждат баражи за оставане, но иначе се изкарват страшно репресирани през комунизма. :mrgreen:

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 01 апр 2012 20:25

Sofia 1929 написа:Колега, оценявам чувството ти за хумор, но дай по-сериозно.
Така... Вечна ранглиста ние сме 7ми, вие сте 4ти.

Нормално разсъждаващ човек, би спрял до тук, но ти държиш да продължиш да се излагаш. Не ми се коментират титлите ви(общите) нито нещо друго, за футболистите, които сме дали на България също("един Котков и един Начко Михайлов" :lol: ) също, защото ще се засрамиш. За въпроса за националният отбор и какво сме дали ме разсмя :lol: , не искам да те излагам, но ако настояваш, ще ти напиша няколко неща.

Дай да чуем тогава, макар че ми е ясно колко глупости ще напишеш.

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 01 апр 2012 20:38

Всички големи отбори извън София имаме периоди в Б група, само вие и онези 2 тумора нямат.

boys85 написа:
Sofia 1929 написа:Поредна лъжа, при това опашата! Всичките ти теории увисват във въздуха, защото и ние и Славия имаме по един сезон в Б група. По тема, която не съм компетентен не бих спорил, такъв е съвета ми и към теб, без да се засягаш. Преговори си домашното и ще те изслушам

Важното е да си вярваш...нали се сещаш, че ми е през оная работа за твоите съвети и изслушване. С по 1 сезон през 50-те тезата ми увисвала във въздуха. То се знае на кои специално им уреждат баражи за оставане, но иначе се изкарват страшно репресирани през комунизма. :mrgreen:

Първо твърдиш едно, после след съвета като си провери домашното и осъзна какви НЕИСТИНИ пишеш, пак се опитваш да блеснеш. Написа, че нямаме сезон в Б група, оборих те, но "теорията ти не увисвала във въздуха" в очите на всеки един човек обаче се вижда колко ти олекват нападките. По темата с баражите, аз лично няма какво да ти пиша, някой славист ако желае може той да ти пише. Аз не се сещам да имаме бараж, специално организиран, подсети ме?
Последно само ние и "двата тумора" ли нямаме сезон в Б група или сви байрака?
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 01 апр 2012 20:45

Защо трябва да загрозявате дискусията? И Локо, и Черно море са едни от големите отбори в България. Локо една идея повече, защото Царските купи не се броят в официалната статистика. Но това, което прави един отбор голям, далеч не са трофеите. На "публика" също не е резонно да се обиждаме. Представете си Черно море да го поеме гнусен контрабандист-спартаклия и да съсипе дори и честта на отбора така, както направи Гигов с Локо Сф. Колко ще бъдем тогава на трибуните? А за стадионите какво да говорим... Щом Локо Сф нямат стадион, ние какво имаме?!

Пожелавам на Локо да се отърват от Гигов и ако се наложи да играят в по-долните дивизии, да си извоюват честно правото на промоция.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 01 апр 2012 20:52

yavorescu написа:Защо трябва да загрозявате дискусията? И Локо, и Черно море са едни от големите отбори в България. Локо една идея повече, защото Царските купи не се броят в официалната статистика. Но това, което прави един отбор голям, далеч не са трофеите. На "публика" също не е резонно да се обиждаме. Представете си Черно море да го поеме гнусен контрабандист-спартаклия и да съсипе дори и честта на отбора така, както направи Гигов с Локо Сф. Колко ще бъдем тогава на трибуните? А за стадионите какво да говорим... Щом Локо Сф нямат стадион, ние какво имаме?!

Пожелавам на Локо да се отърват от Гигов и ако се наложи да играят в по-долните дивизии, да си извоюват честно правото на промоция.

Чакай малко, как така царските купи не се броят? На Локото освен асансьор между Б и В група друго не мога да им пожелая.

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 01 апр 2012 20:52

wolf написа:
Sofia 1929 написа:Колега, оценявам чувството ти за хумор, но дай по-сериозно.
Така... Вечна ранглиста ние сме 7ми, вие сте 4ти.

Нормално разсъждаващ човек, би спрял до тук, но ти държиш да продължиш да се излагаш. Не ми се коментират титлите ви(общите) нито нещо друго, за футболистите, които сме дали на България също("един Котков и един Начко Михайлов" :lol: ) също, защото ще се засрамиш. За въпроса за националният отбор и какво сме дали ме разсмя :lol: , не искам да те излагам, но ако настояваш, ще ти напиша няколко неща.

Дай да чуем тогава, макар че ми е ясно колко глупости ще напишеш.

Явно приемаш, че всеки отбор на десетилетие дава по един като Котков и Начко, защото някакси се опитваш да ги маргинализираш, но ще ти отговоря няма страшно.
По темата за приноса за националният отбор само 3 неща(ако държиш може и още), свързани с най-големите успехи на националният отбор:
1994 г. - 4-тото място на националният отбор. Треньор Димитър Пенев - юноша на Локомотив София, пом.треньор Красимир Борисов - юноша на Локомотив София
1968, Вице-олимпийски шампион, Олимпиада в Мексико, треньор Георги Берков(треньор на Локомотив София) 4 ма футболисти на Локомотив в основният състав: Начко Михайлов, Наско Геров, Ивайло Георгиев, Георги Христакиев.
1959 - Европейски шампион за юноши. Никола Котков голмайстор на турнира с 6 гола.

Ако не ти стига може и още да ти пиша. По другите точки ако имаш забележки също казвай, там е по-интересно.
ИзображениеИзображение

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 01 апр 2012 21:05

wolf написа:Чакай малко, как така царските купи не се броят?

Ами така, преди 1938 г. са давани на шампиона безусловно, без никакъв турнир. Затова "победителите" през този период не се считат за носители на Купата на страната. Просто една купа във витрината, която няма никаква стойност. Все едно Бат' Бойко да беше дал "Купа на премиера" миналия сезон на Литекс, абсолютно същото е.

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 01 апр 2012 21:15

Хайде стига сте се заяждали с Локото,ами да си гледаме нашия отбор.Има надежди,че можем да направим нещо,ако не този,то поне следващия сезон ;)

А Локото имат 2 титли още през 40-те години и редица национални състезатели - сещам се за Иван Димитров,Дебърски например.Там е играл и нашият Стоян Орманджиев.

Проблемът на БГ футбола не са те или Славия,а двата всестранно покровителствани тумора,за които всяка загуба = трагедия, и освен това разните мутри - собственици на клубове :evil:

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 01 апр 2012 21:31

За това, че сте селски отбор, аз лично няма как да го кажа, защото уважавам традициите в спорта. Дори и да си бил провокиран, останалата част от мнението ти е абсурдно, но ако стоиш зад него може да поспорим.
Ние дали сме изпаднали или не, е наш проблем не твой. Фактите са, че имате 15 сезона в Б група, досега, което от своя страна значи, че сте изпадали 15 пъти. Факта, че понастоящем сте в А група, би следвало да означава, че сте се връщали 15 пъти. За понаятието да слизаш и да се качваш(изпадаш, влизаш), на жаргонен език му се вика асансъор. Толкова по терминологията.
За първия отбор с международен трофей е хубаво, че го казваш. Логично, след като сте първия, ние няма как също да сме първи. Разбирам, че Балканската клубна купа не е международен трофей в твоите очи, както и европейското железничарско първенство също. (За спечелените неофициални турнири няма да те натоварвам).
Аз не наричам отбора ти селски, не виждам причина защо ти го правиш, в разговор с мен.
Патетичният финал на поста ти, може да ти донесе точки в очите на някои фенове на Черно море, но не дават конкретен аргумент в защита на тезите ти. Думите ти как "Соца" ни е подпирал са също супер сериозен аргумент. Подпираха ни, като се опитаха да ни закрият.
Караш го на принципа в страната на слепците и едноокия е цар, но няма да ти се получат нещата, въпреки самочувстивието което имаш за познания върху миналото на футбола в България.

Ще почваш ли по показателите, които ти написах да ме оборваш или нещо се отказа стигайки до турнира в Букурещ?
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 01 апр 2012 21:41

Sofia 1929 написа: Аргументи за "100 години да ни гоните, няма да ни стигнете", имаш ли някакви :?: Вечна ранглиста ли, мачове в Европа ли, успехи в Евротурнирите ли, принос към националният отбор ли, заслужили футболисти ли, футболисти номер едно на България ли... ?
ИзображениеИзображение

Върни се в “Черно море”