Убийствена конкуренция в защитата... обаче нямаме национал:)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Re: Убийствена конкуренция в защитата... обаче нямаме национал:)

Мнениеот blue avalanche » 27 фев 2010 09:08

proscrip написа:Абе, мойто момче със сините очила - много интересна логика имаш - защо не посочваш мачовете в Европа, където се виджа ясно кой какъв е, в нашето първенство е ясно всичко преди мача, дори на футболистите не им се играе в полвината мачове.

Я погледни миналата година морето, с кои отбори е играло и как се е представило в защита, ппогледни тази година, след това виж националната ни защита кви ги е вършила в Европа с евробойците. Това лято лично бях в Айндховен за мача и наистина беше опълчение, но защитата издържа, въпреки че ПСВ-о бяха много над нас, особено в средна линия и нападение - тогава мача изкараха Защитата и Пиргов, както и последния бе виновен за единствения гол.
Айде стига ми давахте за премер вътрешното ни първенство, еле пък вие - какво са виновни защитниците, че съдиите обичат да ви дават дузпи за кихане на защитник срещу вас. Ние не ламтим за 11 национали от Черно море, ние искаме силен национален отбор със здрава защита, на която Сашко може да помогне много, а за някой мачове с по-здрави физически съперници и Танко е вариант, въпреки че е рисков, там нямаме сигурен играч в момента - заради това загубихме квалификациите, дори колегите, които искат и Димов за халф са прави, защото на него единственото което му трябва е самочувствие. За разлика от многото звезди, които имат само самочувствие!

Защитната ви линия в Айндховен се е състояла от 10 полеви играча и вратар.Е,всички няма да могат да влязат в национала!Впрочем такъв национален отбор ли искаш да гледаш?Те и италианците вече не практикуват катеначото.Не ми говори за "сини очила",щото преди да влезете в този форум ви раздават "зелените".

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 27 фев 2010 09:26

blue avalanche написа:
proscrip написа:Абе, мойто момче със сините очила - много интересна логика имаш - защо не посочваш мачовете в Европа, където се виджа ясно кой какъв е, в нашето първенство е ясно всичко преди мача, дори на футболистите не им се играе в полвината мачове.

Я погледни миналата година морето, с кои отбори е играло и как се е представило в защита, ппогледни тази година, след това виж националната ни защита кви ги е вършила в Европа с евробойците. Това лято лично бях в Айндховен за мача и наистина беше опълчение, но защитата издържа, въпреки че ПСВ-о бяха много над нас, особено в средна линия и нападение - тогава мача изкараха Защитата и Пиргов, както и последния бе виновен за единствения гол.
Айде стига ми давахте за премер вътрешното ни първенство, еле пък вие - какво са виновни защитниците, че съдиите обичат да ви дават дузпи за кихане на защитник срещу вас. Ние не ламтим за 11 национали от Черно море, ние искаме силен национален отбор със здрава защита, на която Сашко може да помогне много, а за някой мачове с по-здрави физически съперници и Танко е вариант, въпреки че е рисков, там нямаме сигурен играч в момента - заради това загубихме квалификациите, дори колегите, които искат и Димов за халф са прави, защото на него единственото което му трябва е самочувствие. За разлика от многото звезди, които имат само самочувствие!

Защитната ви линия в Айндховен се е състояла от 10 полеви играча и вратар.Е,всички няма да могат да влязат в национала!Впрочем такъв национален отбор ли искаш да гледаш?Те и италианците вече не практикуват катеначото.Не ми говори за "сини очила",щото преди да влезете в този форум ви раздават "зелените".

Ами тя и вашата срещу дебърцините беше от 10 човека,ама пак ви слагаха голове откъдето си искат.Значи извода е,че колкото и зле да са левскарите,трябва твърдо да са в национала,поради факта че ако не друго,поне от усти го докарват.Само че не си ли се замислял,че арменците имат по големи усти и от вашите,ама пак не са добри футболисти.Т.е. не трябва приказване и слагачество+връзкарство+тъпо шопско упорство,а трябва да има хора които играят футбол.А в Левски за сега такива колкото и да ви е мъчно-НЯМА!Единствения ви що годе приличен защитник беше Рабех-чужденец и го разкрихме за нула бройки във Варна.За другите не ми говори изобщо.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 27 фев 2010 11:12

blue avalanche,заяждаш се.На мене ми е много смешно от доводите ти,с които не можеш да ни убедиш.Изглеждаш смешно,не усещаш ли? :lol: Все едно да убеждаваш Обама,че си по-добър президент от него. :lol: :lol:
Само Черно море.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 28 фев 2010 02:12

blue avalanche написа:

Защо да не говори за сините очила, ок ние сме със зелени, ама ти сините дори и като лягаш не ги сваляш!

Потребителски аватар
GrEeN-FaN
Контакти:

Мнениеот GrEeN-FaN » 28 фев 2010 11:51

нека да няма национали пък ний да им дупчим мрежата....

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 28 фев 2010 12:09

Като гледах вчера,един от избранниците на Синоптика,К.Стоянов Електричката на няколко пъти,го направи крив и ми се изясни още повече картинката за Полша.Дотолкова се справи и игра Електричката,че се зачудих аджеба,този ли е Здравко Лазаров,дето го освободихме.И цели два гола вкара.А при нас,само два голови паса.
Само Черно море.

Потребителски аватар
Thomson
Контакти:

Мнениеот Thomson » 28 фев 2010 15:11

Абе като го гледах как ги вкара..и двата пъти имаше доста късмет :mrgreen: За разлика от другия освободен Керчев :lol:
На Зелено-Белия стадион, пак ще пеем за Морето, за Морето - Шампион!! Мачкайтеее Моряциииииии, ние сме с Вас!!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 02 мар 2010 16:02

След вчерашния мач Сашко Шерифа и Илко Пиргов,показаха че заслужават място не само в национала,ами във всеки средноевропейски клуб,даже и по-голям отбор.Интересно Синоптика дали е видял поне репортаж от мача?
Само Черно море.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 02 мар 2010 17:26

garfild8 написа:След вчерашния мач Сашко Шерифа и Илко Пиргов,показаха че заслужават място не само в национала,ами във всеки средноевропейски клуб,даже и по-голям отбор.Интересно Синоптика дали е видял поне репортаж от мача?

Как ще гледа друг мач извън столицата? Нали ще му изпадат очите. :mrgreen:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 02 мар 2010 19:37

Аз,пък,искам де не вземат нито един играч от Левски!Да си се подготвят с отбора.И без това имаме доста контузени.А и ни предстоят сериозни мачове.Изобщо не се радвам,че Милиев,Минев и Сърмов отсъствуват.Да напълнят национала само с играчи от Ч.море.Да видим Попов кого ще тренира тогава.
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Върни се в “Черно море”