мача ПСВ-Черно море ще го дават на канал

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
jore1914
Контакти:

Re: мача ПСВ-Черно море ще го дават на канал

Мнениеот jore1914 » 30 юли 2009 17:41

Само не знам каде прочете че ше дават мача тая изке*ана телевизия нищо не пише... дава ми програма за 2 месеца напред..

http://www.m-sat.bg

за тази телевизия ли става на въпрос ако е за нея никъде не пише че ше дават мача..

Потребителски аватар
POPCORN
Контакти:

Мнениеот POPCORN » 30 юли 2009 17:41

да определено не е лошо качеството, само да не прекъсва много по време на мача.от 10 е нали, че аз докато се върна от стадиона дано да не изпусна нещо интересно :)
Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 30 юли 2009 17:42

баси,хора докъде ни докараха шибаните ни телевизии.Да се ровим и обаждаме на кабелните си оператори да им се молим да ни пуснат някакъв си холандски канал и да се ровим из нета ,за да можем като хората да гледаме мач на бълг.отбор в евротурнирите.И добре,че все пак от Мсат откликнаха и пуснаха канала,както и миналата година само те спасиха положението с излъчването на мача с Щутгарт,когато пак никой не искаше да го излъче и то мача в София.Един голям х** за бълг.журналистика и това не е само за телевизиите,а и за другите медии,понеже всички медии акцентират върху това,че на пресконференцията на Колъо нямало нито един холандски журналист,а единствено човека на дарик-Добри бил там.Ами аз бих попитал защо само Добри е там.А къде са представителите на другите ни медии,хоандците не ме интересуват,но къде са нашите медии????
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
KingForadayy
Контакти:

Мнениеот KingForadayy » 30 юли 2009 17:55

Еми, варненска телевизия нормално да го дава.Ама не вярвам .Някй мисля че си прави гаргара.Откъде тия скъсаняци ще извадят пари за мача? :mrgreen:

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 30 юли 2009 17:58

KingForadayy написа:Еми, варненска телевизия нормално да го дава.Ама не вярвам .Някй мисля че си прави гаргара.Откъде тия скъсаняци ще извадят пари за мача? :mrgreen:

ти май още не си разбрал.Няма тия "скъсаняци" да дават мача.А в програмната им мрежа са пусбали холандския канал RTL7,който ще излъчва мача

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 30 юли 2009 18:05

Шибана работа.На Булсатком-а го нямам :evil:

Потребителски аватар
tuksam
Контакти:

Мнениеот tuksam » 30 юли 2009 18:07

ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ НА ЧЕРНО МОРЕ
ИМАМ УСЕЩАНЕ ЧЕ РЕЗУЛТАТА ТАЗИ ВЕЧЕР ЩЕ Е 0:1 ЗА МОРЕТО

УСПЕХ И НА ЦСКА

БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 30 юли 2009 18:16

KingForadayy написа:
mursusaid написа:
KingForadayy написа:Еми, варненска телевизия нормално да го дава.Ама не вярвам .Някй мисля че си прави гаргара.Откъде тия скъсаняци ще извадят пари за мача? :mrgreen:

ти май още не си разбрал.Няма тия "скъсаняци" да дават мача.А в програмната им мрежа са пусбали холандския канал RTL7,който ще излъчва мача

Е, значи само варненската селения ще намаже КІр за Мсат тогава.И те не са по- раэлични от софийските телевизии.Можеха да проявят малко патриотиэъм , ама нейсе, ганю си е ганю прост като на слона задника.

ти си много зле чесно.Ако си абонат на мсат и имаш цифров приемник,ще го имаш и канала.Хората са направили всичко възможно да пуснат канала,а това че ти си абонат на др доставчик,те какво да направят.Виновен е доставчика ти.

Потребителски аватар
monster1011
Контакти:

Мнениеот monster1011 » 30 юли 2009 18:23

ПОЗДРАВИ НА ЧЕРНО МОРЕ!!! ВСИЧКИ ЛЕВСКАРИ ВИ ПОЖЕЛЕВАМЕ УСПЕХ. Макар и трудно PSV е преодолим, особено ако вкарате днес поне един гол!!!

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 30 юли 2009 18:44

На кабелната МSAT, каналa e 70 на него пише "spotr+" и вече е пусната RTL7!!! АЙДЕ МОРЯЦИИ!!!

Върни се в “Черно море”