Литекс - Черно Море - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Re: Литекс - Черно Море - 1:0 FT

Мнениеот greenpeak » 11 сеп 2011 01:05

Ами на няколко бири съм вече Зеления, а и не довиждам кавиатурата и монитора в един след полунощ :mrgreen:, така че ми е простено.
И това което го говориш за Божилов, ( "Сваля и задържа топката, привлича по 2-3 защитника около себе си, след което подава на централния нападател или навлизащия на скорост халф в опасна близост към вратата на противниковия отбор. Освен това той играе и ролята на плеймейкър на отбора ни." ), той го направи днес??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ако беше го направил, резултатът щеше да е най-малкото друг :mrgreen: .

Днес твоят човек си беше СТАТИСТ, КРЪГЛА НУЛА, ПЪЛЕН ПРОВАЛ!!!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 11 сеп 2011 01:12

fan cherno more написа:Някой може ли да ми каже дали мача го има някъде качен да го изтегля :?: :)

Провери във видео секцията на livesport.bg

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 11 сеп 2011 01:36

greenpeak написа:Ами на няколко бири съм вече Зеления, а и не довиждам кавиатурата и монитора в един след полунощ :mrgreen:, така че ми е простено.
И това което го говориш за Божилов, ( "Сваля и задържа топката, привлича по 2-3 защитника около себе си, след което подава на централния нападател или навлизащия на скорост халф в опасна близост към вратата на противниковия отбор. Освен това той играе и ролята на плеймейкър на отбора ни." ), той го направи днес??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ако беше го направил, резултатът щеше да е най-малкото друг :mrgreen: .

Днес твоят човек си беше СТАТИСТ, КРЪГЛА НУЛА, ПЪЛЕН ПРОВАЛ!!!

На теб, моряка ли трябва да обяснявам, че нашата слабост от години е липсата на голаджия в завършващата фаза на играта? Тази година намерихме такъв, но жалко, че точно за този мач той бе контузен. Ти мислиш ли, че резултата щеше да бъде такъв, ако Паломино беше в игра? Божилов в общи линии си изпълни задачите и само липсата на Пантерата попречи да видиш ползата от Nо 14 ;). С кого да комбинира? С Илиян ли, който днес го нямаше никакъв, или с Миро, който все още е далеч от формата си, или с дезориентирания Дончо? Не, приятелю. Както ти казах задачата на Божилов е да сваля и овладява токата след което да захрани тарана с пас. Е, днес нашия таран го нямаше на терена. Факт.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 11 сеп 2011 01:59

Да, да вярвай си :mrgreen: !!!
№14 не бил играл защото го нямало тарана :mrgreen: .

С Миньор и Враца Паломино беше на линия, къде бе тогава №14?

Потребителски аватар
Капитан*Скръц
Контакти:

Мнениеот Капитан*Скръц » 11 сеп 2011 07:13

1. Литекс не ни "Счупиха от бой"
2. 2-рото полувреме показахме зъби и можехме да вземем поне 1-ца от мача
3. Оказа се , че дяволът не е толкова черен, само трябва малко повече увереност ()
Аз вярвам , че имаме потенциал !!
Дерзайте Моряци !!

Потребителски аватар
varnafen
Контакти:

Мнениеот varnafen » 11 сеп 2011 08:40

Хубаво бе ловчанлии - надиграхте ни. Но не сте ни смачкали и то ходом.
В никакъв случай не сме играли грубо, да не говорим за подпиране от съдията.
Имахме шанс за Х, но по-реално беше да паднем.

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 11 сеп 2011 10:02

Абсолютно сте прави.
Ловеч не са нищо особено, като отбор. Тепърва ще губят точки, най-вече при гостуванията си.
Сами сме си виновни, за вчерашния мач.

Потребителски аватар
zelena_varna
Контакти:

Мнениеот zelena_varna » 11 сеп 2011 10:15

greenpeak написа:Абсолютно сте прави.
Ловеч не са нищо особено, като отбор. Тепърва ще губят точки, най-вече при гостуванията си.
Сами сме си виновни, за вчерашния мач.

Виж сега с това ти мнение съм съгласен ...
И аз не харесвам Божилов като играч но вчера игра както и Камазола, двамата статисти в твоите очи в моите бяха като пчели работници... ако не друго бяха по целия терен или ми се е видяло така заради :geek: :mrgreen:

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 11 сеп 2011 11:02

Добре проведен тактически мач от Генов.Всичко си вървеше според плана,но малшанса и подаръчетата на съдията помогнаха на шампиона.Първото полувреме изцеди силите на Литекс и второто заиграхме както можем и трябва.Струва ми се че дълго време ще носим на гърба си наследството на прическата.Не ни се получиха съвсем трансферите за два от постовете и сега се вижда че заради тези пропуски ще берем ядове срещу по грамотните отбори.Разбирам феновете на Литекс ,които искат да изкарат отбора си нещо от рода на поне Реал,ако не Барса,но реалностите са други.Любо го каза,защото виждаше че мача виси на косъм.Били ни победили на ходом.Особено през второто полувреме даже спряха и да бягат,но това не се дължи на тотално смачкване,а на едни други фактори,но сега няма да говоря за тях,понеже са за друга тема.Дано не играят на ходом и срещу подуенци,че може и да не им мине номера и успеят да вземат нещо от този мач.Но от друга страна си мисля че ще инкасират загуба в София.Сега да се включа и аз в хора на разбирачите.Ако трябва да говорим за грешки в нашия отбор,най-много такива допуснаха Жоро Илиев и Сашо централния и то в паса,при което се получаваха опасни атаки за противника.Относно Божилов бях от първите които се мъчиха да обяснят на повечето от колегите какъв играч сме взели в лицето на номер 14.Не знам дали помните кой голям играч играеше с този номер.Но за нас Божилов е със същия принос,както онзи големия номер 14 за един друг отбор.Видя се отново липсата на добър нападател в отсъствието на Паломино.Лошото е че няма алтернатива и на двата фланга,макар Марчев да загатва потенциал.В този мач капитана не успя да поведе отбора както трябва и нещата не се получиха.Не искам да обвинявам никого,защото футбола е отборна игра,но когато основни единици не са на макс това се отразява на играта на целия отбор и крайния резултат е налице.Относно колегата който храни Божилов само да споделя моето мнение.Така един моряк не би говорил за наш играч.Така би се изказал фен на Левски по обясними причини.Логично е да нападаш футболист,който вкарва почти всекии мач на Левски.Всъщност ти да ни си фен на Левски и малко на Черно море?Защото аз познавам един такъв.Успех срещу ,,хита" на А група в следващия мач!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
morqche
Контакти:

Мнениеот morqche » 11 сеп 2011 11:49

пич смешно е да твърдиш, че не са знаели къде да я ритат и как вашите са потичали малко! Успех на Герена другата седмица дано така ходом да биете Левски, нашите играха добре въпреки че загубиха имахте късмет защото освен този гол от статично който вкарахте нямахте кой знай какъв опасен удар в очертанията на вратата иначе гола ви си беше доста красив поне на мене ми хареса, докато второто полувреме имахме 3 чисти положения и 2 карамбола избити от ваши играчи на гол линията както сте играли находом така можеше ние вървежком да ви вкараме 2 и да свърши 1:2!
Иначе за мене най-големият грешник беше за пореден път Дончо!!! не смятам да коментирам защо!!!
П.П Агитката беше невероятна снощи!!!
[center]ЧЕРНО МОРЕ[/center]
[center]1913[/center]

Върни се в “Черно море”