Велизар Попов остава в "Черно море"
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Велизар Попов остава в "Черно море"
Ама дайте шанс на човека-защо го плюете
Освен това следващият сезон ядрото на отбора ще се върне. Не виждате ли че от чести треньорски смени не се получава нищо добро....сами виждате примерите 
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Велизар (НЕ) остава треньор на ЧМ :
http://www.varna-sport.com/
- I love Black Sea
- Контакти:
Bobo_87 написа:СУПЕРРРРРР
еми СУПЕРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР 4 на 1 да ти говори нещо
Sole написа:Велизар (НЕ) остава треньор на ЧМ :
То пък да се чудиш на какво да вярваш....
Зелени са нашите сърца, зелена е и нашата душа, зелено е всичко на света, зелена е дори и купата!!!
- VW-CORRADO_1913
- Контакти:
Аз от самото начало подкрепям Велизар с две ръце и съм го споменавал много пъти във този форум единствено ме изнервят прекалено дефанзивните тактики понякога но смятам че има потенциала да направи нещо с този отбор
П.П. Проблема не е във тренера а във нас феновете работата е там че много си вдигнахме носовете от 1 трето място и амбициите ни като фенове се вдигнаха много, два кръга преди финала за купата ние вече мислехме с кои отбори ще играем в лига европа а нашите амбиции и желания се отразявати на играчите ЕМИ ЖАЛ МИ Е ДА ГО КАЖА НО СИ ГО ЗАСЛУЖИХМЕ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ
П.П. Проблема не е във тренера а във нас феновете работата е там че много си вдигнахме носовете от 1 трето място и амбициите ни като фенове се вдигнаха много, два кръга преди финала за купата ние вече мислехме с кои отбори ще играем в лига европа а нашите амбиции и желания се отразявати на играчите ЕМИ ЖАЛ МИ Е ДА ГО КАЖА НО СИ ГО ЗАСЛУЖИХМЕ ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ
VW-CORRADO_1913 написа:Аз от самото начало подкрепям Велизар с две ръце и съм го споменавал много пъти във този форум единствено ме изнервят прекалено дефанзивните тактики понякога но смятам че има потенциала да направи нещо с този отбор
Нали знаеш: "Човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му". Не виждам нищо лошо ние, моряците да си помечтаем.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
по принцип винаги съм подкрепял Велизар Попов , ама не съм сигурен дали ще може да води отбора на есен!!!! доколкото знам , той няма лизенз за това.
-
зелено-бяло
- Контакти:
зеления написа:VW-CORRADO_1913 написа:Аз от самото начало подкрепям Велизар с две ръце и съм го споменавал много пъти във този форум единствено ме изнервят прекалено дефанзивните тактики понякога но смятам че има потенциала да направи нещо с този отбор
Нали знаеш: "Човек е толкова голям, колкото големи са мечтите му". Не виждам нищо лошо ние, моряците да си помечтаем.
+100
Без амбиции никой нищо не е постигнал.
А нашия отбор откога не е играл с ЦЕЛ ПОСТАВЕНА ОТ РЪКОВОДСТВОТО?Къде е стресът тогава?Афишират че играем мач за мач,че к'вото дойде-добре дошло...ама за по-високи цели трябва друго отношение,нали?
Така че аз като фен,не мисля че съм виновен.Никога не съм освирквал футболист или треньор със зелен екип.
VW-CORRADO_1913 написа:Аз от самото начало подкрепям Велизар с две ръце и съм го споменавал много пъти във този форум единствено ме изнервят прекалено дефанзивните тактики понякога но смятам че има потенциала да направи нещо с този отбор
И аз,не съм съгласен.Най-малкото,защото трябва да имаш мечти и да искаш да се сбъдват.След три поредни участия в Европа,каква трябва да ни е мечтата?6-9място ли?И отбора за какво да играе?Пак ли за същото класиране или за предно класиране,с евентуално излаз за Европа?Бъди сигурен че,през настоящия сезон,не бяхме толкова далече от евентуално евроучастие.
Само Черно море.
- ЧерноМореВарна
- Контакти:
Като се има предвид, че не играхме финал за купата, предимно заради треньорски грешки.. Дали е добра, или лоша тази новина...
Ще ми се да питам бай Зигмунд, откъде тази дефанзивност.. и къде е причината, в оралния, в аналния период? Властна майка, баща дерибей? Много италиански футбол е гледал като малък.
Аз лично съм щастлив като гледам атакуващ Черно море, атаки, атаки, от ляво от дясно, през центъра, да се сдухат до 15тата минута оптимистите. Тактики от рода на "Да не бием, ама поне да не паднем", не ми харесват. Ама кой ме пита.
Ако публиката го награби, не би издържал
Ще ми се да питам бай Зигмунд, откъде тази дефанзивност.. и къде е причината, в оралния, в аналния период? Властна майка, баща дерибей? Много италиански футбол е гледал като малък.
Аз лично съм щастлив като гледам атакуващ Черно море, атаки, атаки, от ляво от дясно, през центъра, да се сдухат до 15тата минута оптимистите. Тактики от рода на "Да не бием, ама поне да не паднем", не ми харесват. Ама кой ме пита.
Ако публиката го награби, не би издържал