ЦСКА - Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: ЦСКА - Черно море
То междудругото ако не им легнем тези гащници посмъртно не могат да ни бият!Я се сетете как ги разпра в Пловдив цирковата трупа на Коко Динята?!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Този път ще ви напляскаме с 3 + гола
!

Всички теми с ЦСКА и Левски са еднакви, все едно чета глупостите на децата от детската градина на дъщеря ми - "аз съм най-умен, не аз съм по-красив". Някой няма ли да се сети да пише 2 реда кога е мача. До къде стигна ремонта на Армията. Кои са контузени или наказни в двата отбора. Каква е статистиката на последните 2-3 мача на двата отбора ... Явно аз нещо не съм наред ..
Сега в духа на предходните 2 страници - аз имам 2 пишки и ще ви вкараме най-малко 3 гола със задна ножица на асфалтовия терен
Сега в духа на предходните 2 страници - аз имам 2 пишки и ще ви вкараме най-малко 3 гола със задна ножица на асфалтовия терен
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Кролик написа:Всички теми с ЦСКА и Левски са еднакви, все едно чета глупостите на децата от детската градина на дъщеря ми - "аз съм най-умен, не аз съм по-красив". Някой няма ли да се сети да пише 2 реда кога е мача. До къде стигна ремонта на Армията. Кои са контузени или наказни в двата отбора. Каква е статистиката на последните 2-3 мача на двата отбора ... Явно аз нещо не съм наред ..
Хахаха добре го каза +1 .
Ако ЦСКА вземат нещо от този мач,то ще е благодарение на калпавият им терен,на който са свикнали да се ръгат и постоянно тикащите ги напред съдии.Те нямат един играч,който да може да подаде топката или поне да я спре като хората.Изключвам Бадема,но той от своя страна е вечно неразбран от дърводелците с които е принуден да играе всеки мач.Благодарение на наредени мачове и с помощта на съдиите,успяха да ги добутат до място даващо право на излаз в Европа,че дано успеят да предизвикат малко интерес и да продадат някоя друга акцийка.Няма лошо,продажбите продължават да вървят с добри темпове,на хоризонта е стратегически инвеститор готов да налее 3,6 млн лева само като за начало.Абе пей сърце. 

Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"
Съдията Георги Димитров от София ще ръководи двубоя от 35-ия кръг на А група между ЦСКА и „Черно море” в неделя в 17 ч.
Докога бе маму му стара, представям си ако беше от Варна какво щеше да стане.
Докога бе маму му стара, представям си ако беше от Варна какво щеше да стане.
-
- Контакти:
Да,трудно ще е срещу бичметата,ръгачките и кюскачките на Тройчо,но дано се отървем без някой контузен или осакатен.За терена им няма какво да говоря,все едно са садили картофи и орат от ранна пролет.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
- Контакти:
Не знам, как някой може да говори за ръгачите на Стойчо, като всички знаят, че Ч. Море винаги разчита на калпавия си терен и грубата игра. Гонзо промени малко нещата, но концепцията си е същата. Вярвам, че на Армията можем да бием всеки. Моряците не са някакъв гранд и не вярвам да ни спъне. Особенно, като треньора им мисли вече в друга посока. Мача няма да лесен, но така победата ще е по-сладка. Имаме да си връщаме на варненци, заради съдийските тесли и грубата им игра в последните срещи. Ще съм доволен и на един гол, а кой ще го вкара няма значение.
Чорбата знаят,че без съдийска подкрепа от съгражданите си от София не могат да излязат да играят срещу Черно море.
До кога ще продължава това престъпление софийски съдии да свирят на софийски отбори
Това е срам за футбола в България.Няма ли кой да сезира най-сетне Комисията по феърплей в УЕФА за безобразията с назначаването на съдии в мачове на отбори от София 
До кога ще продължава това престъпление софийски съдии да свирят на софийски отбори

Sole написа:Чорбата знаят,че без съдийска подкрепа от съгражданите си от София не могат да излязат да играят срещу Черно море.
До кога ще продължава това престъпление софийски съдии да свирят на софийски отбориТова е срам за футбола в България.Няма ли кой да сезира най-сетне Комисията по феърплей в УЕФА за безобразията с назначаването на съдии в мачове на отбори от София
Пратете едно факсче!