Какво мислите за постъпката на Сашо?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

JORO_BAD
Местоположение: СОФИЯ http://www.youtube.com/watch?v=G-hnxETNBfI&feature=plcp

Re: Какво мислите за постъпката на Сашо?

Мнениеот JORO_BAD » 03 дек 2012 19:07

Сашето е голям.... хокейст! :lol: Веднага моряците да го трансферират в някой хокеен клуб. ;) Голям смях беше, браво.

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 03 дек 2012 21:13

6 мача е добре, можеше и една година да отнесе. Заслужено.

Потребителски аватар
denitko1
Контакти:

Мнениеот denitko1 » 03 дек 2012 21:28

Отърва се според мен хора със 6 мача можеше и доста повечко !!
ЛЕВСКИ е смелост, родена в борбата!
ЛЕВСКИ е мъка, живяла в сърцата!
ЛЕВСКИ е вяра в мечта благородна!
ЛЕВСКИ - победа на сила и воля!

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 03 дек 2012 22:55

Радвам се за Сашко,защото можеше да получи и по-голямо наказание.Пожелавам му здраве и успехи!Самия факт,че се извини веднага след мача говори,че е мъж на място и когато сгреши намери сили да се извини,което е трудно.Дано да не се получи някой гаф с новия договор,но щом има думата на ръководството,едва ли ще се променят нещата.
Сега да си изкара една хубава почивка и на "пролет с песен" на "Тича"! ;)

Потребителски аватар
баничката
Контакти:

Мнениеот баничката » 03 дек 2012 23:33

Значи Пастата е всепризнат изверг, който им аталанта
да настройва и двата отбора против себе си- кЕфи се да се гаври с играчи и публика,

АРЕ нЕкой фен да си напише тука трите имена и да каже че Пастата или Ристосков не са се подиграли с него и отбора му в някой мач.

АРЕ!...

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Мнениеот Ron Jeremy » 04 дек 2012 12:38

зеления написа:Браво Сашко, браво Александров! Изкефих се на ситуацията и още продължавам да се смея. Тая паста отдавна някой трябваше да я стъпче. Не коментирам дузпата - според мен нямаше такава, но въпреки удовлетворението, което изпитах от вида на проснатата паста, смятам, че картона е "заслужен" и Сашко трябва да бъде наказан за 2-3 мача. Надявам се обаче ръководството на Черно море да отчете, че най-сетне някой от отбора показа безстрашие и се опълчи на изродите в черен екип и реши да плати глобата вместо футболиста.

и според мен нямаше никаква дузпа , ама ако беше малко по грамотен нямаше да влезе по тоя начин на нападателя .Пълна муха е тоя ,пълен намкьор и сега е момента да налагат някое момче от школата
ex Popeye

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 04 дек 2012 13:41

На тоя Пастата,аз дори бих влязъл по-остро,въобще да не стане и да не може да реферира прасето.Поне Сашо ще се сдобие с нов прякор,Сашо Бодичека или Кечиста.Този момент от мача ми хареса най-много. :mrgreen:

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 04 дек 2012 14:15

Черно море има нужда от сърцати играчи.Когато гориш в играта е нормално да сгрешиш.Дечев по-добре ли е да вика на публиката,"Аре мълчете ве..."Сега ще го видим какво може.За мен ще е интересно кои ще вземем през зимата.Сигурен съм за Четин Садула,че ще дойде през зимата.Иван Цачев също има вероятност.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 04 дек 2012 14:43

ralimavridov написа:Черно море има нужда от сърцати играчи.Когато гориш в играта е нормално да сгрешиш.Дечев по-добре ли е да вика на публиката,"Аре мълчете ве..."Сега ще го видим какво може.За мен ще е интересно кои ще вземем през зимата.Сигурен съм за Четин Садула,че ще дойде през зимата.Иван Цачев също има вероятност.

Страшни попълнения, няма що. :o С тяхното привличане започваме да изграждаме отбор за Шампионска лига.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 04 дек 2012 14:48

зеления написа:
ralimavridov написа:Черно море има нужда от сърцати играчи.Когато гориш в играта е нормално да сгрешиш.Дечев по-добре ли е да вика на публиката,"Аре мълчете ве..."Сега ще го видим какво може.За мен ще е интересно кои ще вземем през зимата.Сигурен съм за Четин Садула,че ще дойде през зимата.Иван Цачев също има вероятност.

Страшни попълнения, няма що. :o С тяхното привличане започваме да изграждаме отбор за Шампионска лига.

За Шампионска лига не знам,но Садула е един от добрите десни крила в България.За без пари толкова,а и е млад.В Етър играе всеки мач и поне има игрова практика.

Върни се в “Черно море”