Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
зеления написа:Браво Сашко, браво Александров! Изкефих се на ситуацията и още продължавам да се смея. Тая паста отдавна някой трябваше да я стъпче. Не коментирам дузпата - според мен нямаше такава, но въпреки удовлетворението, което изпитах от вида на проснатата паста, смятам, че картона е "заслужен" и Сашко трябва да бъде наказан за 2-3 мача. Надявам се обаче ръководството на Черно море да отчете, че най-сетне някой от отбора показа безстрашие и се опълчи на изродите в черен екип и реши да плати глобата вместо футболиста.
ralimavridov написа:Черно море има нужда от сърцати играчи.Когато гориш в играта е нормално да сгрешиш.Дечев по-добре ли е да вика на публиката,"Аре мълчете ве..."Сега ще го видим какво може.За мен ще е интересно кои ще вземем през зимата.Сигурен съм за Четин Садула,че ще дойде през зимата.Иван Цачев също има вероятност.
зеления написа:ralimavridov написа:Черно море има нужда от сърцати играчи.Когато гориш в играта е нормално да сгрешиш.Дечев по-добре ли е да вика на публиката,"Аре мълчете ве..."Сега ще го видим какво може.За мен ще е интересно кои ще вземем през зимата.Сигурен съм за Четин Садула,че ще дойде през зимата.Иван Цачев също има вероятност.
Страшни попълнения, няма що.С тяхното привличане започваме да изграждаме отбор за Шампионска лига.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта