KIL написа:Във ФБ се разгоря дискусия,някои подкрепиха идеята,но други стигнаха дотам да ме питат "кой те упълномощи"??? Както навремето са казали римляните: "О,времена,о,нрави"! Нямам коментар...
Винаги ще има недоволни

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
KIL написа:Във ФБ се разгоря дискусия,някои подкрепиха идеята,но други стигнаха дотам да ме питат "кой те упълномощи"??? Както навремето са казали римляните: "О,времена,о,нрави"! Нямам коментар...
palio_morqka написа:добра идея,сегашния химн е много ретро,то на Мишо Шамара песента беше много по добра
Ron Jeremy написа:palio_morqka написа:добра идея,сегашния химн е много ретро,то на Мишо Шамара песента беше много по добра
На сегашния химн текста е писан от Никито и е перфектен , изпълнен е от хора на варненската опера и за мен единствения проблем е в публиката , която не му знае текста и не го пее така ,че стига инициативи за нов химн уважавайте малко традициите иначе като искате си напишете песен
ebvkoko10 написа:Ron Jeremy написа:palio_morqka написа:добра идея,сегашния химн е много ретро,то на Мишо Шамара песента беше много по добра
На сегашния химн текста е писан от Никито и е перфектен , изпълнен е от хора на варненската опера и за мен единствения проблем е в публиката , която не му знае текста и не го пее така ,че стига инициативи за нов химн уважавайте малко традициите иначе като искате си напишете песен
+1
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта