Усепх на твоя отбор в битката за оцеляване, дано се справите! Иначе браво за постъпката ви да аплодирате Жоро когато беше на ръба между живота и смъртта в мача срещу вас миналата година!
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Не знам дали знае и дали усеща, но със сигурност е наясно какво той значи за нас, а и самия той дори когато беше в ЦСКА ни поздравяваше след мач с тях и даваше интервюта в които казваше, че Тича е неговият дом...
plovdivram написа:Не знам дали знае и дали усеща, но със сигурност е наясно какво той значи за нас, а и самия той дори когато беше в ЦСКА ни поздравяваше след мач с тях и даваше интервюта в които казваше, че Тича е неговият дом...
'що пък реши, че го успорвам това?!... аз лично нямам нищо против... и така трябва да бъде... Просто казвах, че на Лаута ВИНАГИ Е БИЛ ОБИЧАН толкова - колкото и на Тича... дори и в трудните за него дни, защото имаше моменти, в които играта не му вървеше толкова.. той ВИНАГИ получаваше нашата подкрепа...
Мерси за пожеланията!!!
...значи, че сте усетили какъв мъжкар и биткаджия е
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта