Черно море - Локомотив Пд 14.03.2010 15:00 ч

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Черно море - Локомотив Пд 14.03.2010 15:00 ч

Мнениеот MORSKI » 17 мар 2010 23:18

Не знам дали знае и дали усеща, но със сигурност е наясно какво той значи за нас, а и самия той дори когато беше в ЦСКА ни поздравяваше след мач с тях и даваше интервюта в които казваше, че Тича е неговият дом ;) С две думи- жива легенда за нас, любимец и завинаги ще остане в сърцата ни... Израснал на Тича, юноша, носещ отбора в сърцето си! Такива трябва да са футболистите, а Здарвко аз специално не му се сърдя- радвам се, че се махна... Такова дърво отдавна не беше играло при нас :mrgreen: Той е само един наемник и няма как да му се сърдя- той не е моряк по душа ;) Не е и локомотивец, приятелю.... Специално него парите го интересуват главно ;)
Усепх на твоя отбор в битката за оцеляване, дано се справите! Иначе браво за постъпката ви да аплодирате Жоро когато беше на ръба между живота и смъртта в мача срещу вас миналата година!

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 17 мар 2010 23:33

Не знам дали знае и дали усеща, но със сигурност е наясно какво той значи за нас, а и самия той дори когато беше в ЦСКА ни поздравяваше след мач с тях и даваше интервюта в които казваше, че Тича е неговият дом...

'що пък реши, че го успорвам това?! :) ... аз лично нямам нищо против... и така трябва да бъде... Просто казвах, че на Лаута ВИНАГИ Е БИЛ ОБИЧАН толкова - колкото и на Тича... дори и в трудните за него дни, защото имаше моменти, в които играта не му вървеше толкова.. той ВИНАГИ получаваше нашата подкрепа... като се прибави и това, че с нас вдигна ЕДИНСТВЕНАТА ни шампионска титла.. си мислех, че може все-пак НЕ ОТ ЛЮБОВ, а от УВАЖЕНИЕ към това, което е бил за нас и подкрепата, която винаги сме му давали... нищо повече... както и да е... той си знае най-добре за себе си!!!

Мерси за пожеланията!!!
Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 18 мар 2010 00:53

plovdivram написа:
Не знам дали знае и дали усеща, но със сигурност е наясно какво той значи за нас, а и самия той дори когато беше в ЦСКА ни поздравяваше след мач с тях и даваше интервюта в които казваше, че Тича е неговият дом...

'що пък реши, че го успорвам това?! :) ... аз лично нямам нищо против... и така трябва да бъде... Просто казвах, че на Лаута ВИНАГИ Е БИЛ ОБИЧАН толкова - колкото и на Тича... дори и в трудните за него дни, защото имаше моменти, в които играта не му вървеше толкова.. той ВИНАГИ получаваше нашата подкрепа...
Мерси за пожеланията!!!

Аз пък не оспорвам по никакъв начин това ;) И дори адмирирам- това значи, че сте усетили какъв мъжкар и биткаджия е ;)

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 18 мар 2010 09:55

За Жорката Илиев,мога да кажа само едно.Голям футболист,голям човек.Както спомена Морския,като го изкараха с носилка миналата пролет,вие от агитката скандирахте името му.Достойно за уважение и поклон.Успех и на вас смърфове.С този тим ще вървите само нагоре.
Само Черно море.

Потребителски аватар
plovdivram
Контакти:

Мнениеот plovdivram » 18 мар 2010 10:14

MORSKI
...значи, че сте усетили какъв мъжкар и биткаджия е

Ха-ха... пич.. ти все едно говориш на някой цесекар или левскар майна... :lol: ... мисля, че ние добре умеем да оценяме раздаването на терена... незнам дали има публика в БГ, която да е превръщала в едва-ли не свои легенди хора, чийто ЕДИНСТВЕНО качество е СЕБЕРАЗДАВАНЕТО на терена... :lol: Трябва да ти кажа, че за по-голямата част от привържениците на Локо Пд имено това е качеството, което най-много се цени... Виж мъжкарството обаче е друга работа... т.е. да си БИТКАДЖИЯ не винаги означава и да си МЪЖКАР... МЪЖКАРИТЕ трябва да уважават тези, от които са получили УВАЖЕНИЕ... надявам се Жоро, който аз наистина много обичам като футболист да не го забравя това!!!
Изображение

Върни се в “Черно море”