Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
ogrizko написа:Абе... не, че съм си поставил за цел да мрънкам или нещо такова. Ама за какво го взехме това момче и защо не му се дава шанс?! Вече втори мач... даже и като резерва не го пуска Велизар. И то като се има предвид, че ги няма Юруков, Манолов, Маркес... че като се върнат, след това на кого на мястото ще влиза?! Ама лошото е, че според мен задължително трябваше да играе днеска... освен ако няма някакви здравословни проблеми, за които поне аз не знам. В предполусезонната подготовка, доколкото си спомням.... май в почти всички контроли на отбора вкара гол. Сигурно той ни е голмайстора в предполусезонната подготовка. Защо Сашко Александров (от Берое дето го взехме) игра като дясно крило, като това не е типичната позиция за него.... защо не излязохме с Ратников?! Сигурно и щяхме да си завършим с 11 човека на терена и да победим. Въпреки че малко гадая в случая де. Но смятам, че трябва да се даде шанс на момчето... в контролите показа качества и често бележеше голове! Не знам другите какво мислите по въпроса![]()
thebully написа:и аз исках да играе-но не и на този терен![]()
![]()
ogrizko написа:thebully написа:и аз исках да играе-но не и на този терен![]()
![]()
Абе, не знам.... може и да бъркам, но терените в Естония си мисля, че може и да наподобяват тия нашите в момента и момчето да е свикнало. Пък и в подготовката ни зимата се видя, че точно на такива терени играеше добре и бележеше голове... единствено това ме дразнеше днеска и точно си мисля, че ако Ратников беше почнал вместо Сашо Александров, имахме доста по-голям шанс за нещо
Не, че искам да говоря против Велизар или нещо такова.... ама наистина доста се чудя що не иска да пробва с Ратников, особено днес!
Jorekss написа:...с тоя смотан трениор до никаде няма да стигнете незнам как ви е заблудил ...даже мисля че вие феновете ако наредите състава по добре ще изглежда Черно море ...!!!
thebully написа:Jorekss написа:...с тоя смотан трениор до никаде няма да стигнете незнам как ви е заблудил ...даже мисля че вие феновете ако наредите състава по добре ще изглежда Черно море ...!!!
марш от форума![]()
![]()
ЧерноМореВарна написа:Стига ве, тъкмо го написах в другата тема!
Ако си го гледал в контролите, все ще знаеш, че не е за такъв мач, камо ли за такъв първи мач! Такива футболисти с червена топка не бива да играят!!
Спокойно, ще го гледаш, та чак ще ти омръзне.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта