Черно Море 2:0 Черноморец

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Re: Черно Море 2:0 Черноморец

Мнениеот Veso1913 » 03 мар 2010 00:03

Схемата,та схемата!Какво и е на схемата,като е печеливша?Целия свят беше полудял да играят в линия,а кайзер Франц излезе с либеро и то не какво да е,а преквалифициран плеймейкър-Матеус и стана световен шампион.Значи относно схемите аз мисля че има точно две.Печеливши и губещи.Аз искам моя Черно море да играе с печеливши такива.Нагледах се на красиви загуби с владеене на топката и контролиране на играта.Сега искам победи.Каквито и да са,на каквато и цена да са.Сега след ракийката съм настроен малко философски,но казвам самата истина така както я чувствам.И ако Велизар продължи да играе с различни подредби срещу всеки различен противник,значи има пипе в главата си.Важното е да успееш да настроиш отбора си за съответния мач да играе правилно.Но не с ПРАВИЛНИЯ футбол на синоптика.Вярно е че Барса не си променят схемата и тактиката,но все пак Барса е единствена в света.Другите които се опитват да наподобяват този начин и стил на игра,просто са жалки преписвачи.Жакото е че и национала се опитва да играе красиво като испанците и губи също така красиво-не като тях.Защото тренера не си разбира от работата.Като е рекъл контрол,че контрол.Ама играта има и други аспекти и като загубиш контрола,губиш и мача.Като Черноморец.Уж контролираха играта,уж нападаха,а какво стана?Е това ли искаме да гледаме?Или борбен,нахъсан отбор,който мачка всеки мач,а когато тръгне играта на халфовете,ще гледаме и много голове.А иначе-1-2 гола на нула стигат.А за младите има време.Важно беше да вземем първия мач.Взехме го!А сега ще гледаме включване и на Ратников и на Божилов и на Аврамов.Може и някое момче от школата да пусне.Велизар поне това обеща.Виждаме какво доверие има в Дани Димов.И момчето не го подвежда.Мисля си че скоро ще видим в оптимална форма и Тошко.Не може да пусне 11 юноши все пак.Нали после ще ревне стадиона ако загубим.А така,леко полеко,ще наложи някой друг млад играч.А те при нас и сега не са малко.Илко,малък Сашо,Шерифа,Дани Димов,Ратников,Божилов,Миро,Тошко, все играчи между 21 и 24 години.Девет играча!Хайде помислете за какъв риск все пак става въпрос и дали има друг толкова млад отбор,който да се представя толкова добре в А група?Мисля че Попов ще свърши работата за която е сложен и ще удовлетвори и нашите мераци за налагане на млади играчи.Нали все пак не си мислите че ще изкараме за два сезона 11 титуляра от школата?Може младите да са и от други школи.Важното е да играят при нас от сърце!След години никой няма и да си спомня от къде са дошли,а ще ги броим за изцяло наши.Някой от по младите фенове дали знаят на кого е юноша Тодор Марев?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
VW-CORRADO_1913
Контакти:

Мнениеот VW-CORRADO_1913 » 03 мар 2010 09:37

Затова и казах че не искам да сме като Барселона :) и аз изкам да гледам само победи и съм сигурен че е възможно :):):)
И в двата си предни поста критиката ми е основно върху дефанзивния футбол и смятам че всички сте съгласни че имаме нужните играчи за практикуването на красив и нападателен футбол млади(можеби сме най младия отбор в А група) надъхани и борбени играчи които на всичкото отгоре за разлика от повечето футболисти в БГ имат и качества с тези играчи това за което ви говоря спокойно може да стане реалност и да мечкаме всички отбори в БГ трябва само малко самочуствие затова и в първия си пост в тази тема казах че тази дефанзивна игра е и израз на страх и липса на самочуствие
П.С.спирам да пиша по въпроса за да не ви дразня повече

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 04 мар 2010 14:47

Дубълът ни прави 0:0 с Черноморец в Поморие. Ратников и Аврамов също са играли.
„Благодаря на момчетата, че изпълниха тактическите указания. Играхме много добре, а Ивайло Маринов отчая съперниците с перфектни намеси. Ратников се представи силно в атака, а Георги Аврамов бе полезен в средата на терена. В състава на съперника бяха седем играчи от представителния му тим“, заяви Тодор Марев.
Съставът:
Ивайло Маринов, Пламен Цветков, Красен Костов, Мартин Ивалинов, Севдалин Стайков, Дилян Георгиев, Петър Петров, Георги Аврамов, Николай Колев, Даниил Ратников, Румен Николов (Димитър Желязков, Радослав Вардаров)

Потребителски аватар
ЧерноМореВарна
Контакти:

Мнениеот ЧерноМореВарна » 04 мар 2010 19:28

VW-CORRADO_1913 написа:А не мислите ли че вместо да пазим резултат с пускането на Бачев и Лазаров можеше да пусне някой юноша да се обиграе с отбора и да натрупа самучуствие?
Не мислите ли че тази тактика прекарана още от К.Спасов да се пази резултата е глупава, антифутболна и показване на слабост ако щете аз не искам да гледам такъв футбол ако ще и да падаме

Мога да ти кажа, че Велизар в тактическо отношение си изкара прекрасно мача! Отбора и преливаше в схеми и темпото от нас зависеше и смените точни.

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 05 мар 2010 02:30

Изпълнителният директор на Ring.bg Ивайло Гюров:
Мачът Черно море - Черноморец направи сериозен пазарен дял на аудитория 10% в два часа следобед. Една доста сериозна аудитория си е гледала мача, независимо че е в понеделник, в ранен час.

Стори ми се интересна тази част от интервюто и затова я споделям. Извадката е от 7 дни спорт.
[offtopic]http://7sport.net/7sport/fb_1footbg/d5675_12.htm[/offtopic]

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 05 мар 2010 10:00

Като има какво да се гледа,ще има гледаемост. :)
Само Черно море.

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 05 мар 2010 11:10

Всеки иска да гледа интересен футбол.Какво лошо има?Единствения проблем е в това,което споделя човека от Ринг.Ако примерно на този стадион имаше осветление,мача щеше да е от 20 часа и гледаемоста щеше да е много висока.Значи трябва сериозно да се започне най-после тази реконструкция на Тича,защото е ясно,че по този начин ще има повече пари и за клуба.Ние и така сме от отборите взли най-много пари от права,а ако има и осветление можем да сме единия от двата с най-висока гледаемост и респективно плучаване на пари.

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 05 мар 2010 13:28

Черно море е кандидатствал по проект на УЕФА и ако бъде одобрен, ще му бъде отпусната солидна сума в евро. С парите клубът възнамерява да увеличи капацитета, да сложи осветление и табло.

Това го бях срещнал в един от предишните броеве на същия вестник, но никъде другаде не е излизало като информация. Незнам изобщо доколко е вярно...

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 05 мар 2010 14:09

Интересно ще е ако публикуват статистиката за гледаемостта в всеки мач..

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 05 мар 2010 19:17

Документите са подадени в момента в който гипоискаха.Това го знам със сигурност.Но от този момент нататък ми е пълна мъгла.Ако някой знае нека напише.От БФС са получили цялата документация.Но после какво тряба да се прави и дали е направено,е в компетенцията само и единствено на БФС.Ако приемем че са ги изпратили по надлежен ред в УЕФА,въпроса е какъв е срока за разглеждането им и кога евентуално да чакаме отговора,респективно парите.

Върни се в “Черно море”