3 кръг Ефбет лига /Черно море - Берое/ 04.08.25 понеделник 19.00ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
3 кръг Ефбет лига /Черно море - Берое/ 04.08.25 понеделник 19.00ч.
Мач за вземане! Как и кога ще почиват и възстановяват не знам, но у дома точки за пилеене нямаме! Само победа, успех от мен.
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
--------------------------------------------------------------------------------------------------
-
На линия
- Контакти:
Re: 3 кръг Ефбет лига /Черно море - Берое/ 04.08.25 понеделник 19.00ч.
Ще се пренастройваме и дано е по-бързо. Време е да почнем да играем футбол, от 1-ва минута. Никакви опълченски истории, никакво пестене. Излизаме да ИГРАЕМ! Това е рецептата. Първите 30 мин с Ботев и последните 15 от мача с Истанбул БШ в Разград. Другото са идиотии без извинение.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Дано възстановят най-вече психически и след няколко корекции за свежест в състава не би трябвало да имаме проблеми.Сега ще се види и при нареден отбор отзад дали ще имаме същите проблеми с разбиване на бетона както преди.
Европа след този жребий беше ясно ,че няма да продължи много така че сега пълна концентрация в първенството където за нашите стандарти си имаме съвсем приличен отбор и спокойно можем отново да сме в борбата за челните места.Още повече че според мен и конкурентните отбори също не са надградили.
Но затова такива мачове като този е задължително да се взимат.
Успех!
Европа след този жребий беше ясно ,че няма да продължи много така че сега пълна концентрация в първенството където за нашите стандарти си имаме съвсем приличен отбор и спокойно можем отново да сме в борбата за челните места.Още повече че според мен и конкурентните отбори също не са надградили.
Но затова такива мачове като този е задължително да се взимат.
Успех!
За вас моряци ний живеем...
Честита победа Моряци!!!!!
Напасването на новите попълнения продължава, но вече навлизаме в една по-приятна фаза!
Томов се справи на вратата. Защитата с малки изключения се справи. Телеш - сякаш друг играч съм гледал досега, браво!
Чандъров бе напът да влезе в същата категория, но пак щуротии преди да го сменят, влиза ми в категорията "прехвалени от Левски" все по-сериозно!
Напред е позитивното! Има много материал, неизследван! Жоао Педро, Георги Лазаров, Селсо Сидни, после Ники Златев с перфектно включване. Добри дни чакат Черно море!
Напасването на новите попълнения продължава, но вече навлизаме в една по-приятна фаза!
Томов се справи на вратата. Защитата с малки изключения се справи. Телеш - сякаш друг играч съм гледал досега, браво!
Чандъров бе напът да влезе в същата категория, но пак щуротии преди да го сменят, влиза ми в категорията "прехвалени от Левски" все по-сериозно!
Напред е позитивното! Има много материал, неизследван! Жоао Педро, Георги Лазаров, Селсо Сидни, после Ники Златев с перфектно включване. Добри дни чакат Черно море!
Винаги мога да се похваля, че съм играл за три великолепни клуба: Цървена Звезда, Реал Мадрид и Барселона - Роберт Просинечки
-
На линия
- Контакти:
Изключително включване на Ники Златев от пейката. За милионен път пиша - когато си юноша и искаш да си титуляр се влиза точно така - изриваш терена, мачкаш наред. Трябва да кажа добри думи и за Милушев, паса му му втория гол на Ники беше ювелирен, и той се бори, а не кикери, както преди. Според мен Жоао Педро от тук насетне е твърд титуляр, не само може много, но и страшно бързо се адаптира. Телес също направи много добър мач. Но нека този резултат не ни заблуждава. Направихме много глупости в защита, можехме да получим 2-3 гола без уговорки. И пак да похваля някой - Томов! И това момче е попадение, защото ни извади няколко пъти при 1:0 и при 0:0. Може и да имаме скоро нов титулярен вратар, до тук получавахме знаете какви голове и от къде - е, няма как и вратаря да не носи вина за голове с глава от малкия пеналт. Честно казано изобщо не харесвах Чандъров и преди, но днес по едно време стана безобразен. Или ще се стяга, или пейка, Фелипе новия бразилец, че и Милушев са къде по-сносни опции. Като казах Фелипе - и по вид, и по стил напомня много на Родриго Енрике. Добре, че бихме здраво, така се излиза от дупка. Не, че сме били в дупка, но 4:0 в Истанбул си беше тежко, важното е, че не допуснахме никакъв срив.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Аз ще започна с това, че тревната настилка на Тича е в плачевно състояниe. Но най-смешното и жалко нещо днес бяха изключително криво начертаните линии. Особено централната беше смешно да я гледаш.
За мача - хубавa победа, но нека не се превъзнасяме. Както победихме 4-0, можеше и да губим 0-2 още преди да вкараме първия си гол. Панов беше безобразен цял мач. Мартин, с изключение на асистенцията, беше на познатото си посредствено ниво. Живко и Влатко не вдъхваха увереност. Томов направи добър дебют и е главен виновник да не инкасираме първия гол в мача, след една глупост от Панов. Накрая и гредата му помогна, след друга безумна грешка, този път на Дончев. Васко е за резервната скамейка, а Телеш варира между добри и лоши периоди. Мнението ми е, че Бейхан трябва да е твърд титуляр там, а до него да се въртят Телеш/Чандъров. Последния се помъчи днес, но позицията му не е зад нападателя. Берое не успяха да се възползват от немалкото грешки, които защитата ни направи. Други отбори ще ни накажат.
Позитивите са в атака. Жоао Педро направи много добро впечатление и се понрави с играта си. Златев показа на всичките си хейтъри, че го може, но просто му трябва малко доверие, а не след 1 слабо представяне да бъде закотвян на скамейката в следващите 5 мача, или да бъде пращан под наем във втора словенска дивизия за половин сезон. Милушев демонстрира, че има визия да пусне пас и позицията му не е като крило, а зад нападателя. Лазаров днес пропусна каквото можа, не му беше ден. Пореден мач, в който Сидни показва абсолютно нищо. Време е да отстъпи мястото си на Лазаров, или Франса. Позицията зад нападателя трябва да е на Тонев(когато е здрав), или Милушев. По крилата Жоао Педро и Златев. Недоумявам защо е този инат да се мъчи още Уеслен, след като е пределно ясно, че този човек е за Спортист Своге.
За мача - хубавa победа, но нека не се превъзнасяме. Както победихме 4-0, можеше и да губим 0-2 още преди да вкараме първия си гол. Панов беше безобразен цял мач. Мартин, с изключение на асистенцията, беше на познатото си посредствено ниво. Живко и Влатко не вдъхваха увереност. Томов направи добър дебют и е главен виновник да не инкасираме първия гол в мача, след една глупост от Панов. Накрая и гредата му помогна, след друга безумна грешка, този път на Дончев. Васко е за резервната скамейка, а Телеш варира между добри и лоши периоди. Мнението ми е, че Бейхан трябва да е твърд титуляр там, а до него да се въртят Телеш/Чандъров. Последния се помъчи днес, но позицията му не е зад нападателя. Берое не успяха да се възползват от немалкото грешки, които защитата ни направи. Други отбори ще ни накажат.
Позитивите са в атака. Жоао Педро направи много добро впечатление и се понрави с играта си. Златев показа на всичките си хейтъри, че го може, но просто му трябва малко доверие, а не след 1 слабо представяне да бъде закотвян на скамейката в следващите 5 мача, или да бъде пращан под наем във втора словенска дивизия за половин сезон. Милушев демонстрира, че има визия да пусне пас и позицията му не е като крило, а зад нападателя. Лазаров днес пропусна каквото можа, не му беше ден. Пореден мач, в който Сидни показва абсолютно нищо. Време е да отстъпи мястото си на Лазаров, или Франса. Позицията зад нападателя трябва да е на Тонев(когато е здрав), или Милушев. По крилата Жоао Педро и Златев. Недоумявам защо е този инат да се мъчи още Уеслен, след като е пределно ясно, че този човек е за Спортист Своге.
Последна промяна от deadlock на 04 авг 2025 22:32, променено общо 1 път.
-
На линия
- Контакти:
deadlock написа:Аз ще започна с това, че тревната настилка на Тича е в плачевно състояния. Но най-смешното и жалко нещо днес бяха изключително криво начертаните линии. Особено централната беше смешно да я гледаш.
За мача - хубаво победа, но нека не се превъзнасяме. Както победихме 4-0, можеше и да губим 0-2 още преди да вкараме първия си гол. Панов беше безобразен цял мач. Мартин, с изключение на асистенцията, беше на познатото си посредствено ниво. Живко и Влатко не вдъхваха увереност. Томов направи добър дебют и е главен виновник да не инкасираме първия гол в мача, след една глупост от Панов. Накрая и гредата му помогна, след друга безумна грешка, този път на Дончев. Васко е за резервната скамейка, а Телеш варира между добри и лоши периоди. Мнението ми е, че Бейхан трябва да е твърд титуляр там, а до него да се въртят Телеш/Чандъров. Последния се помъчи днес, но позицията му не е зад нападателя. Берое не успяха да се възползват от немалкото грешки, които защитата ни направи. Други отбори ще ни накажат.
За абсолютно всичко съм съгласен, освен затова, че Сидни не показвал нищо. Сидни е навсякъде във втори пореден мач - на крилото, като нападател и когато се налага се връща до центъра да вземе топката и да я разпределя. Да, не вкарва голове, но е много важен, за да сме добре напред. Защо пореден мач Тонев не играе, а Чандъров е титуляр? Всички останали се справиха отлично!
Alexandrov93 написа:deadlock написа:Аз ще започна с това, че тревната настилка на Тича е в плачевно състояния. Но най-смешното и жалко нещо днес бяха изключително криво начертаните линии. Особено централната беше смешно да я гледаш.
За мача - хубаво победа, но нека не се превъзнасяме. Както победихме 4-0, можеше и да губим 0-2 още преди да вкараме първия си гол. Панов беше безобразен цял мач. Мартин, с изключение на асистенцията, беше на познатото си посредствено ниво. Живко и Влатко не вдъхваха увереност. Томов направи добър дебют и е главен виновник да не инкасираме първия гол в мача, след една глупост от Панов. Накрая и гредата му помогна, след друга безумна грешка, този път на Дончев. Васко е за резервната скамейка, а Телеш варира между добри и лоши периоди. Мнението ми е, че Бейхан трябва да е твърд титуляр там, а до него да се въртят Телеш/Чандъров. Последния се помъчи днес, но позицията му не е зад нападателя. Берое не успяха да се възползват от немалкото грешки, които защитата ни направи. Други отбори ще ни накажат.
За абсолютно всичко съм съгласен, освен затова, че Сидни не показвал нищо. Сидни е навсякъде във втори пореден мач - на крилото, като нападател и когато се налага се връща до центъра да вземе топката и да я разпределя. Да, не вкарва голове, но е много важен, за да сме добре напред. Защо пореден мач Тонев не играе, а Чандъров е титуляр? Всички останали се справиха отлично!
И кел файда като е навсякъде, след като в най-важните моменти или убива чайки над терена, или не може да овладее някоя топка и да нанесе удар. Нападател е в крайна сметка, а завършващата фаза му куца най-много. За момента е Уеслен с по-добра физика, но има време да покаже нещо друго.
Не знам за Тонев, някаква мистерия е там. Беше в групата за мача, може да го мъчи някаква контузия. Надявам се ако е контузия да се възстанови възможно най-скоро. Не мисля, че е имало индикации за друго.
Офф, честно казано почва да ми идва в повече това критикуване. Бием с 4:0 и пак се обясняваме кой-какво. Другите какво толкова правят? Аз направо съм изумен как с такива заплатки сме събрали такъв отбор. Само почит към Илиан.
-
На линия
- Контакти:
'enki' написа:Офф, честно казано почва да ми идва в повече това критикуване. Бием с 4:0 и пак се обясняваме кой-какво. Другите какво толкова правят? Аз направо съм изумен как с такива заплатки сме събрали такъв отбор. Само почит към Илиан.
Аз лично не критикувам. От всички съм доволен цялостно с изключение на Чандъров. Позицията на която бива налаган не е неговата позиция. Там могат да играят Тонев, Кардосо, Сидни, че дори и Милушев, но не и Чандъров. Той трябва да се менка отзад с Телес за едната позиция на опорен халф, а за другата са Берк и Васко.