1 кръг Ефбет лига /Локомотив Сф-Черно море/ 18.07.2025 петък 21:15ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

favaca8888
Контакти:

Re: 1 кръг Ефбет лига /Локомотив Сф-Черно море/ 18.07.2025 петък 21:15ч.

Мнениеот favaca8888 » 19 юли 2025 02:26

Стана хубав мач,незнам кво ревете.
Успех за Европата!
П.С.
Може ли нито една телевизия или сайт да не покажат хореото ни,баси боклуците....
Никола Котков : "Локомотив" е моята вечна майка и аз ще я помня и обичам до края на живота си. Нека знаят всички - кръвта вода не става!

ShooterMan
Контакти:

Re: 1 кръг Ефбет лига /Локомотив Сф-Черно море/ 18.07.2025 петък 21:15ч.

Мнениеот ShooterMan » 19 юли 2025 07:30

Слабо. Особено ПП. Според мен Васката беше най-слабия в мача, въпреки гола и Чандъров беше много зле. Надявам се Бандаро да става, защото като защитник Дани Мартин е страшно нестабилен, видяхме колко пъти през неговата зона, от там стана и гола. Иначе ми хареса Жоао Педро, много е повратлив, комбинативен, ще е много полезен. Изненадващо за мен много добри неща показа Телес. Има много добър поглед над играта и много добри дълги пасове. Даже си мисля, че ако беше заменил Васката, а не Берк нещата щяха да се получат. Останалото е ясно - първи мач, нервност. Трябва да оправим бековете, и Дончев в защита не беше стабилен, може би защото Милушев е слаб в защита.....но нито Дончев, нито Мартин бяха стабилни и от там беряхме ядове.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Върни се в “Черно море”