ogrizko написа:Veso1913 написа:.....Не искам да съм на мястото на Илиан този трансферен .Играчи ли да търси,подготовка ли да прави,потбор ли да сглобява.
Най-добре да се концентрира повече върху националния, че жив ще го изядат. Пък Черно море ако закъса няма да е болка за умиране за софийските журналя ;) Сега сериозно - първо ще е добре да играем в евротурнирите. Най-малкото може собствениците да развържат малко повече кесията, а освен това и новите играчи по-лесно може да се навият да дойдат при нас. А пък май ще трябва много играчи, така че едни евротурнири са изключително голям плюс, макар че нямаме място в тях. Ама е добре за трансферния ни пазар. Иначе ще се радвам да върнем Сердюк, Пабло, ако щеш и онова дебелото бразилче-русначе. Също Минков. Ние реално имаме навика да връщаме разни играчи, така че може да вземем по-познати и свикнали с обстановката на Тича. Ако вземем 3-4 такива и 3-4 нови става идеална селекция и без съществени катаклизми, каквито ще има при 7-8 напълно нови според мен. Ама ще видим какво ще се случи де, ще бъде интересно лятото ;) Лично аз ако съм на Илиан ще подходя по тоя начин, но и познавайки Илиан очаквам това от него. Той обича да работи с играчи, които вече добре познава. Лясков примерно е такъв случай, нали са се срещали в националния и т.н. :) Въпросът е да се развърже малко кесията със заплати с още 1000-2000 евро и ще тръгнат нещата.
Какво те кара да мислиш, че нашите собственици ще развържат кесията при евентуални евротурнири и изобщо, че искат участие в такива? Кога са го правели преди и кога изобщо са давали трансферни суми (по спомен последната такава беше за Райков)? Та ние тази зима не взехме Боруков под наем, въпреки че уж можело да надвишат тавана от 4000 евро за заплати. Ще си караме както караме от много време насам - неяснота, информационно затъмнение, търсене на свободни агенти с минимални финансови претенции и опитни играчи около 30, които също да нямат някакви високи финансови изисквания. Всякако участие в евротурнити за нашите собственици е един допълнителен разход, а знаем, че те не са от най-дашните.