Черно Море 2:0 Черноморец

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

topchiata
Контакти:

Re: Черно Море 2:0 Черноморец

Мнениеот topchiata » 01 мар 2010 18:39

Големи смешници бяха тези от Черноморец,просто да му се чудиш на Бала какво е тръгнал да прави с тези пишман футболисти :roll: Не че Морето бяха с класа над тях...Просто псевдо футбол,с много ритане,лежане и блъскане на горката топка :oops: Изобщо-мила родна картинка

Потребителски аватар
morqka93
Контакти:

Мнениеот morqka93 » 01 мар 2010 19:07

С тази игра няма да стигнем повече от 5,6 място.Бъдете реалисти с такава слаба атака нищо няма да стане.Лошото е ,че за разлика от миналата година нямаме запомняща се игра.И кажете какво мислите за Дани Георгиев и Заков,защото мисля ,че меко казано не стават за титуляри .

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 01 мар 2010 19:13

morqka93 написа:С тази игра няма да стигнем повече от 5,6 място.Бъдете реалисти с такава слаба атака нищо няма да стане.Лошото е ,че за разлика от миналата година нямаме запомняща се игра.И кажете какво мислите за Дани Георгиев и Заков,защото мисля ,че меко казано не стават за титуляри .

За да бъдем реалисти...
Локо Сф-меко казано-трагични срещу Берое,ако не си гледал мача.
Славия-клизми,мъки,късмет срещу Спортист Св насред София.
Черноморец-е,видяхме ги пък тях какво могат
Левски-клизми със средняк в Б група
Това е конкуренцията....

Миналата пролет я стартирахме с мач срещу Пирин 1:0,клизми,мъки,шанс и гол от дузпа на Кривия.Пирин ни надигра,а играта ни тогава беше повече от трагична.Това е старт,а на старта важни са само 3 точки.Никога началото не може да е с добра игра с виртуозни изпълнения,но реално погледнато конкуренцията е по-зле от нас,лошото е,че откъм точки ние сме по-зле,но ще видим накрая,много важн ое да бием в Сливен,защото следващия кръг очаквам Локо Сф да се хлъзне в Своге,а Славия в Мездра.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

chelseabg
Контакти:

Мнениеот chelseabg » 01 мар 2010 19:23

изобщо не сме далече,на 5-6 точки от 3-4 място сме,всичко си зависи от нас..

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 01 мар 2010 19:31

Не се заяждам,но при дузпата Пиргов беше поне 3м пред голинията преди удара."Новият Сашко",ако продължава да се "джаска" по този начин,докато не счупи крака на някого,няма да миряса.Иначе за мача:като изключим двата гола от статични положения и една ситуация,в която се намеси,Борел можеше да си вземе един вестник да прочете.Здраво кюскане на топката,което на този терен си беше направо геройство.

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 01 мар 2010 19:42

честито и от мен на всички моряци,като за първи мач беше по-вече от добре,имаше разбира се тук-таме грешки,но постепенно ще се изчистят,както каза Велизар-дано да издържим първите 4-5 мача,не съм очаквал такава нахъсана игра от наще,браво на момчетата-да продължават в същия дух и да са живи и здрави :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 01 мар 2010 19:42

morqka93 написа:С тази игра няма да стигнем повече от 5,6 място.Бъдете реалисти с такава слаба атака нищо няма да стане.Лошото е ,че за разлика от миналата година нямаме запомняща се игра.И кажете какво мислите за Дани Георгиев и Заков,защото мисля ,че меко казано не стават за титуляри .

Хайде засега да оставим играта. Според мен и другия кръг най-важно е да вземем 3 точки, без значение как сме играли. Вече като им дойде самочувствие от точките и победите като домакини и гости.... очаквам да се разиграем и да играем още по-добре. Част от футболистите трябва да се върнат в състава, контузени едно-друго.... надявам се, че играта точно когато трябва ще бъде на ниво.

Що се отнася до Заков и Дани Георгиев.... Заков определено днес не ми хареса как играе. Не се сещам да се е проявил и в една ситуация. По принцип ми се струва, че има някакви качества. Но пък как да разгърне потенциала си като това му е сигурно втория важен мач, в който почва като титуляр. Предния път го контузиха в 15 мин. Като се върне Миро пак ще е резерва.... така че смятам, че Заков си е добра резерва при всички положения. Освен това не съм сигурен дали като централен нападател му е силното място, или по-скоро като играч зад нападателя. Но пък такива имаме много май. Лично аз се надявах днес да видя Ратников. Дано тренера да го пази като някаква изненада срещу Сливен :twisted:

Що се отнася до Дани Георгиев.... днес определено един от най-добрите на терена :!: Всички атаки минаваха през него... той създаваше общо взето всичко по-опасно в противниковата половина. Направи невероятни дрибли, като общо взето само с фалове го спираха. Една топка не се сещам да загуби просто ей така или да направи някаква кой знае каква грешка. И в защита се бореше достатъчно, много ми хареса. Не ми хареса единствено това, че в 1-2 ситуации беше по-добър вариант сякаш да подаде. Но това е почувствал, това е направил. Може да се каже, че това ми харесва донякъде... в смисъл, че показва напоследък доста самочувствие, иска да вкарва голове. Прави каквото си иска с топката, владее я сигурно. Всъщност от всички в отбора ни, май точно на Дани Георгиев най-трудно му вземаха топката. Игра с много желание и борба до края, при все, че доста пъти го фаулираха и то доста грубо. Но както и да е..... иначе според мен доста нереалистично да се каже, че не е играл добре просто защото не е дал 2 паса.... ама който твърди това си знае, аз си казвам моето мнение :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 01 мар 2010 19:45

blue avalanche написа:Не се заяждам,но при дузпата Пиргов беше поне 3м пред голинията преди удара."Новият Сашко",ако продължава да се "джаска" по този начин,докато не счупи крака на някого,няма да миряса.Иначе за мача:като изключим двата гола от статични положения и една ситуация,в която се намеси,Борел можеше да си вземе един вестник да прочете.Здраво кюскане на топката,което на този терен си беше направо геройство.

Като вашите мачове- вие играете абсолютно по същия начин...Мача ис беше корав двубой- не играем балет все пак!

зелено-бяло
Контакти:

Мнениеот зелено-бяло » 01 мар 2010 19:46

blue avalanche написа:Не се заяждам,но при дузпата Пиргов беше поне 3м пред голинията преди удара."Новият Сашко",ако продължава да се "джаска" по този начин,докато не счупи крака на някого,няма да миряса.Иначе за мача:като изключим двата гола от статични положения и една ситуация,в която се намеси,Борел можеше да си вземе един вестник да прочете.Здраво кюскане на топката,което на този терен си беше направо геройство.

Абе я се огледай!
Пропуснал си сума ти поводи...
Примерно-Борел вместо да се оглежда за вестник,можеше да центрира... :mrgreen:
Спукана ни беше работата в такъв случай! :mrgreen:
И аз не се заяждам!Понеже не играхме зле,НАЛИ?

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 01 мар 2010 20:42

Много здрав мач.През второто полувреме нещо" улабихме"нещата.Но отличен мач за Даниел Димов.Навсякъде беше това момче.Всички високи и спорни топки ги овладя.Не спря да бяга цял мач .А гола му е в класацията за най- красив на кръга.Само още малко трябва да задържа топката,да не искат от него веднага да подава назад всяка топка.Той има достатъчно техника и повече трябва да му вярват.Има голямо бъдеще пред него.Дано на повече наши юноши да се дава шанс за изява ,не само да водят подготовка с първия отбор и после нищо.Налагането на собствени юноши е и шанса на Велизар да остане дълго в отбора и да го обичат, дори и по-особените варненски фенове.Успех моряци и нека да превърнем Хаджи Димитър в Зелено море.
Черно море-първият шампион по футбол в България

Върни се в “Черно море”