Sole написа:Дюлгера в кое Цска отива? В това новото ли, дето е сглобка от Чавдар Етрополе и Литекс или в другото -
ЦСКА 1948!?
Е хем пишеш че е ще е резерва на Бусато, хем питаш в кое ЦСКА отива :)
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Sole написа:Дюлгера в кое Цска отива? В това новото ли, дето е сглобка от Чавдар Етрополе и Литекс или в другото -
ЦСКА 1948!?
nosmoky написа:Черно море догодина пак където им е мястото, 20-30 точки зад ЦСКА. :lol:
nosmoky написа:Черно море догодина пак където им е мястото, 20-30 точки зад ЦСКА. :lol:
Vladislav написа:nosmoky написа:Черно море догодина пак където им е мястото, 20-30 точки зад ЦСКА. :lol:
Минимум толкова ще са. Иван или хърватския физкултурник ще я направят тази разлика?
ogrizko написа:nosmoky написа:Черно море догодина пак където им е мястото, 20-30 точки зад ЦСКА. :lol:
няма лошо, това и аз го очаквам между впрочем :) очаквам догодина да вземем купата :) и на вас пожелавам някога да спечелите някакъв трофей, а не такива припознати и фалирали трофеи ;)
иначе аз затова нарочно писах в другата тема за Дюлгеров, а не в тая на бившите играчи..... не мисля, че Дюлгеров заслужава да бъде слаган тук ....ами при трансферите да минава, да заминава и да се забравя ...ама някои колеги решиха тук да пишат и сега само за Дюлгеров няколко страници се отделят......... МОЛЯ, ползвайте другата тема с трансферите и тук да остане място за играчи дето повече заслужават да им се отделя внимание
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта