Sagittarius написа:Мачът беше много приятен за окото.Черно Море игра много бърз футбол,страхотен мач на Тошко Колев,който намира формата си-скорост,феноменална техника и демараж остави румънците само като странични наблюдатели на неговите рейдове по двете крила.Чудесно представяне и на Адемар,който явно наистина е имал болежки предния полусезон и не знам кой го определи като бавен...много бърз е,с техника и борбен,лесно отнема топката.Дани Димов вижда много добре играта и движеше всичко целия мач.Ратников лепи топкта за краката си,техниката му е добра,много тънки пасове дава и определено е над нивото на Аврамов например,който не ме впечатли особено.Велизар трябва да обърне внимания на новия Сашо,прекалено често оголва зоната си и всички опасности бяха през него докато се беше забравил в атака.Но много съм доволен от Тошко,Дани Димов,Ратников и Адемар-това са играчите ни с най-очевиден напредък(Ратников е нов де).
Добър анализ!Само да добавя няколко думи и аз.Адемар не беше бавен,ами го използваха като бек,а той е халф-крило.Бая разлика има.Два мача на тази позиция и разкри възможностите си.Второто полувреме го върна на бека и като с магия изчезна от играта.Ратников е научен да играе с едно докосване,играе с вдигната глава и е достатъчно бърз.Мисля че заради него трябва Вили да мисли нова схема.За да може да играе заедно с Жорката/малко се дублират като качества/ще трябва промяна.Иначе впечатлява с бързина на мисълта и отиграването на топката+остър и отсечен удар.Новия Сашо като оголваше зоната се получи само един проблем.По лошото е,че допусна 3/три/типични за бек грешки,което не е добре.И трите бяха голови опасности.Не мога да разбера,как ще пусне топката зад гърба си и ще остави нападателя да го надбяга.За справка,толкова нехаресвания Мишо,никога не допскаше топката зад гърба си,камо ли нападател.Но това са тактическ грешки и е работа на треньора да ги види и да ги изчисти.Аврамов беше много слаб.Не знам дали от притеснение или нещо друго,но дано да не е от неможене.За Дани Димов-чудих се дълго на кого от нашите големи играчи от миналото да го оприлича и ...Най-доброто от Барона и Бъка.Просто нямам думи за това момче.Имаме играч който ще играе с успех в голям отбор.Това момче е невероятно.Ще напиша нещо с големи букви.НЯМА ТАКЪВ ИГРАЧ В БЪЛГАРСКОТО ПЪРВЕНСТВО!!!Еднакво полезен в двете фази на играта.Почти безгрешен.Тошко ме изненада много приятно.За първи път го виждам в такава светлина.Предполагам че се дължи на Велизар.Познава му качествата найдобре и го използва там където е най-силен.Останалите се представиха много добре с едно изключение.Няма да му спомена името,зщото е всеобщ любимец и се надявам за тази изключително лоша игра да си има обективни причини.Никога не съм го виждал така трагичен.Дано бързо влезе във форма.А Заков просто трябва да се сработи с халфовете,защото от неразбиране изтърваха поне 2-3 гола,а иначе индивидуални качества определено има.Божилов е супер таран.От времето на Иван Петров не бях гледал такова явно превъзходство във въздуха.Ще стане!