Трансфери, спекулации, контроли и подготовка

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Sole
Контакти:

Re: Зима 22-23 - трансферни илюзии, снежни контроли и подготовка :)

Мнениеот Sole » 30 яну 2023 23:51

Iceberg написа:
ShooterMan написа:Имаме достатъчно нападатели за 1 позиция. 3 човека + юноша = 4ма. Наско Илиев е ясно - твърд титуляр. Иса на смяна. Единия бразилец и той играе там, имаме и юноша. Не знам колко повече. По-скоро централен защитник, защото Дани Димов е далеч по-послезен като халф, освен това не е ясно и доколко е възстановен и кога ще е във форма.....Роската е още млад и неопитен и пак оставане с Живко и Босанчич, но тук местата са 2, а не 1 и е очевидно, че там може да се появи някоя пробойна. Това, че Дробаров е свободен агент значи, че трябва да насочим усилия именно да върнем "макето" тука.

Ти Иса и бразилчето сериозно ли ги броиш за опции?! Аз от това, което гледах в контролите, бразилчето е далеч от алтернатива на централния нападател. Иса, всички знаем на какво дередже е и да се молим, Наско да подпише първо и второ да не се контузва. Тръгнаха си Сердюк, Курьор и Беншаа, а вземаме Илиев само. Бразилчето има време, дано да се развие и покаже нещо, но дотогава сме само с Наско Илиев.

Точно....взе ми думите от устата!) Ако Наско подпише вече поне ще имаме 1 централен нападател с уговорката, че ще му трябва време да влезе във форма.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 31 яну 2023 08:37

Sole написа:
Iceberg написа:
ShooterMan написа:Имаме достатъчно нападатели за 1 позиция. 3 човека + юноша = 4ма. Наско Илиев е ясно - твърд титуляр. Иса на смяна. Единия бразилец и той играе там, имаме и юноша. Не знам колко повече. По-скоро централен защитник, защото Дани Димов е далеч по-послезен като халф, освен това не е ясно и доколко е възстановен и кога ще е във форма.....Роската е още млад и неопитен и пак оставане с Живко и Босанчич, но тук местата са 2, а не 1 и е очевидно, че там може да се появи някоя пробойна. Това, че Дробаров е свободен агент значи, че трябва да насочим усилия именно да върнем "макето" тука.

Ти Иса и бразилчето сериозно ли ги броиш за опции?! Аз от това, което гледах в контролите, бразилчето е далеч от алтернатива на централния нападател. Иса, всички знаем на какво дередже е и да се молим, Наско да подпише първо и второ да не се контузва. Тръгнаха си Сердюк, Курьор и Беншаа, а вземаме Илиев само. Бразилчето има време, дано да се развие и покаже нещо, но дотогава сме само с Наско Илиев.

Точно....взе ми думите от устата!) Ако Наско подпише вече поне ще имаме 1 централен нападател с уговорката, че ще му трябва време да влезе във форма.

мда... хубаво е наистина, че Наско се завръща при нас... обаче нека видим първо дали ще успее да се пребори с Исмаил Иса за титулярното място ...явно, че Иса е надградил последно време, а пък Наско няма никаква игрова практика напоследък и може да му трябва поне месец да влезе във форма, защото и подготовка не е водил и не се е сработил с играчите.... в смисъл такъв в дългосрочна перспектива ясно, че би трябвало да е номер 1 на позицията ...но може да му трябват 2 месеца преди да покаже това дето може и в тоя период Иса повече да попада титуляр ?? нека оставим на треньорите да преценят...
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
mursusaid
Контакти:

Мнениеот mursusaid » 31 яну 2023 10:07

Нека подпише първо и официално да стане наш играч,пък после ще го мислим.
Че при нас нищо сигурно няма.Току виж примерно Цеката му звънне и му даде някоя хилка отгоре....
А за оптимална форма,за човек който половин година не е играл, със сигурност ще му трябва време.
За вас моряци ний живеем...

Потребителски аватар
'enki'
Контакти:

Мнениеот 'enki' » 31 яну 2023 12:19

Той и Сердюк нямаше играва практика, но за нула време влезе във форма. Така или иначе през повечето мачове в България се играе полуходом. Само да вкара няколко гола и бързо ще му се възвърне самочувствието. Друго важно обстоятелство, което ме кара да съм една идея по-положително настроен в атака, е, че новият Сашо Василев има силен удар и то с левия крак. Нещо нечувано при нас. След Пабло и Патрик няма кой да ритне топката от разстояние.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 31 яну 2023 12:52

така беше със Сердюк, обаче той е доста бърз и раздвижен футболист обичащ да тича и това му помогна ..както и борбения характер и хъс.. Наско е друг тип фигура, по-тромав и по-балансиран характер ...така че може да му трябва време все пак :) ще видим какво ще стане...
а пък за Василев не съм сигурен, че ще бъде титуляр ...освен ако не играе като крило?! може би лятото се очаква някаква продажба и затова сме го привлекли отсега, което е пак добър ход :)
ИзображениеИзображениеИзображение

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 31 яну 2023 16:36

Косовареца има също много силен ляв крак. Смея да кажа и Алекс. Като цяло прибавяйки и Ники Златев и Ангел Ангелов - имаме много играчи, чиято сила е в остри центрирания, което е страхотен бонус при наличието на същински таран като Наско Илиев. За каква форма говорим, тук е до физика, а Наско е танк. Вече бил на Тича за подпис - добре дошъл, Наско, дълго време те чакахме у дома и знам, че ти липсваше Черно Море.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Mathias_Coureur
Контакти:

Мнениеот Mathias_Coureur » 31 яну 2023 20:28

Много добър трансфер. Мисля, че намерихме отличен заместник на Сердюк.

Официално: Черно море привлече Атанас Илиев

Черно море финализира успешно преговорите и официално привлече един от най-желаните футболисти през зимната селекция. Това е нападателят Атанас Илиев, който днес подписа договор с „моряците“.

Това ще е втори период за Илиев на „Тича“, след като носи екипа на варненци през 2012/2014 година. В първия си престой в Черно море 28-годишният футболист записа 15 мача и два гола.

Илиев е юноша на „моряците“, а през кариерата си е играл още за Добруджа, Монтана, Ботев Пловдив и италианския Асколи.

Източник: https://vsport.bg/oficzialno-cherno-mor ... nas-iliev/
Последна промяна от Mathias_Coureur на 31 яну 2023 20:38, променено общо 1 път.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 31 яну 2023 20:32

Вече е официално! Ще пръсне милиционерските задници в Търново! Голям кеф е когато наше момче си идва вкъщи!
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Eastern
Контакти:

Мнениеот Eastern » 31 яну 2023 20:44

Добре дошъл на Атанас Илиев!
Вярвам че Наско ще е гладен за футбол и след малко сработка със отбора ще започне да бележи. Нека обаче да не бързаме със еуфорията и да му дадем време ако не му потръгне във началото.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 31 яну 2023 21:36

Ами еуфорията е по-скоро от завръщането на наше момче, особено и след така стекли се обстоятелства. Все едно човек от семейството да си тръгне с недоразумение някакво. Все пак сме едно. Недоразумението беше Сашо Станков, физкултурника. И още няколко като него, които съсипваха всичко, което Кольо Спасов градеше 2 пъти. Разбира се, че ще станат нещата, и във форма ще влезе и време има. Просто да отчетем, че Наско е като Камбура и Божилов, като види подуенци и им шибва 1-2 гола от нищото хахахаха

Върни се в “Черно море”