ticha i vladislav написа:Дошло е време да се разделим с Панайотов,Велев,Кики,Станчев.Това са лимитирани играчи подходящи например за Витоша Бистрица.Като ще падаме поне да е само с юноши.
Бих добавил Енчев, Георгиев и Букаси .
Мача днес не успях да го гледам но като чета мненията ви и погледна статистика,смени и т.н.т. ми става ясно каква е била картинката.
Според мен Илиан започва да губи доверие сред феновете не заради загубите а заради непрестанното упорито налагане на тези момци. Да ме извинява но тоя Кики някой може ли да каже защо го храним вече 4та година? С какво е заслужил това търпение? Същата е ситуацията и със Енчев и Станчев , вместо да изпробваме капитана на старшата Радев ги мъчим тия некадърници и изпратихме нашето момче във селските дивизии(да се обигравал, ама момчето получи тежка контузия).Защо след като се видя безспорният талант на Вуцов беше изпратен при макетата да търка пейката на другият край на света и беше взет тоя дървар( пореден ЛЮБИМЕЦ на тренира) Велев? Защо продължава безумната ни селекция от офанзивни чужденци(джуджета), след като най големият ни проблем е защитата и халфовата линия? Защо най добрият ни халф в момента играе като централен защитник?
Мисля че е време да се поискат някои отговори защото работата на Илиан с тези трансфери започва яко да намирисва . Във същото време момчетата от шампионският отбор от юношите започват да отиват един по един в канала! Ето днес като гледам състава не виждам и Ангелов да е играл, въпреки че Иса е в трагична форма, нито пък Янчев. Но пък Илиев младши е безспорен титуляр въпреки колебливите игри в доста от мачовете. Като се замисля, вече почвам да се съмнявам в оная история със полиграфа и изритването на Жоро Илиев.