desi_1234_1997 написа:Привет, моряци! По принцип никога не съм смятала, че един фен трябва да се меси и да има негативно отношение към треньор, ръководство и футболисти. Малка част от нас е съставена от хора, професионално обучавани във футбола. Повечето сме аматьори, любители, обожаващи футбола и Черно море.
Тази година обаче нещата стоят различно!! Нашият Черно море е осакатяван и разпокъсан от треньорски безумия!! Не може повече да продължава така! Недопустимо е да гониш БЕЗ РЕАЛНО ОБЯСНЕНИЕ И ПРИЧИНА един от най-добре развиващите се играчи- Мишо Венков. Любимец на всички ни, Венков е един от най-изпълнителните и скромни играчи на отбора, стълбът на Морето. Дани Георгиев- човекът, дал много на Черно море, отдал последните 10 години от кариерата си в клуба, бива изритан /грозна, но истинска дума/ от софийския специалист..
За мен това не е нормално. Не е нормално да даваш толкова свобода на треньора, не е нормално да не се застъпиш за основните играчи... Лошото е, че ние сме безсилни в случая.
Никога не ми се беше случвало с такова недоверие и ненадежда да очаквам сезон 2017-2018...
Здравей Деси!Не са много момичетата и жените пишещи във форума ни,така че РЕСПЕКТ за което.Наистина са малко хората обучавани във професионално във футбола сред нас.Даже вероятно сме точно НУЛА.Лошото обаче е че и цялото ръководство+треньори и масажисти също не са обучавани професионално/изключвам Луканов,защото той май има някаква професионална подготовка в Италия/.В отговор на това следва и логичното " осакатяван и разпокъсан от треньорски безумия".Поради тази причина/непрофесионално обучени/ всички искат да вземат отношение по въпроса за селекция,подготовка,водене на мачовете и не на последно място-финансирането на отбора.Относно освобождаването на някои играчи/и определено изгонването на Мишо Венков/,аз както и всички останали си имам мое мнение.А то е ,че Мишо трябваше да остане примерно като играещ треньор,на Дани и Тодор трябваше да направят нещо като почетно изпращане,а не просто няколко думи за сбогом.Дотук изброените/това е моето мнение/са свършили с професионалния футбол.И тримата биха могли да влизат за запълване на няколко дупки през сезона,но е грехота да се плащат пари за играчи които ще имат поддържаща роля цял сезон.За да не ме нападнат инако мислещите ще кажа че през цялата ни история сме имали някакви недоразумения на пейката,които даже не са и помирисвали терен,но са си прибирали заплатите.Ако това ще успокои някого и в Барса,Реал,Ман юн,Ман сити и други грандове е пълно с подобен пълнеж ,които даже и не стигат до пейката на резервните играчи.Генералният извод е че трябваше тотално подмладяване на отбора,като единствената постоянна величина в Морето е Жоро Илиев и като такъв той трябва и остава в отбора.Може би ролята която му подготвят е точно ролята на Мишо която споменах.Така че ако това се случи с Жоро,за Мишо Венков просто няма място на Тича за съжаление.На останалите едно ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ за всичко което са направили за отбора на сърцата ни и успехи в професионален и личен план.Всички съфорумци искаха да махнат гореизброените/+неизброените които ги махнаха/с изключение на Мишо.Видимо бе че всички без изключение издишаха/единствено Сукуп,Кузма и Цветков имаха "въздух" за цял мач/.Включително и Мишо беше цяла година далеч от нивото си.Възраст,какво да се прави?Аз съм един от тези,които недолюбват Гонзо,но дори и с факта че налага наши юноши е по добър от повечето минали през този пост/изключвам Кольо заради постигнатите успехи/.Така че поглеждайки пазара за треньори и това което иска нашето ръководство/или по точно не иска/,Гонзо си е един перфектен избор да държи отбора в средата на таблицата с минимум средства за заплати.Ако има някой желаещ да се заеме с пълната издръжка на Черно море/мъже,юноши,деца и бази /АЗ СЪМ ЗА ТОТАЛНА ПРОМЯНА.нО НЕ ЖЕЛАЯ ОТБОРА НИ ДА СЕ ЛУТА ПО ДОЛНИТЕ ДИВИЗИИ И ДА ЯДЕ ПЕРДАХ ОТ Чернево например.Ако няма такъв,стига с плюнките,нека да се опитаме поне да бъдем единни в подкрепата на любимият ни отбор.
п.п.А форума е точно за писане на всякакви мнения и желания относно Морето.Така че нищо не ни пречи да си искаме Меси и Роналдо и в края на краищата да се съобразяваме с действителността българска.Успешен ден съмишленици!