Onq написа:Ех, ако ЕРНАНДЕС беше останал
Или Румен Николов в атаката?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Onq написа:Ех, ако ЕРНАНДЕС беше останал
ShooterMan написа:Onq написа:Ех, ако ЕРНАНДЕС беше останал
Готвача написа:ShooterMan написа:Onq написа:Ех, ако ЕРНАНДЕС беше останал
Че какво му е на Румен?От нападателите на които се нагледахме в последните години,Румен беше един от най добрите.А Ернандес ако беше останал,щяхме да се насладим на ОГРОМЕН спад във формата му.Простоо Тича ВЪОБЩЕ не отговаря на качествата на този играч и само щяха да си хвърлят парите на вятъра босовете.
piconero написа:[quoteот КироВарна на 03 Май 2016 20:05
Готвача написа:
ShooterMan написа:
Onq написа:
Ех, ако ЕРНАНДЕС беше останал
Че какво му е на Румен?От нападателите на които се нагледахме в последните години,Румен беше един от най добрите.А Ернандес ако беше останал,щяхме да се насладим на ОГРОМЕН спад във формата му.Простоо Тича ВЪОБЩЕ не отговаря на качествата на този играч и само щяха да си хвърлят парите на вятъра босовете.
Относно ЕРНАНДЕС не знам,как би запазил формата си при нас....но такъв тип футболист ни е много нужен!!!Техничар,с поглед върху играта и тънък конструкторски нюх!!!Такива много трудно се намират и струват луди пари!!!Съвсем оправдано разбира се!!!С нашите не особено раздути финанси,не можем и да мечтаем,да дойде някой с такива качества....като свободен агент!!! КОЛЬО,както и всички ние,много се надяваше БЕКИ да заеме тази позиция,но засега уви.....не се получава!!!Мисля,че е крайно време това момче да се вземе в ръце и да се нахъси!!!Имаше доста шансове,дори изигра няколко добри мача,но поне според мен е още много далеч от истината!!!Относно РУМЕН НИКОЛОВ,съм на мнение,че освобождаването му от онзи жалък физкултурник беше огромна грешка!!!Само опитайте да го сравните с ЖИВКО ПЕТКОВ или с ВАСЕВ например!!!Разликата в полза на РУМБАТА е огромна и повече от очевадна!!!С лека ръка изпускаме доста футболисти,с добри перспективи и също с лека ръка се доверяваме на издухани футболни туристи!!!Предстои селекция,по която както КОЛЬО каза,вече се мисли!!!Дано ръководството реши,че докато се строи новият супер стадион,може да започне да се гради отбор,съответстващ на такова съоръжение!!!Сега му е времето за подобно начало!!!Не знам дали е осъществимо,но ми се иска да стане!!!Относно мача с Берое : САМО ЧЕРНО МОРЕ !!]
КироВарна написа:При наказанието на БАКАРИ и напускането на ПЕДРО,дали КОЛЬО няма да даде шанс на МАРТИН КОСТАДИНОВ и ВАЛЕНТИН ЙОСКОВ!!
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 6 госта