СПАМ

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Ron Jeremy
Контакти:

Re: СПАМ

Мнениеот Ron Jeremy » 12 дек 2015 22:08

Onq написа:
moreto vn написа:
ShooterMan написа:ЧЕСТИТО МОРЯЦИИИИИИ! Онова леке дето плю СПАСОВ къде ли се скри? Ще се пукна от яд, че не можах да видя ПОРЕДНИЯ трофей спечелен от този ЛЕГЕНДАРЕН Черно Море воден от НАЙ-ВЕЛИКИЯ ни треньор в историята! Работа, няма как, вижам и доста други колеги тука ридаят и псуват работодателите, но вжното е, че трофея е във Варна :idea: . Бях абсолютно убеден, че АДМИРАЛА отдавна планира в адмиралтейството да преметне тоя физкултурник Рибейро, което се и случи. Абсолютно нищо общо с играта от мача с подуенци! Правилно усилията се насочиха към трофея, отколкото в някакъв ИЗМИСЛЕН мач с ДЪРВОДЕЛЦИ, сега ако ги хванем не 3, а 5:0 ще ги бием и то ще се случи де, но ВАЖЕН Е ТРОФЕЯ, подуенци това не го проумяха и затова се кефят на ИЗМИСЛЕНИ мачлета и....целуват КАЛЪФКИТЕ :lol: . Фамозен БУРАБИЯ, абсолютен маестро. С ЕРНАНДЕС двамата ще вършеят наред, идеи, пасове, игра. АБсолютно целия отбор - безгрешни! Страхотен КИТАНОВ на вратата, извади почти невъзможен гол! Петев... да гледа, не да му пуска някакви НИЩОЖЕСТВА на вратата на България...тука е най-добрия млад вратар на Европа! Капитан ВЕНКОВ - безупречен, цялата защита - супер, дори КУЛИБАЛИ....а ЖИНЬО? Нищо общо с видяното дотук, доказа класата си. СТЕНИО и КЛОК за мене след БУРАБИЯ са играчите на мача! Абсолютно смазаха превъзнесените бразилци на Лудогорец! ВАСЕВ загатна за голям потенциал....всички, всички, отборна победа! ПОКЛОН ПРЕД СПАСОВ!!! Оня Капацитета...ИДИ ДА МУ НОСИШ ВЕСТНИКА И КАФЕТО, ЧУВАШ ЛИ, ДУМА ДА НЕ СИ КАЗАЛ СРЕЩУ СПАСОВ, НЕКЪДЪРНИК ТАКЪВ!!! :idea:

Шутърмен може ли да коментираш този си пост? :mrgreen:

Аз ще коментирам вместо него,ако може :). Той е болен,не му се подигравайте.Момчето живее по форумите от 15 години.Още от началото беше пълен олигофрен.Надявам се поне да има кой да му дава хапчетата.Не се обиждай Гошко ,но сам знаеш,че си такъв.Благодаря за вниманието!

Единственият по добър от Гошо от почивка е гошо -шута мен
ex Popeye

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 13 дек 2015 13:21

Стрелеца си мени мнението на два часа.
Що му се вързвате на акъла :mrgreen: ?

nivo

Мнениеот nivo » 13 дек 2015 19:04

Шутито накрая дойде на моето експертно мнение за Спасов

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 23 дек 2015 13:36

Весели празници,моряци!
2015 г. ще се запомни най вече,(поне аз) със двете спечелени купи.Но незбравим като емоция си остава финала за купата на България,когато Бакари (92мин) и Курьор (118 мин) довършиха "синята приказка" с неочакван край за тях. :mrgreen:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=T4b5NP87yzE[/youtube]

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Мнениеот Iceberg » 26 дек 2015 08:33

Весела Коледа на всички! Наздраве!
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 27 дек 2015 19:07

Наздраве, брат Iceberg! Жив и здрав!

ekspert

Мнениеот ekspert » 29 дек 2015 20:58

Плебей е хакнал анкета в сайта на Черно море за футболист на годината

http://chernomorepfc.bg/bg/

Ей нямат си друга работа от злоба се пръскат и се занимават с глупости.

КироВарна
Контакти:

Трансферна колекция зима-пролет 2015-2016

Мнениеот КироВарна » 31 дек 2015 10:07

Искам да пожелая на всички весело посрещане и много здраве през Новата 2016 година!!!Дай Боже да се радваме и на успехи с ЧЕРНО МОРЕ !!! Преди известно време беше станало дума,за една среща на ракийка и кисело зеле!!! Моето зеле е готово,а Готвача беше обещал след Нова година да си дойде във ВАРНА !!!Така че,лека полека можем да мислим за осъществяване на идеята!!!

koseto40
Контакти:

Re: Трансферна колекция зима-пролет 2015-2016

Мнениеот koseto40 » 31 дек 2015 16:00

Весело посрещане на новата година и от мен,надявам се да започнем следващата с добри новини относно любимия отбор..:)))))

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Трансферна колекция зима-пролет 2015-2016

Мнениеот Готвача » 31 дек 2015 16:11

КироВарна написа:Искам да пожелая на всички весело посрещане и много здраве през Новата 2016 година!!!Дай Боже да се радваме и на успехи с ЧЕРНО МОРЕ !!! Преди известно време беше станало дума,за една среща на ракийка и кисело зеле!!! Моето зеле е готово,а Готвача беше обещал след Нова година да си дойде във ВАРНА !!!Така че,лека полека можем да мислим за осъществяване на идеята!!!

На 8.01 съм във Варна,ако всичко е наред с пътуването.Имам да решавам един проблем и след това трябва да съм на линия.
п.п.Кире,смятам да бъда със стария си номер от лятото,ако нещо не са го спрели господата.Иначе чрез Гонг ще правим сбирката възможна.Смятам че няма да е проблем за някоя механа да се съберем,за други варианти не ми идва на ум засега.Весело изкарване на новогодишните празници!
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Върни се в “Черно море”