Динамо Минск - Черно море Варна, ст. Трактор 18.00ч.
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Динамо Минск - Черно море Варна, ст. Трактор 18.00ч.
Илюзии не съм си правил, но съм много разочарован. Излязохме пренавити, изнервени и уплашени. Защо не знам...
gzagorov написа:noi написа:Уж щяхме да разчитаме на Морето да отсрамва българския футбол, уж Динамо бяха слабаци, а какво се оказа - първенството ни е ужасно слабо. Лошото е, че ни разкриха "сили" като Йелгава и Милсами(Динамо и Брьондби са друга бира).
Хубавото е, че ще се съсредоточим към родната действителност, с надеждата за по-добър и по-интересен сезон, и ще затаим дъх в очакване на следващия евросезон
Ами, защото всички дуднеха как "Левски" и ЦСКА само срамят българския футбол и са най-голямото зло. Е, ето, тази година няма ни "Левски", ни ЦСКА, а резултатите и срамът са... дори не са същите, а даже по-лоши. Което, за мен, само потвърждава, че проблемите в родния ни футбол НЯМАТ ЦВЯТ и клубна принадлежност. Нещо като проблемите в държавата ни, като цяло!
Проблемът започва от държавата и липса на стратегия за развитие в която и да е сфера. Футбола е отражение на държавата - няма държава, няма футбол(икономика, спорт, здравеопазване, образование, култура и т.н.)
-
- Контакти:
black sea написа:Илюзии не съм си правил, но съм много разочарован. Излязохме пренавити, изнервени и уплашени. Защо не знам...
Не сме излезли така- толкова си можем. И в Благоевград ли бяхме пренавити?
Мляко с ориз написа:sandi74 написа:Опълчение по варненски.Динамо ви скриха топката.Факт.
Вече глефахме старозагорско опълчение, довечера ще гледаме и гавра с труп
Гаврата с труп е в момента.Пазите резултата,а

- Странджата
- Контакти:
Само мене ли ме дразни коментаторът с равнодушния кометар и с това "гостите" вместо "нашите" например . Никаква съпричастност с българския отбор ...
Странджата написа:Само мене ли ме дразни коментаторът с равнодушния кометар и с това "гостите" вместо "нашите" например . Никаква съпричастност с българския отбор ...
Не само теб, коментаторът изглежда симпатизира на Динамо

Странджата написа:Само мене ли ме дразни коментаторът с равнодушния кометар и с това "гостите" вместо "нашите" например . Никаква съпричастност с българския отбор ...
нЕма паре, нЕма емоция!
bufy написа:Странджата написа:Само мене ли ме дразни коментаторът с равнодушния кометар и с това "гостите" вместо "нашите" например . Никаква съпричастност с българския отбор ...
Не само теб, коментаторът изглежда симпатизира на Динамо
Коментатора явно го е срам от играта на Черно море

toti75 написа:Странджата написа:Само мене ли ме дразни коментаторът с равнодушния кометар и с това "гостите" вместо "нашите" например . Никаква съпричастност с българския отбор ...
нЕма паре, нЕма емоция!
ТИМ не плащат като някои други
noi написа:gzagorov написа:noi написа:Уж щяхме да разчитаме на Морето да отсрамва българския футбол, уж Динамо бяха слабаци, а какво се оказа - първенството ни е ужасно слабо. Лошото е, че ни разкриха "сили" като Йелгава и Милсами(Динамо и Брьондби са друга бира).
Хубавото е, че ще се съсредоточим към родната действителност, с надеждата за по-добър и по-интересен сезон, и ще затаим дъх в очакване на следващия евросезон
Ами, защото всички дуднеха как "Левски" и ЦСКА само срамят българския футбол и са най-голямото зло. Е, ето, тази година няма ни "Левски", ни ЦСКА, а резултатите и срамът са... дори не са същите, а даже по-лоши. Което, за мен, само потвърждава, че проблемите в родния ни футбол НЯМАТ ЦВЯТ и клубна принадлежност. Нещо като проблемите в държавата ни, като цяло!
Проблемът започва от държавата и липса на стратегия за развитие в която и да е сфера. Футбола е отражение на държавата - няма държава, няма футбол(икономика, спорт, здравеопазване, образование, култура и т.н.)
То и миналата година нямаше държава, а лудогорието си цвъкаха от всякакви висоти ... опс, забравих, че и държавата е тяхна и правят каквото си искат