ВЕЛИК ЖРЕБИЙ!!!ЧЕРНО МОРЕ-Левски

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: Милен Петков: Грешки е имало и в наш ущърб в мачове с Левски

Мнениеот deepblue1963 » 15 дек 2009 10:41

Sagittarius написа:Какво като онази плешива чутура е казала,че много им станало на Черно Море?Какво пък каза Момиров-че Лечков и Сливен са го тормозели най-много да им спасява задниците.Може би това ще обясни как например Сливен победи на Лаута с 2:1 Локо Пд,когато от Локото виеха като на умряло от съдията а?Думите на Милен Петков са много точни,защото Черно Море 10000000 пъти е бил рязан срещу Подуене,но когато 1,само един-единствен път резнали Подуене и то в една ситуация - ааааааа...ууууууу.....конгреси,декларации.Това е то отборът на властта,отборът свикнал да бъде подлога на силните на деня,не можещ дори мъжки да приеме една загуба(един същински погром),не виждащ собствената си низост и,че Черно Море изтърва още поне 10 гола....това е то-жалката картинка(карикатурка) Подуене.Утре всички сме за Лацио,темата "СПАМ" ше се попълва наново,айде орлите,7:0 искаме :idea:

"Петков не се нае да коментира дали незачетеният гол е щял да окаже влияние върху крайния изход, след като не е станало 1:2. „Какво щеше да последва, никой не може да гадае."
1.Много е ербап,няма що!Като е казал А,що не е продължил и с Б?Отговорът е ясен,нали-щото не ни отърва.
2.Втора ситуация-балтия отзад в краката на Телкийски-без последствия.Трета ситуация-кроше на Маркес в лицето на Минев-без последствия.Изброявам само тези,които бяха показани многократно.Взеха да стават множко,май?
Беше споменал нещо за баскетбол-бихме ви и в София,и насред Варна(виждам нямаш коментар)
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 15 дек 2009 10:42

Милиев и Тасевски блъскат съдията при червения картон на Рабех - още 2 директни червени картона за Левски,в 14 минута вие трябваше да сте с 8 човека на терена....пък ако ще да гони Маркес,няма проблеми :!:
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

kiko_1914ls
Контакти:

Мнениеот kiko_1914ls » 15 дек 2009 10:49

Пичове това че сте футболни малциннства си е ваш проблем. Извинете ме ако съм прекалил с езика просто и аз влязох в тона на вашия. Не забравяйте че и след този мач ЛЕВСКИ си остава ЛЕВСКИ а вие сте си пак Черно море. Хайде живи и здрави

Потребителски аватар
Popeye
Контакти:

Мнениеот Popeye » 15 дек 2009 10:54

Цензурата да запретне ръкави тука едни лоши се опитват да излязат извън общоприетото отношение към националното богатство - ченгета са си ченгета :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
deepblue1963

Re: ВЕЛИК ЖРЕБИЙ!!!ЧЕРНО МОРЕ-Левски

Мнениеот deepblue1963 » 15 дек 2009 11:07

The Sailor Man написа:
1.Докато Гонзо ги е наричал "това-онова",публиката,сигурно си е стояла тихо и кротко,нали?Като,че ли не знаем как се посрещат "гостите" още от тунела!
2.С какво Минев,Телкийски и другите обидиха "великата" публика,че да бъдат замервани със снежни топки?
3.Груба балтия в краката на Телкийски отзад,още преди 14мин.-без картон!Знам,че няма да ми отговориш.
4.10-15 на нула-ти добре ли си?А може би най-добре щеше да е изобщо да не бяха излизали за мача и да си спечелите служебно,нали?
5.Това за калта-правилно го каза,щото това вашето е всичко друго но не и терен.В една нормална държава изобщо нямаше да можете да го лицензирате(нали затова,в нормалната УЕФА,бягате до Бургас да си играете мачовете?)
6.Аз и милионите привърженици на Левски-ние,според теб не сме ли България?В този ред на мисли:на "великия" финал със ЦСКА за купата колко привърженици на Ч.море,антикомунисти и др. бла-бла-бла имаше.
7.И не ми дрънкай за морал,щото през 80-те години,не беше ли половината отбор на Ч.море изгонен за далавери и уреждане на мачове?

1.Гонзо е длъжностно лице,треньор и е длъжен да си стои на задника,да търпи псувни,ругатни и т.н.,но не и да отвръща.Публиката може да говори каквото си иска,един треньор не може!Най-малкото се провокират ексцесии,напрежение и безредици!!!
2.Минев удари с лакът 4 пъти различни наши играчи,а при тичането си до тъча 2 пъти напсува и публиката.Псуваше я и Тасевски при смяната си.Същото като при Гонзо - играч няма никакво право да псува феновете,навсякъде по света това е червен картон и наказания от много мачове,без никакви уговорки.
3.Влизането срещу Телкийски-тоя не влезе ли като смяна....но и да е имало някакво влизане,то преди него имаше доста ваши.Теренът е тежък,всеки шпагат с хлъзгането става опасен,ти какво искаш да ви беше нашарил вас,защото вие кюскахте по-здраво и зверски,да ви даде пак жълти и червени картони,да играете с 9 човека,че да си измиете ръцете с него,както стана с ръководилия блестящо и безупречно мачът ви с Литекс Николай Йорданов?Впрочем там колко остри влизания имаше срещу Дока преди съдията да вдигне първия картон?Никой уважаващ себе си съдия не почва с картони някой мач,освен ако влизането не е като на Рабех разбира се-еталон за простащина,селения и анти-феърплей.
4.По-добре да не бяхте излизали,много грозно играете,много грубо и играчите ви начело с треньора са големи простаци.
5.Нали на такъв кален терен в нормалната УЕФА бихте Артмедия :?:
6.Вие не сте България,част сте от нея,но нищо повече.Като сте милиони защо вчера бяхте 300 човека-като подчертавам-половианта ви агитка бяха плебеи дошли само,за да псуват нас и Черно Море?
7.Правилно-хванат и наказан,такъв е редът.Да не би да протестираш срещу наказаните продажници?Но нито съм бил съвременник на случката,нито мога да я коментирам по-подробно.Но има една друга случка.70-те,когато един син милиционерски копой влиза на терена на мач с Берое в който Берое не иска да легне на синята комунистическа клика.Влиза милиционера,прекратява мача,Берое го вадят от А група,името на копоя е Ангел Солаков-морал,какво да правиш :mrgreen:

"7.Правилно-хванат и наказан,такъв е редът.Да не би да протестираш срещу наказаните продажници?Но нито съм бил съвременник на случката,нито мога да я коментирам по-подробно.Но има една друга случка.70-те,когато един син милиционерски копой влиза на терена на мач с Берое в който Берое не иска да легне на синята комунистическа клика.Влиза милиционера,прекратява мача,Берое го вадят от А група,името на копоя е Ангел Солаков-морал,какво да правиш :mrgreen:
А на тази случка да не би да си бил съвременник?Я ми разясни ,че нещо не чаткам?
ТАМ, ПОД СИНЬОТО НЕБЕ, ПОД СВЕТЛИНИТЕ НА ГЕРЕНА, БУШУВА СИНЬОТО МОРЕ, ПРИТИХВА ЦЯЛАТА ВСЕЛЕНА!

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 15 дек 2009 11:26

Понякога имам чувството,че левскар значи психично болен!!!Моля,обяснете му,че аз откачам от това да комуникирам с неадекватни типове,че във Варна 36 часа валя дъжд,валя сняг,стана минус 5 градуса,затрупа се терена?Моля обяснете му,че тука и ние писахме преди мача,че условията са лоши,но те скокнаха - страх ли ви е,какво стана?Гонзо цяла сутрин препиликвал пред делегата - да се играе,да не се отлага....Направихме каквото можахме предвид атмосферните условия дори с наши сили е чистен терена,за да може Гонзовите звезди да изиграят мача,както желаеха.Армяита също изглеждаше така след обилен снеговалеж,нормално,тежък терен,но пак повтаряме - Гонзо най-много настояваше мача да се играе точно по програма(защото искаше да излезе срещу отбор от полу-здрави играчи,резерви-юноши и куп наказани и контузени титуляри).Хитрата сврака-и с двата крака!Сори!
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 15 дек 2009 11:30

Стрелец,хитрата сврака и с трите крака влезе. :lol:
Само Черно море.

Потребителски аватар
anxiety
Контакти:

Мнениеот anxiety » 15 дек 2009 11:45

Ама чакайте малко бе.Когато Левски не са ощетени от съдията нито думичка или казвате нещо от сорта "човешко е да се греши". Плюс това и аз да бях съдия и аз щях да свиря за морето. Тоя Гонзо как може преди мача да казва: Съдиите да внимават как ще свирят. Абе къв е тоз, вчерашен дрисльо, ще ми казва как да си върша работата.Не 1, а и 2та гола трябваше да ви отменят, не 2, а 5 картона трябваше да видите.Нахални сини говеда.И сега не ми се нахвърляйте, защото знаете, че съм прав, но просто нямате достатъчно акъл да го осъзнайте.
ЗА ВАС МОРЯЦИ НИЙ ЖИВЕЕМ, ЗА ВАС ДОРИ И ЩЕ УМРЕМ!!!

Потребителски аватар
deepblue1963

Мнениеот deepblue1963 » 15 дек 2009 11:45

Sagittarius написа:Понякога имам чувството,че левскар значи психично болен!!!Моля,обяснете му,че аз откачам от това да комуникирам с неадекватни типове,че във Варна 36 часа валя дъжд,валя сняг,стана минус 5 градуса,затрупа се терена?Моля обяснете му,че тука и ние писахме преди мача,че условията са лоши,но те скокнаха - страх ли ви е,какво стана?Гонзо цяла сутрин препиликвал пред делегата - да се играе,да не се отлага....Направихме каквото можахме предвид атмосферните условия дори с наши сили е чистен терена,за да може Гонзовите звезди да изиграят мача,както желаеха.Армяита също изглеждаше така след обилен снеговалеж,нормално,тежък терен,но пак повтаряме - Гонзо най-много настояваше мача да се играе точно по програма(защото искаше да излезе срещу отбор от полу-здрави играчи,резерви-юноши и куп наказани и контузени титуляри).Хитрата сврака-и с двата крака!Сори!

Въпросът беше: в нормални държави това съоръжение ще получи ли,изобщо,лиценз,а после да говорим кой ринал сняг и кой кога щял да играе на него?Вие за отопление не сте ли чували,за "балони" не сте ли чували,дренаж имате ли въобще?Ти,като разправяш какво е казал Гонзо на делегата да не си присъствал или само чукаме по клавишчетата?

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 15 дек 2009 11:55

deepblue1963 написа:
Sagittarius написа:Понякога имам чувството,че левскар значи психично болен!!!Моля,обяснете му,че аз откачам от това да комуникирам с неадекватни типове,че във Варна 36 часа валя дъжд,валя сняг,стана минус 5 градуса,затрупа се терена?Моля обяснете му,че тука и ние писахме преди мача,че условията са лоши,но те скокнаха - страх ли ви е,какво стана?Гонзо цяла сутрин препиликвал пред делегата - да се играе,да не се отлага....Направихме каквото можахме предвид атмосферните условия дори с наши сили е чистен терена,за да може Гонзовите звезди да изиграят мача,както желаеха.Армяита също изглеждаше така след обилен снеговалеж,нормално,тежък терен,но пак повтаряме - Гонзо най-много настояваше мача да се играе точно по програма(защото искаше да излезе срещу отбор от полу-здрави играчи,резерви-юноши и куп наказани и контузени титуляри).Хитрата сврака-и с двата крака!Сори!

Въпросът беше: в нормални държави това съоръжение ще получи ли,изобщо,лиценз,а после да говорим кой ринал сняг и кой кога щял да играе на него?Вие за отопление не сте ли чували,за "балони" не сте ли чували,дренаж имате ли въобще?Ти,като разправяш какво е казал Гонзо на делегата да не си присъствал или само чукаме по клавишчетата?

брато -как да се хвърлят пари за стадион който не е на отбора,а е на военните все още ,ако бъркам някой да ме поправи
HASTA DE LA VICTORIA

Върни се в “Черно море”