Черно море - ЦСКА
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море - ЦСКА
Хахаха да ли има нещо случайно в часа на мача 13.09/събота/15.15 ч. ЧЕРНО МОРЕ ВН - цска 

moreto vn написа:Хахаха да ли има нещо случайно в часа на мача 13.09/събота/15.15 ч. ЧЕРНО МОРЕ ВН - цска
В началото помислих, че е някаква грешка...
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
- Saint Etienne
- Контакти:
-
- Контакти:
Това вече е друга работа.Да ,този тон ми допада и благодаря за него.Колкото до другото..Не съм сигурен дали посредствеността на настоящето е по-добра от неизвестността на бъдещето.Вие си решавате.Иначе ,когато няма еволюция си е нужна революция.Със здраве!
30.05.2016г
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"
Карамел Му написа:Това вече е друга работа.Да ,този тон ми допада и благодаря за него.Колкото до другото..Не съм сигурен дали посредствеността на настоящето е по-добра от неизвестността на бъдещето.Вие си решавате.Иначе ,когато няма еволюция си е нужна революция.Със здраве!
Просто ни се струпаха много "кадърни" треньори под ред. Велизар Попов, Генов, Зафиров, Станков .. все титани на професията

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Гледах ви последния мач на герена или по-скоро второто полувреме!Много пъти съм гледал Сашо Александров,но този път беше скандален!Същото може да се каже и за Димо Атанасов(главния виновник за гола,според мен).Имате страхотен вратар,а Котев и Венков са си класа за А група!
От другата страна стоят млади, надъхани и можещи според мен футболисти-Буш,Силва,Карачанаков,Сънди(не винаги
)Бергонси ми е загатка,за вас едва ли.Като прибавим опитните и страхотни като качества Вальо Илиев,Апата,Тунчев,Маркиньос и новото страхотно попадение Кукоч(не само добър,но и лидер).Имаме и много добър вратар.Победа за ЦСКА ми се вижда логична.
От другата страна стоят млади, надъхани и можещи според мен футболисти-Буш,Силва,Карачанаков,Сънди(не винаги

BRF написа:Гледах ви последния мач на герена или по-скоро второто полувреме!Много пъти съм гледал Сашо Александров,но този път беше скандален!Същото може да се каже и за Димо Атанасов(главния виновник за гола,според мен).Имате страхотен вратар,а Котев и Венков са си класа за А група!
От другата страна стоят млади, надъхани и можещи според мен футболисти-Буш,Силва,Карачанаков,Сънди(не винаги)Бергонси ми е загатка,за вас едва ли.Като прибавим опитните и страхотни като качества Вальо Илиев,Апата,Тунчев,Маркиньос и новото страхотно попадение Кукоч(не само добър,но и лидер).Имаме и много добър вратар.Победа за ЦСКА ми се вижда логична.
Прав си за Сашо и Димо. Може би същото може да се каже и за Паланков.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
- Ron Jeremy
- Контакти:
Карамел Му написа:Това вече е друга работа.Да ,този тон ми допада и благодаря за него.Колкото до другото..Не съм сигурен дали посредствеността на настоящето е по-добра от неизвестността на бъдещето.Вие си решавате.Иначе ,когато няма еволюция си е нужна революция.Със здраве!
хайде да ми обясниш в ЦСКА каква е еволюцията Лупи-Титан-Лупи " ,че не схванах ...истината е ,че отдавна трябваше да сте във В група...
ex Popeye
Идваме от Пловдив и ще ви порим като риби! Този път ще бием и на терена !