Отборът, морето, Варна, фенските надежди

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Iceberg
Контакти:

Re: Отборът, морето, Варна, фенските надежди

Мнениеот Iceberg » 27 мар 2014 19:33

"Колега, колега, въобразяваш си. Нямам нищо против никого, може би само срещу ТИМ, защото си мислят, че са недосегаеми, вечни, държат се като абсолютни мутри, а не бизнесмени и т.н. Яд ме е, че уж имаме богати собственици, но без амбиции, цели и желания за нещо по-добро. Чудя се въобще, защо се занимават и харчат пари за Черно море, ей така, за едната идея ли. В тази връзка, за да не си помислиш, че съм единствения, който мисли така, прочети т.3,4 и 5 от мнението на колегата Кролик. Да си жив и здрав![/quote]"

black sea, цитирам те пак :"...така, че да не ми говорят някои, че трябва да си живуркаме около 7-8 място, без амбиции и цели."? "Някои" нямаше, единствено аз написах, как и защо според мен собствениците не правят усилия за нещо повече. И излиза, че имаш мен в предвид, други нямаше :) , та затова викам да изясним и си говорим директно. Както и да е, приемам, че аз нещо не съм разбрал ;) ... А относно Кролик, не само 3,4 и 5, ами по всички точки съм съгласен с него! Тук има няколко колеги, които много уважавам и намирам почти пълно единодушие по много теми с тях. А дори и да сме на различни акъли понякога, пак ще ги уважавам, защото са доказали, че са разумни, коректни и точни пичове! : )))))))))))))) Ай сега живи и здрави всички и наздраве! Който може да пийне по едно (няколко пъти) и заради мене, че аз съм на работа и не става да дърпам смукача :lol:
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------

Потребителски аватар
moreto vn
Контакти:

Мнениеот moreto vn » 31 мар 2014 16:58

Ръководството на моряците е подало документи за евентуално участие в евротурнирите

Черно море ще гонят класиране за участие в евротурнирите. Ръководството на моряците е подало документи в БФС за лицензиране в УЕФА, научи Varnautre.bg. В момента "зелено-белите" се намират на 6-а позиция в класирането и имат реални шансове за класиране за евробитките. Тъй като в Черно море са изрядни и нямат дългове, лицензът за Европа се получава безпроблемно, както и този за "А" група. Крайният срок за подаването на документите за клубовете е днес 31 март.

За получаване на лиценз за евротурурнирите е задължително да се спомене, на които стадиони отборът евентуално ще играе. По всяка вероятност, ръководството на моряците е заявило стадион "Лазур" в Бургас.

Дори и да не се класират за зоната, даваща право на участие това лято, обаче, то може да стане възможно, ако отборите преди тях в таблицата да нямат въпросния лиценз от УЕФА.

Стара практика в "А" група е отборите от по-долните места в класирането да се застраховат и подават подобна молба за лиценз за УЕФА надявайки се на щастливо стечение на обстоятелствата.
http://www.varnautre.bg/2014/03/31/2190 ... e_v_evropa

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 31 мар 2014 18:00

moreto vn написа:Ръководството на моряците е подало документи за евентуално участие в евротурнирите

Черно море ще гонят класиране за участие в евротурнирите. Ръководството на моряците е подало документи в БФС за лицензиране в УЕФА, научи Varnautre.bg. В момента "зелено-белите" се намират на 6-а позиция в класирането и имат реални шансове за класиране за евробитките. Тъй като в Черно море са изрядни и нямат дългове, лицензът за Европа се получава безпроблемно, както и този за "А" група. Крайният срок за подаването на документите за клубовете е днес 31 март.

За получаване на лиценз за евротурурнирите е задължително да се спомене, на които стадиони отборът евентуално ще играе. По всяка вероятност, ръководството на моряците е заявило стадион "Лазур" в Бургас.

Дори и да не се класират за зоната, даваща право на участие това лято, обаче, то може да стане възможно, ако отборите преди тях в таблицата да нямат въпросния лиценз от УЕФА.

Стара практика в "А" група е отборите от по-долните места в класирането да се застраховат и подават подобна молба за лиценз за УЕФА надявайки се на щастливо стечение на обстоятелствата.
http://www.varnautre.bg/2014/03/31/2190 ... e_v_evropa

Парен каша духа 8-)
След като в близкото минало,въпреки,че А.Генов изпълни поръчка и закла Морето в спор с Локо в Сф за евроквота, то Ч.море пак можеше да се класира за ЛЕ,но се разбра,че собствениците бяха пропуснали срока да подадат молба за лиценз за УЕФА и за да не се стигне до конфузна ситуация Моряците в останалите мачове /с Миньор Пк/ трябваше да дадат заден ход,за да отстъпят класирането си в ЛЕ за сметка на Гигов.

guglata
Контакти:

Мнениеот guglata » 31 мар 2014 18:26

Това е доста изненадващо с оглед на мнението на повечето фенове, че ръководството не иска да играем в Европа. Освен ако е прах в очите, колкото да ни успокоят. Но лично аз ще си сменя мнението за тях само ако започнат стадион Варна или поне някакъв ремонт на Тича.

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 31 мар 2014 19:33

guglata написа:Това е доста изненадващо с оглед на мнението на повечето фенове, че ръководството не иска да играем в Европа. Освен ако е прах в очите, колкото да ни успокоят. Но лично аз ще си сменя мнението за тях само ако започнат стадион Варна или поне някакъв ремонт на Тича.

Аз също.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черно море”