Ботев Пд - Черно море - 06.04 - Събота - 17.00 НЮЗ7

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Muscarin

Re: Ботев Пд - Черно море - 06.04 - Събота - 17.00 НЮЗ7

Мнениеот Muscarin » 02 апр 2013 07:13

Най-много обичам да ни подценяват :) Досега който го е направил хубаво се е опарил. Дано и футболистите на Черно море са толкова "надъхани" като феновете им!

И внимавайте с ръгбито, че сме пред стадиона! Може и да е пред празни трибуни мачът, но много лесно и бързо това може да се промени!

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 02 апр 2013 10:00

Muscarin написа:Най-много обичам да ни подценяват :) Досега който го е направил хубаво се е опарил. Дано и футболистите на Черно море са толкова "надъхани" като феновете им!

И внимавайте с ръгбито, че сме пред стадиона! Може и да е пред празни трибуни мачът, но много лесно и бързо това може да се промени!

И какво ще направите?Ще влезете и ще се саморазправите с играчите ли?Ей,отново потвърждение за големи усти!!!Относно двамата ни играчи,които ще пропуснат мача-няма значение дали са известни,или не.Все пак щом титуляри отсъстват е винаги лошо.Още повече,че и тези които по принцип трябва да ги заместят,са контузени.Което ще рече,че ще играят резервите на резервите.Но пък в края на краищата и те получават заплати и е редно да играят в някои мачове и да покажат за какво са в отбора/макарче аз лично точно на тях не възлагам големи надежди/.Но както и да е.Мача наближава,ще разберем какво ще се случи след няколко дена.Хубавото в цялата работа е,че и аз ще мога да гледам мача.Нищо че няма да съм пред стадиона.:)
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

ticha i vladislav
Контакти:

Мнениеот ticha i vladislav » 02 апр 2013 11:38

няколко въпроса:
Защо да нямаме самочувствие?-Ние сме първия шампион по футбол в България.
Защо Варна да не е футболен град?-Ние сме най-стария отбор в България и футбола е тръгнал от Варна,но шопските комунисти нарочно се стремяха да ни затрият
Защо Ботев да е толкова силен,че да не можем да го бием?-Есента на Тича гледах Ботев,но след толкова приказки и надъхване,не видях нищо особено от Ботев,един посредствен отбор,дошъл да не загуби и на равния да се радва.Евала толкова фенове биха пътя от Пловдив,чак ми стана мъчно за тях,желанието на феновете им беше повече от моженето на играчите им.
Иначе нека да сме единни срещу Шопландия,от там идват всички беди и за Варна и за Пловдив
Черно море-първият шампион по футбол в България

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 02 апр 2013 12:19

Никой не твърди, че Ботев е силен. Дори напротив - слаби сме. Работата обаче е там, че другите са още по-слаби...
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
ТОЙ НЕ УМИРА
Контакти:

Мнениеот ТОЙ НЕ УМИРА » 02 апр 2013 12:38

Готвача написа:
Muscarin написа:Най-много обичам да ни подценяват :) Досега който го е направил хубаво се е опарил. Дано и футболистите на Черно море са толкова "надъхани" като феновете им!

И какво ще направите?Ще влезете и ще се саморазправите с играчите ли?Ей,отново потвърждение за големи усти!!!Относно двамата ни играчи,които ще пропуснат мача-няма значение дали са известни,или не.Все пак щом титуляри отсъстват е винаги лошо.Още повече,че и тези които по принцип трябва да ги заместят,са контузени.Което ще рече,че ще играят резервите на резервите.Но пък в края на краищата и те получават заплати и е редно да играят в някои мачове и да покажат за какво са в отбора/макарче аз лично точно на тях не възлагам големи надежди/.Но както и да е.Мача наближава,ще разберем какво ще се случи след няколко дена.Хубавото в цялата работа е,че и аз ще мога да гледам мача.Нищо че няма да съм пред стадиона.:)

Това че ще сме пред стадиона е сигурно, какво ще направим само ние си знаем ,просто пример нали трябва да излезе отборът ви от някъде ( не че някой иска да се стига до простотии ,просто ти отговарям на въпроса) да имаме самочувствие с оглед на преобразения облик на любимия отбор.Много се кефя на статистиките, които всички вадят преди мач с нас и определено само от времената митъо селския (същите статистики ги имаха и отборите на Левски и Черноморец , обаче какво се получи ). Колкото до вас наистина играете грубо и това не е само мнение на ботевистите , също така искам да ти кажа ,че уважавам всеки противник дори ми хареса че Монтана опитаха да се надиграват с нас и показаха достойнства за А-група.
КРАСОТА ВЯРА БОРБА

Потребителски аватар
Muscarin

Мнениеот Muscarin » 02 апр 2013 12:47

Готвача написа:

Само искам да кажа, рендетата ви мислещи се за футболисти да не си мислят, че като няма публика на стадиона и ще могат да си мародерстват!Публика ще има доволно! Ясно е , че с футболни качества не можете да се мерите с Ботев. Досега не сте го показали, едва ли пък в точно в този мач ще изкарате Меси.

Потребителски аватар
ТОЙ НЕ УМИРА
Контакти:

Мнениеот ТОЙ НЕ УМИРА » 02 апр 2013 12:51

ticha i vladislav написа:няколко въпроса:
Защо да нямаме самочувствие?-Ние сме първия шампион по футбол в България.
Защо Варна да не е футболен град?-Ние сме най-стария отбор в България и футбола е тръгнал от Варна,но шопските комунисти нарочно се стремяха да ни затрият
Защо Ботев да е толкова силен,че да не можем да го бием?-Есента на Тича гледах Ботев,но след толкова приказки и надъхване,не видях нищо особено от Ботев,един посредствен отбор,дошъл да не загуби и на равния да се радва.Евала толкова фенове биха пътя от Пловдив,чак ми стана мъчно за тях,желанието на феновете им беше повече от моженето на играчите им.
Иначе нека да сме единни срещу Шопландия,от там идват всички беди и за Варна и за Пловдив

Най- старият клуб е БОТЕВ -1912 , аз лично против Варна нямам нищо, но вие сте си приятели с шопите , както ние с бургазлии , така че от варненец против шопи някак не ми се вързва.
КРАСОТА ВЯРА БОРБА

Гочето1913

Мнениеот Гочето1913 » 02 апр 2013 12:58

.
Последна промяна от Гочето1913 на 06 май 2013 00:45, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ralimavridov
Контакти:

Мнениеот ralimavridov » 02 апр 2013 14:07

Пловдив е град,в който винаги като отида настръхвам.Има някакво много странно трептене във въздуха и само този,който е бил там може да го усети.Като всяко място по света има и добри и лоши хора,но като цяло Пловдив е Град с велика история и Велики хора.За футболните отбори от града няма какво да говорим,публика и дух по стадионите,без коментар,всички го знаем.
Няма място за сравнение между Варна и Пловдив,всеки град си има своя чар.
Обичам Варна,защото корените ми са тук,но също така се прекланям пред Пловдив,синоним на Българщина и отдаденост на Родината!
Успех!!!
П.С Ако успея бих дошъл до Пловдив,да гледам заедно с вас мача по Тв.Предполагам няма да ме пребиете... :)

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 02 апр 2013 14:34

ТОЙ НЕ УМИРА написа:
Готвача написа:

Това че ще сме пред стадиона е сигурно, какво ще направим само ние си знаем ,просто пример нали трябва да излезе отборът ви от някъде ( не че някой иска да се стига до простотии ,просто ти отговарям на въпроса) да имаме самочувствие с оглед на преобразения облик на любимия отбор.Много се кефя на статистиките, които всички вадят преди мач с нас и определено само от времената митъо селския (същите статистики ги имаха и отборите на Левски и Черноморец , обаче какво се получи ). Колкото до вас наистина играете грубо и това не е само мнение на ботевистите , също така искам да ти кажа ,че уважавам всеки противник дори ми хареса че Монтана опитаха да се надиграват с нас и показаха достойнства за А-група.

Много ми се иска да пробвате да направите нещо при излизането на отбора ни, че да ви приключат завинаги. Когато бяхте по долните етажи на първенството винаги съм се изказвал за Ботев с най-добри чувства и винаги съм бил на ваша страна в борбата ви за оцеляване, но с вашите изказвания и заплахи просто ме отвратихте!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Черно море”