Мнениеот ozzy » 17 авг 2009 01:37
Добра победа в тежък момент, но... Пак излиза едно НО, играта ни не ми хареса, особено първото полувреме! През целия мач не можах да разбера Наката какво прави на терена /въпреки гола който вкара/, безбожно инертен, неориентиран и като че ли абстрахиран от отборната игра, Дани Димов е в пъти по-качествен опорен халф. При всеки пас към него през първото полувреме беше изпреварван от противников играч и губеше топката, ако не бяха двете принудителни смени едва ли щеше да доиграе мача. Шапка им свалям на Миро и Дани, днес бяха над всички, яд ме е че Миро не можа да вкара първият си хеттрик, а го заслужаваше! Само едно не ми хареса в Дани, малко преди края на първата част взе да се кара на Кольо, че не му подават топката на крилото и въобще личеше някакаква детска сръдня в него /хем Мастиката прегракна да вика да му подават на Дани, че през целия мач сливналии го държаха сам на крилото/, не му отива на един професионален футболист да се държи като малко дете по време на мач. Но като цяло това не е играта която искам да виждам, много сме далеч от миналата година, ясно ми е че контузиите оказват огромно влияние, но днес халфовата линия се загуби /Дани не го броя защото преди почивката игра като чисто дясно, а второто като чисто ляво крило/. Каката също ми хареса, много движение, добри идеи /за съжаление и някои слаби изпълнения/ при пасовете и мал шанс пред гола, а имаше няколко фала които така и не разбрах защо рефера му ги свири, при условие че игра с топката и не влезе нито в гръб, нито с бутоните на противника. Пролича си и колко ни липсваше Танка в мачовете с ПСВ, безпогрешен в защита и господар на втория етаж. Мишо вече спокойно може да топли пейката, Ели Маркес е в пъти по-добър, показа го и като качи топката на главата на Миро за третия гол, може би му трябва малко време да се опознаят с останалите от защитния вал. В общи линии днес видях отбор с огромно желание за победа, възможност да го направи, но и отбор който има още много да работи за да може да се бори за титлата. Аз обаче вярвам в отбора, играчите и най-вече в треньора и съм убеден, че предстои само по-добро!!!