Майкон и Луиш Фабиано на проби в Черно море

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Re: Майкон и Луиш Фабиано на проби в Черно море

Мнениеот garfild8 » 08 юли 2009 19:19

Знам Коле,че е истината.Кюфтето сега строи ферма,на края на селото и си чака камилите.
Само Черно море.

dambe
Контакти:

Мнениеот dambe » 08 юли 2009 19:29

Луиш Фабиано желае да премине в Милан

Малко по-рано днес излезе изказването на вицепрезидента на Милан Адриано Галиани, че бразилският нападател на Севиля Луиш Фабиано е трансферна цел номер едно за клуба. Преминаването на Фабиано в Милан може да стане много скоро, след като и агентът на футболиста Жозе Фуентес заяви, че неговият клиент иска да играе в италианския гранд.

"Луиш Фабиано иска да играе в Милан. Много съм доволен от Адриано Галиани и се надявам нещата да се развият по най-добрия възможен начин. Оптимистично настроен съм, защото от Милан искат футболиста, пък и той иска да играе при тях", каза Фуентес.

Дам така като гледам Фабиано ви е 100% сигурен, а Майкон понеже му е добър приятел ще дотичка след него като послушно кученце :lol:
чорбета айде гледайте малко по реално на нещата, 60-те години отдавна минаха. :geek:

Потребителски аватар
aisogludingfioler
Контакти:

Мнениеот aisogludingfioler » 08 юли 2009 21:54

ОРИАЛИ: ИБРА И МАЙКОН ОСТАВАТ В ИНТЕР
http://gong.bg/view_article.php?article_id=82235

Явно са разбрали, че отиват в Черно Море. :| :cry:

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 08 юли 2009 21:59

Жалко. :x Майкон,щеше да свърши чудесна работа при нас.Как не го взехме по-рано. :P :P
Само Черно море.

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 08 юли 2009 23:36

Съвсем сериозно....аз съжалявам за Пернамбукано :!: .Такива ветерани на по 35-36 биха дошли в България.Галатасарай спечели УЕФА най-вече глагодарение на гения на Георге Хаджи,нищо,че беше на 34.Турците с такива ветерани като взеха и първенството им потръгна.Гърците Ривалдо закара Олимпиакос в ШЛ на 35г,и не само,ами и двара 2 гола на Реал М и биха 2:1.Не виждам защо с такава ирония се говори за големите играчи и БГ клубовете.Ветераните съвсем спокойно можем да ги привличаме,ама съвсем спокойно и имат на какво да ни научат.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

Върни се в “Черно море”