Локомотив (Сф) -- Черно море - 0:0

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Локомотив (Сф) -- Черно море - 0:0

Мнениеот ogrizko » 25 сеп 2011 11:50

росен колев изгоря за няколко мача... това ми е коментара след този двубой :lol:

ама от друга страна ще ми е интересно да видя Цецо Йотов :roll:
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Sofia 1929
Контакти:

Мнениеот Sofia 1929 » 25 сеп 2011 14:53

Изключително интересно ми е защо са изтрити 2 от постовете м, кое точно от правилата на форума наруших? Цензурата, не ви дава аргументи, особено на стрелящият многознайко. :oops:
Все пак адмирации за всички нормално мислещи фенове на Морето, няколко неориентирани псевдо-специалисти не могат да ми променят мнението, че сред вас има верни фенове, обичащи отбора си и гледащи реално, към другата част(тези с големите усти) изпитвам единствено съжаление.
ИзображениеИзображение
Български Железничарски Спортен Клуб

СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!

Потребителски аватар
BS1913
Контакти:

Мнениеот BS1913 » 25 сеп 2011 16:05

Скучен мач като цяло,с повече владеене на топката от наша страна,но без идея и изпълнители в завършващата част.Като цяло Х е закономерен.Някой колеги почнаха след първите неуспехи да слагат етикети от сорта "некадърни" на момчетата.До скоро ревяхме,че искаме да виждаме в отбора млади момчета и играчи от школата.Сега ги ругаем,че били ялови.Това ни е бъдещето с Капитанов,Румен,Марчев,Тошко,Росен и тн. млади момчета имащи какво да дават на отбора.Пари за селекция от типа "Лудогорец" ,ТИМ няма да ни осигурят (и СЛАВА БОГУ) ,важно е да има стабилност в отбора откъм бюджет.Поне на този етап мисля,че уцелихме и треньор и ако няма големи сътресения,Генов ще поседи няколко годинки,което е още една гаранция за стабилност.Ние си искаме победите,но много добре знаем,че не сме от класата на Барса да мачкаме всеки мач 8-) .Това което се надявам да се случи е реконструкцичта на "Тича" ,за да се почустваме и ние като нормални фенове 8-) .За да си обобщя мислите и написаното ще кажа следното - Градим си основата - Млади играчи,добър треньорски щаб (евентуалната реконструкция) и последната част на картинката са верните фенове,които трябва да гледаме по трезво на нещата и с разбиране 8-) Само така ще се запазим като отбор 8-)
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 25 сеп 2011 17:42

аз само не мога да разбера - защо, след като нямаме таран (Божилов доказано не е такъв, Паломино е контузен, а Миро не е все още във форма), пореден мач играем схема като че ли имаме таран? много повече ми хареса играта ни, след като смениха Божилов - с подвижни "леки" нападатели, които играят на скорост с 1-2 докосвания и си сменят местата. не знам как бихме изглеждали в дефанзивен план ако на терена са едновременно Капитанов, Марчев, Румбата и Дончо като титуляри. може би с Петков като дефанзивен и Жоро и Камазола (ама да почне най-накрая да се движи и открива при изнасяне на топката) отпред ще се справим.
както са казали корифеите - футбола е проста игра - важно е отбележиш повече голове от противника ... а не да допуснеш по-малко, както имам едно подозрение, че се опитваме ние.
и да се ЗАБРАНИ на централните да изритват напред след като са разигравали помежду си - все едно играем при Велизар миналата есен ... направо почвам да си мисля, че имаме корелационни проблеми с есента :-)
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 25 сеп 2011 17:44

Посредствен мач, но все пак се вижда светлина в тунела след фиаското срещу Лудогорец. Поне показахме желание и старание, през повечето време. Но... безсилие пред гола, провалени атаки, безидейни комбинации. Няма как да спечелим мач, в който нямаме нито един точен удар във вратата на противника. Разочароваща трета смяна на Генов; трябваше да пусне Тошко (няма как да е по-зле от Дончо), а не да спасяваме точката.

Потребителски аватар
bobo03
Контакти:

Мнениеот bobo03 » 25 сеп 2011 19:49

Много слаб мач като цяло. Лошото е, че подобна безидейна игра, като че ли започва да ни става патент /както и на Локото между другото/. Безсмислено е да се спирам персонално, почти всички за мен /с малки изключения/ играха под нивото си. След победата над Левски, отборът беше натоварен с големи очаквания и нормално след неуспехите срещу Литекс и Лудогорец духа на отбора и настроението са много ниски. Страхувам се, че към Паломино имаме същите свръхочаквания... Дано той да е панацеята за сегашното ни положение :roll:

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 25 сеп 2011 20:43

Не се заблуждавайте, че Паломино е някаква панацея, в ситуацията в която сме.

Обосновавам се веднага с играта му с/у Монтана и Враца.
Момчето за първа година играе в чужбина, и тепърва ще се адаптира. Големите очаквания към него на този етап са пресилени.
Паломино тепърва в живота си ще разбере що е то студ и сняг, и как се играе футбол на този климат.
Тепърва ще види на живо и калта на "Тича" :mrgreen: .

Една птичка пролет не прави.
Крайно време е, Генов да настани за постоянно на пейката Дончо и Божилов. За седем мача, като титуляри и двамата са пълна трагедия (един гол и една асистенция). Втора поредна година, двамата титуляри, играят "Ганкиното".

Генов да заложи и даде повече шанс на младите, в оставащите осем мача. Поне да знаем на кой от тях може да се разчита в бъдеще.

Чистка за хрантутниците през зимата.
Крайно време е да се разбере, че отборът ни не е пансион за некадърници.

motion_man
Контакти:

Мнениеот motion_man » 26 сеп 2011 12:00

Добре ве, миналия сезон (2ри полусезон) как успявахме по някой друг гол да отбелязваме и без Паломино, и без Манолов?...

По 40-50 души от всяка страна, слаб мач...
Дончо не знам за кой път вече ми плюе в мозъка :evil: не вярвам да е наистина толкова некадърен - явно не му се играе за Морето...
Ф.К.Ч.М.

Потребителски аватар
piconero
Контакти:

Мнениеот piconero » 26 сеп 2011 20:43

Странно,защо всички са си заврели главите в пясъка и не желаят да видят по-далече и от носа си !Не мислите ли,че е сбъркана тактиката!?Генов откровено хваща пътя на "Косата" : постига някакви резултати след,което започва да ги пази / играе за 0:0 и напред с "късмет" /. Защо се обвинява Дончо ? Нима това му беше играта в Берое .Да не би там да центрираше и да беше външен халф или крило ?Проблема е,че се събраха все играчи,които играят все зад нападателя,а нападател няма /в това число и Паломино /. Не виждам с какви очаквания продължава да се толерира Божилов !?За мен лично,когато е на терена сме с играч по-малко.Нито пасове,нито положения,нито възможности.Коефицента му на полезно действие е ...........
П.С. С тази тактика няма как да стане.И да паднем и да бием отбора е все един и същ. +/- един дефанзивен полузащитник,останалото си го знаем :lol: Вече и в Б група ни научиха.

Потребителски аватар
james
Контакти:

Мнениеот james » 26 сеп 2011 23:22

Ако наште не бяха толкова трагични,сигурно голям рев щях да му хвърля ,че втори пореден мач срещу Морето не ни отсъждат 200% дузпа при 0:0 ,но наште не я заслужаваха дано този път точката им свърши някаква работа на моряците.

Върни се в “Черно море”