ама от друга страна ще ми е интересно да видя Цецо Йотов
Локомотив (Сф) -- Черно море - 0:0
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Локомотив (Сф) -- Черно море - 0:0
росен колев изгоря за няколко мача... това ми е коментара след този двубой

- Sofia 1929
- Контакти:
Изключително интересно ми е защо са изтрити 2 от постовете м, кое точно от правилата на форума наруших? Цензурата, не ви дава аргументи, особено на стрелящият многознайко.
Все пак адмирации за всички нормално мислещи фенове на Морето, няколко неориентирани псевдо-специалисти не могат да ми променят мнението, че сред вас има верни фенове, обичащи отбора си и гледащи реално, към другата част(тези с големите усти) изпитвам единствено съжаление.
Все пак адмирации за всички нормално мислещи фенове на Морето, няколко неориентирани псевдо-специалисти не могат да ми променят мнението, че сред вас има верни фенове, обичащи отбора си и гледащи реално, към другата част(тези с големите усти) изпитвам единствено съжаление.

Български Железничарски Спортен Клуб
СЪСИПАХТЕ ОТБОР СВЕТИЛО - ЗАСЛУЖАТЕ БЕСИЛО!
Скучен мач като цяло,с повече владеене на топката от наша страна,но без идея и изпълнители в завършващата част.Като цяло Х е закономерен.Някой колеги почнаха след първите неуспехи да слагат етикети от сорта "некадърни" на момчетата.До скоро ревяхме,че искаме да виждаме в отбора млади момчета и играчи от школата.Сега ги ругаем,че били ялови.Това ни е бъдещето с Капитанов,Румен,Марчев,Тошко,Росен и тн. млади момчета имащи какво да дават на отбора.Пари за селекция от типа "Лудогорец" ,ТИМ няма да ни осигурят (и СЛАВА БОГУ) ,важно е да има стабилност в отбора откъм бюджет.Поне на този етап мисля,че уцелихме и треньор и ако няма големи сътресения,Генов ще поседи няколко годинки,което е още една гаранция за стабилност.Ние си искаме победите,но много добре знаем,че не сме от класата на Барса да мачкаме всеки мач
.Това което се надявам да се случи е реконструкцичта на "Тича" ,за да се почустваме и ние като нормални фенове
.За да си обобщя мислите и написаното ще кажа следното - Градим си основата - Млади играчи,добър треньорски щаб (евентуалната реконструкция) и последната част на картинката са верните фенове,които трябва да гледаме по трезво на нещата и с разбиране
Само така ще се запазим като отбор 
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.
аз само не мога да разбера - защо, след като нямаме таран (Божилов доказано не е такъв, Паломино е контузен, а Миро не е все още във форма), пореден мач играем схема като че ли имаме таран? много повече ми хареса играта ни, след като смениха Божилов - с подвижни "леки" нападатели, които играят на скорост с 1-2 докосвания и си сменят местата. не знам как бихме изглеждали в дефанзивен план ако на терена са едновременно Капитанов, Марчев, Румбата и Дончо като титуляри. може би с Петков като дефанзивен и Жоро и Камазола (ама да почне най-накрая да се движи и открива при изнасяне на топката) отпред ще се справим.
както са казали корифеите - футбола е проста игра - важно е отбележиш повече голове от противника ... а не да допуснеш по-малко, както имам едно подозрение, че се опитваме ние.
и да се ЗАБРАНИ на централните да изритват напред след като са разигравали помежду си - все едно играем при Велизар миналата есен ... направо почвам да си мисля, че имаме корелационни проблеми с есента
както са казали корифеите - футбола е проста игра - важно е отбележиш повече голове от противника ... а не да допуснеш по-малко, както имам едно подозрение, че се опитваме ние.
и да се ЗАБРАНИ на централните да изритват напред след като са разигравали помежду си - все едно играем при Велизар миналата есен ... направо почвам да си мисля, че имаме корелационни проблеми с есента
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"
Посредствен мач, но все пак се вижда светлина в тунела след фиаското срещу Лудогорец. Поне показахме желание и старание, през повечето време. Но... безсилие пред гола, провалени атаки, безидейни комбинации. Няма как да спечелим мач, в който нямаме нито един точен удар във вратата на противника. Разочароваща трета смяна на Генов; трябваше да пусне Тошко (няма как да е по-зле от Дончо), а не да спасяваме точката.
Много слаб мач като цяло. Лошото е, че подобна безидейна игра, като че ли започва да ни става патент /както и на Локото между другото/. Безсмислено е да се спирам персонално, почти всички за мен /с малки изключения/ играха под нивото си. След победата над Левски, отборът беше натоварен с големи очаквания и нормално след неуспехите срещу Литекс и Лудогорец духа на отбора и настроението са много ниски. Страхувам се, че към Паломино имаме същите свръхочаквания... Дано той да е панацеята за сегашното ни положение 
Не се заблуждавайте, че Паломино е някаква панацея, в ситуацията в която сме.
Обосновавам се веднага с играта му с/у Монтана и Враца.
Момчето за първа година играе в чужбина, и тепърва ще се адаптира. Големите очаквания към него на този етап са пресилени.
Паломино тепърва в живота си ще разбере що е то студ и сняг, и как се играе футбол на този климат.
Тепърва ще види на живо и калта на "Тича"
.
Една птичка пролет не прави.
Крайно време е, Генов да настани за постоянно на пейката Дончо и Божилов. За седем мача, като титуляри и двамата са пълна трагедия (един гол и една асистенция). Втора поредна година, двамата титуляри, играят "Ганкиното".
Генов да заложи и даде повече шанс на младите, в оставащите осем мача. Поне да знаем на кой от тях може да се разчита в бъдеще.
Чистка за хрантутниците през зимата.
Крайно време е да се разбере, че отборът ни не е пансион за некадърници.
Обосновавам се веднага с играта му с/у Монтана и Враца.
Момчето за първа година играе в чужбина, и тепърва ще се адаптира. Големите очаквания към него на този етап са пресилени.
Паломино тепърва в живота си ще разбере що е то студ и сняг, и как се играе футбол на този климат.
Тепърва ще види на живо и калта на "Тича"
Една птичка пролет не прави.
Крайно време е, Генов да настани за постоянно на пейката Дончо и Божилов. За седем мача, като титуляри и двамата са пълна трагедия (един гол и една асистенция). Втора поредна година, двамата титуляри, играят "Ганкиното".
Генов да заложи и даде повече шанс на младите, в оставащите осем мача. Поне да знаем на кой от тях може да се разчита в бъдеще.
Чистка за хрантутниците през зимата.
Крайно време е да се разбере, че отборът ни не е пансион за некадърници.
-
motion_man
- Контакти:
Добре ве, миналия сезон (2ри полусезон) как успявахме по някой друг гол да отбелязваме и без Паломино, и без Манолов?...
По 40-50 души от всяка страна, слаб мач...
Дончо не знам за кой път вече ми плюе в мозъка
не вярвам да е наистина толкова некадърен - явно не му се играе за Морето...
По 40-50 души от всяка страна, слаб мач...
Дончо не знам за кой път вече ми плюе в мозъка
Ф.К.Ч.М.
Странно,защо всички са си заврели главите в пясъка и не желаят да видят по-далече и от носа си !Не мислите ли,че е сбъркана тактиката!?Генов откровено хваща пътя на "Косата" : постига някакви резултати след,което започва да ги пази / играе за 0:0 и напред с "късмет" /. Защо се обвинява Дончо ? Нима това му беше играта в Берое .Да не би там да центрираше и да беше външен халф или крило ?Проблема е,че се събраха все играчи,които играят все зад нападателя,а нападател няма /в това число и Паломино /. Не виждам с какви очаквания продължава да се толерира Божилов !?За мен лично,когато е на терена сме с играч по-малко.Нито пасове,нито положения,нито възможности.Коефицента му на полезно действие е ...........
П.С. С тази тактика няма как да стане.И да паднем и да бием отбора е все един и същ. +/- един дефанзивен полузащитник,останалото си го знаем
Вече и в Б група ни научиха.
П.С. С тази тактика няма как да стане.И да паднем и да бием отбора е все един и същ. +/- един дефанзивен полузащитник,останалото си го знаем
Ако наште не бяха толкова трагични,сигурно голям рев щях да му хвърля ,че втори пореден мач срещу Морето не ни отсъждат 200% дузпа при 0:0 ,но наште не я заслужаваха дано този път точката им свърши някаква работа на моряците.