Изхождайки от слуховете, че шефовете се канят на лято да не подновят договора на Пиргов, както и на куп още играчи с твърде големи заплати.. мисля, че е редно и нормално на Денчев да му се дава все повече шанс за изява, за да може да влезе в час след дългата суша на пейката, да понатрупа повече самочувствие и опит, а не на лято изведнъж да го хвърлят в устата на лъва и... реализирането му да е под въпрос или да е по-трудно от необходимото. Така се чу по едно време и се говореше, че Денчев ще е основния ни вратар. После се заговори обаче, че ще вземат Митрев на лято и ще подложат двамата младоци на убийствена конкуренция. Тъй като не съм сигурен в нито едното от двете, защото за мен това са само инсинуации или направо слухове, не знам на кое да вярвам. Но което и да е от двете, ако на Илко няма да се разчита от лятото нататък, по-добре ще е Денчев да пази колкото се може повече минути до края на първенството. Така мисля аз. Това ще го мобилизира повече, ще понатрупа опит и самочувствие. Ако обаче и двата слуха... са само пускавици и на Пиргов ще му подновят договора и не само това, но и ще се разчита на него... мисля, че каквото и да говорим, за сега той е по-добрият вратар, въпреки детинските грешки от време на време. Но пък ето още една причина да пускат по-често Денчев, за да стимулира Пиргов за повече внимание.

))))))))))))))
"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------