Абе нищо не пречи, нали това казвам, че ни трябват няколко човека на възлови позиции. Но с много нови хора, с налагането на младите в същото това време, които до този момент влизаха инцидентно и за малко като титуляри, с нов и неопитен все още треньор, не наясно с Бг действителноста, ще е трудно да се гони на всяка цена висока цел. Време трябва!! Доста трудничко ще е, каквото и да си говорим. Сами си създадохме не малко главоболия, разбихме си отбора, сега сами трябва да се оправяме. Но който и да дойде, ще види бая зор. Ако наистина новите са като Грийн, ще е перфектно, ама откъде толкова на брой и толкова класни попълнения. Тва са много парички и много късмет. Дали ще ги дадът, едното Тим, другото дедо ви Господ? М?! Аз например ще съм доволен късмета и от баба Госпутка да е

А и дали ще улучим такива чужденци?! Ами ако са като Слори?!

))) Дано се получат нещата, дано! Хем прилични чужденци, хем нашите млади момчета да играят, хем да запазим гръбнака на сегашния отбор. Щото съвсем нов състав... ще е непосилно мисля

"Колкото повече ядеш, толкова по-самотен ставаш!" - Стара канибалска поговорка.
--------------------------------------------------------------------------------------------------