ShooterMan написа:Приветствам този великолепен състав и нареждането му!Тези 11 ако не сложат 3-ка на Калиакра съм готов от Вълнолома да скоча и да поплувам.Аз обичам цифри,статистики,акуратност....Калиакра е най-беззъбия отбор с вкарани едва...4 гола!Те просто са едно нищо в офанзивен план,а защитата им е слаба.Абсолютно трябва смела схема като тази и да ги мятаме на пангара още от 1-вата минута.Имаме да си връщаме.А относно нас-инвазия!Поне една 1000-ка да отидем там,да е шоу,да сме пред своя публика и мачът е наш.
Всички моряци в Каварна днес
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
- Shumen1929
- Контакти:
Re: 07 . 11, 18 : 00 Калиакра Каварна - Черно море Варна
Re: Всички моряци в Каварна днес
Последна промяна от Berti на 14 ное 2010 00:53, променено общо 1 път.
-
ShooterMan
- Контакти:
Ако щеш вярвай за Танка,но ти казвам факти
.Едно време бях комшия с Веско Вачев,тъй,че централните ни защитници са ми били винаги под ръка
.А относно шамарите - аз не съм единствения,който е осъзнал,че има групичка в отбора и,че точно тази групичка тази есен е причината за всички провали.Защо не тази групичка да яде и шамари?А останалите - едва ли Денчев,Ратников,Николов,Колев ще бъдат награбени,а и Димов ще мине метър покрай тях и младостта си,макар напоследък да е кудук на лидерите...Казах и повтарям,това ядро трябва да се разбие о време и решително!Лентата на ръката на най-добрия и стабилния,както е навсякъде по света - Шерифа,инак тази картинка ще ни чака и в Стара Загора,дори и Илиан ще ни друса още по-жестоко,защото си е реваншист по природа и злобарче...няма да пропусне да ни зашлеви и да покаже къде е той,къде сме ний 
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
- greenlandia
Спокойно в Стара Загора ще паднете с по-малко, просо ние Уважаваме противника!
Но има време до тогава. К'во става с Дончо бре, нещо и при вас зацикля ми се струва, ами мангала грозен...?
Но има време до тогава. К'во става с Дончо бре, нещо и при вас зацикля ми се струва, ами мангала грозен...?
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
Абе съмнява ме Жардел чак толкова да им пречи, или пък да играем за Литекс, може би си играят на големите шефчета и всичко е за пари.......Ако Танко или който и да чете ако има такъв трябвва да знаят че никой не може да търпи такива гаври с клуба.За какви се мислят, кои са че да позволяват такива позори вече сума ти време, богати ли ще стават?Колко богати станаха от толкова загуби и колко още смятат да се гаврят с феновете ?Мислят ли си че някой ще ги уважава след всичките им помии които сътвориха ? Слава ли търсят ? Намериха я вече, правима история в момента, историята на Каварна, Монтана, Своге....Стига женски работи вече, очевидно е че нещо не е наред, да излязат и да кажат какво не им харесва.Да ги ритат от клуба и да пускат само юношите да се обиграват, хем няма да дават пари за заплати, хем феновете няма да бъдат ощетявани, а юношите ще се обиграват......
Домакинов и Юруков са вън от отбора.
Заплати няма да видят до Нова година. Ще има кардинални промени
Утре ще се разбере повече
Заплати няма да видят до Нова година. Ще има кардинални промени
Утре ще се разбере повече
Последна промяна от BS1913 на 07 ное 2010 23:04, променено общо 1 път.
Вратарят на "Тича" през 1919 д-р Кирчо Ангелов в първия мач със "Славия" във Варна поискал стол, седнал пред вратата си, запалил лула и невъзмутимо зачел вестник! Тичанци победили с 3:0.
-
smallmouse
- Контакти:
Разбира се че пишат.А вие какво мислите за човека с ник paun4?
Mussolini написа:Абе съмнява ме Жардел чак толкова да им пречи, или пък да играем за Литекс, може би си играят на големите шефчета и всичко е за пари.......Ако Танко или който и да чете ако има такъв трябвва да знаят че никой не може да търпи такива гаври с клуба.За какви се мислят, кои са че да позволяват такива позори вече сума ти време, богати ли ще стават?Колко богати станаха от толкова загуби и колко още смятат да се гаврят с феновете ?Мислят ли си че някой ще ги уважава след всичките им помии които сътвориха ? Слава ли търсят ? Намериха я вече, правима история в момента, историята на Каварна, Монтана, Своге....Стига женски работи вече, очевидно е че нещо не е наред, да излязат и да кажат какво не им харесва.Да ги ритат от клуба и да пускат само юношите да се обиграват, хем няма да дават пари за заплати, хем феновете няма да бъдат ощетявани, а юношите ще се обиграват......
Няма такъв луд който да си плюе на рахатлъка..явно няма мъже тука..
Всъщност който и от нас да е ще е същото парата прави играта хаха.. вземат си заплатите,ако искарат малко лев отгоре кой им ги дава..така де футбола е до време
-
ShooterMan
- Контакти:
КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ!Домакинов и Юруков са едни от главатарите на онази групичка,за която говоря.Жоро с пукнатото ребро да почива до зимата,да заздравее хубаво,Бачев е аут,а лошата форма на Пиргов да го прати на пейката до Генов.За бразилските циганета няма какво да говоря.Нужно е обаче още...пак ли онзи изнежения Дани Г ще остане сух?Или беройския лилипут неадекватен?Явно и шефовете обаче са прозряли,че има ядро,силно ядро...ядро симуланти,така като гледам само Дяков ще остане на линия,колкото и да симулира Шерифа ще го покрива хахахаха 
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Какво става тука каква е тая 4 дето ви е сложил Калиакра?
Аз очаквах да победите този мач и да тръгнете нагоре в първенството.Явно нещата са много зле в Черно Море този сезон.Калиакра ви вкара толкова гола в един мач колкото вкара в 12 кръга
.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]