krux написа:+1 глас за Ратников, и изобщо Малоумна работа... къде са журналистите в случая да попитат В.П. защо не го пуска?
Какво обяснение ще даде ми е много чудно
Че те интересуват ли се от нас ? Иначе 3ма съгласни от форума, още има ли ?
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
krux написа:+1 глас за Ратников, и изобщо Малоумна работа... къде са журналистите в случая да попитат В.П. защо не го пуска?
Какво обяснение ще даде ми е много чудно
charlie_ написа:Трима съгласни имало браво а случайно някои от тримата да ходи в Севлиево?
DanielGeorgiev написа:Ратников е футболист с безспорен талант. Едвали има човек във форума, който да не го иска в стартовите 11. Затова на мача с Левски, цялата агитка да скандира неговото име. Ако 2ма почнат( от форума ), цялата агитка ще почне, който е навит да пише. А ако паднем от Левски - ВСИЧКИ ОСТАВКА !
зелено-бяло написа:Aз много харесвам Ратников.Някой знае ли защо не го пускат в игра?Той дойде едновременно с Г.Аврамов примерно.Аврамчето също не игра много и го освободиха,а Ратников не.Обаче пък не го и пускат в игра,да не би да има "нефутболна" причина?![]()
А това че сме подписали с някого не ме безпокои,не вярвам да изяде мястото на наш юноша.Като си спомня миналия сезон колко контузени се бяха събрали по едно време...,може пък това момче да е полезно.Пък и нали искаме нападател голаджия,тоя не е ли такъв?
ЧерноМореВарна написа:Спри да сееш глупости за симпатии, много си далеч от истината.
Каква агитка, като никой не остана в нея, гледам само колцина младежи с девствени мустаци.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта