Безплатни плакати на Черно море :)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
more
Контакти:

Re: Безплатни плакати на Черно море :)

Мнениеот more » 02 авг 2010 22:57

f0rbidden написа:Ще дадеш 50лв. за боклуци, дето няма да ти вършат никаква работа? Ми ако ти се харчат пари за отбора, инвестирай в него. :)

Ха-ха "силна" и смешна логика?!Важното е,че е дал дори и за "боклуци" според теб,но от сърце!!! ;)
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 03 авг 2010 00:42

Фланелките кога се очаква да излязат, някой знае ли?
И със собствено има по-скъпа ли е?

morqk77
Контакти:

Мнениеот morqk77 » 03 авг 2010 00:43

cristely написа:more,

+1

+ 1 000 000
ПРИВЕТ ОТ ЗЕЛЕНИЯ, ТЪМНО ЗЕЛЕНИЯ И Т.Н И Т.Н.
Демек, ние сме на всеки километър и от тук до края на света!!!

Green Beast

Мнениеот Green Beast » 03 авг 2010 05:46

f0rbidden написа:Ще дадеш 50лв. за боклуци, дето няма да ти вършат никаква работа? Ми ако ти се харчат пари за отбора, инвестирай в него. :)

Е,аз с тези мои покупки не инвестирам ли в отбора?Ако всеки даде подобна скромна сума,ще се съберат около 400-500 хилки и може на зима да ни зарадват с някой друг подобен на Жардел трансфер.А и в ДЮШ да ги изхарчат,няма нищо лошо.Така аз виждам ролята на феновете.Да купуват неща дето на практика не им трябват и да помагат на отбора си,без да плюят и псуват играчи,треньори,шефове.И аз седя под козирката,но няма да намерите човек,който да ме е чул да извършвам горепосочените действия.И да Морски.Има фланелки,но твоя размер по 39 лева.С името на Жардел-46 лева.Ако искаш собствено не зная,не съм питал.Но фланелка с твое име ще ти приляга най добре,ако си я заслужиш на тренировки. ;)

Green Beast

Мнениеот Green Beast » 03 авг 2010 05:48

morqk77 написа:

+1

+ 1 000 000

Зелен,пак ли бе мой?Не съм усетил кога са те почерпили отново.Как съм пропснал това?Явно много бързо са действали модовете този път. :mrgreen:

morqk77
Контакти:

Мнениеот morqk77 » 03 авг 2010 09:23

Green Beast написа:
morqk77 написа:

Зелен,пак ли бе мой?Не съм усетил кога са те почерпили отново.Как съм пропснал това?Явно много бързо са действали модовете този път. :mrgreen:

Аааа, този път само за един ден. :lol: Бана си е заслужен. Аз го предизвиках като се обърнах към модераторите нарочно с по-твърд тон за да ги накарам малко да се замислят за някои неща. Например за критериите при банновете. Дано преди да са изтрили мнението ми да са могли повече от тях да го прочетат. Защото едно, че са едни от нас и друго, че независимо от клубните си предпочитания при налагане на наказания трябва да са абсолютно безпристрастни.
А пък създадох този ник не защото имам какво да кажа, а просто да се пошегувам с модераторите. Е и да покажа, че ако искам мога по всяко време да вляза във форума. ;)
Дано тези момичета и момчета (модераторите ) са разбрали, че съм коректен човек и всичките тези писания нямаше да ги има, ако един от тях не беше се изхвърлил - бан за цял месец по IP адрес. При положение, че бяхме провокирани от онова човече с аватар "бягаща червена овца". Ама баш на теб ли да обяснявам :lol: :lol: :lol:
Айде със здраве.
ПРИВЕТ ОТ ЗЕЛЕНИЯ, ТЪМНО ЗЕЛЕНИЯ И Т.Н И Т.Н.
Демек, ние сме на всеки километър и от тук до края на света!!!

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 03 авг 2010 10:00

като те гледам какви расъждения правиш и какви глупости пишеш от известно време-в теб ли да инвестираме,човека отишъл и дал 100 кинта в касата на отбора -а зимането тръгнало да се обяснява,кой си ти бе че да даваш оценки и квалификации-кой къде какво и защо е направил,умната ей-много мразим гъзетата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
wicked1913
Контакти:

Мнениеот wicked1913 » 05 авг 2010 18:07

Преди малко минах покрай "Тича".
На паркинга, в бутката дясно от входа се продават артикулите на отбора,който има интерес!
Запомних някой от цените :
Ключодържателите от 6лв. и 7лв.
Подложка за мишка и за чаша - 2.50 - 3лв.
Чаша - 6лв(мисля, или 7)
Тениска на Жардел - 46лв.
Запалка - 3лв.
Плакат - 2лв.

Това са някой от нещата,които запомних :!: ;)
фалшива коса - фалшив футбол!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 05 авг 2010 19:45

Пичове, днес и аз минах през магазина :mrgreen: .
Но честно казано останах разочарован от новите екипи на Мишо. Много ниско качество, направо нямам думи. Моналогодишните на Томи бяха много по-добри.
Освен горепосочените артикули има и кърпи за глава, пепелници, значки, стенни часовници, флагчета, магнитчета за хладилник и т.н. и всичко това с клубната емблема. Както се казва за всекиго по нещо.

Върни се в “Черно море”