Вандер аут за 2 месеца...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Вандер аут за 2 месеца...

Мнениеот El Grande Capitan » 23 юли 2013 01:13

Един от асовете на Ботев (Пловдив) Вандер Виейра ще пропусна мача-реванш срещу Жрински (Мостар) за Лига Европа. Бразилецът е със счупена ръка и ще отсъства от терените за 2 месеца, съобщава sport.plovdiv24.bg. Както е известно, вчера "кариоката" се сблъска с играч на Левски в самия край на срещата, а след обстойните прегледи днес се установи, че става въпрос за сериозно счупване.
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
LSFCforever
Контакти:

Re: Вандер аут за 2 месеца...

Мнениеот LSFCforever » 23 юли 2013 01:16

Иначе уважение към Вандер за това че все пак доигра мача.
Не искам аз други да обичам,
не искам аз чорбарската любов.
Сърцето си на Левски аз обричам,
и пазя го изпълнено с любов!

Потребителски аватар
Tosh
Контакти:

Мнениеот Tosh » 23 юли 2013 01:17

Пич, стига си ръсил простотии.

По темата, лоша новина, дано да се възстанови по-бързо.
est. 1912

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 23 юли 2013 01:22

LSFCforever написа:Айде по спокойно жълтур

КОЕ по-спокойно бе? Стаховяк с пукната глава от дървото СЛива, Вандер със счупена ръка, КОЕ ДА Е ПО-СПОКОЙНО?!?!?!?
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 23 юли 2013 01:28

Никой няма вина за счупената ръка на Вандер, просто стана нелепо при едно единоборство в полето на Левски с пеленцето. Това е част от играта. Ще липсва сериозно, но мисля, че Ромарио ще го замести повече от достойно ;)

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 23 юли 2013 01:29

Тоя пък най-безценния ви футболист...
Шегувам се, дано се оправя по-бързо. Викам във футбола да се забрани изобщо контакт между играчите.

Потребителски аватар
McLovin
Контакти:

Мнениеот McLovin » 23 юли 2013 01:30

El Grande Capitan написа:
LSFCforever написа:Айде по спокойно жълтур

КОЕ по-спокойно бе? Стаховяк с пукната глава от дървото СЛива, Вандер със счупена ръка, КОЕ ДА Е ПО-СПОКОЙНО?!?!?!?

Ако ми кажеш по какъв начин футболистите на Левски са виновни за това, че Вандер си падна лошо на ръката :|
Бързо възстановяване на Вандер, добър играч е за нашите стандарти и определено внася колорит в първенството. Жалко за контузията. Успех на Ботев занапред(в Европа и България) :!:
"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"

"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 23 юли 2013 01:32

Show Must Go On написа:но мисля, че Ромарио ще го замести повече от достойно ;)

Брато,в моментната форма на двамата,повтарям за да стане ясно: в моментната им форма, Ромарио не е достоен да върже обувките на Вандер...

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 23 юли 2013 01:33

McLovin написа:Ако ми кажеш по какъв начин футболистите на Левски са виновни за това

Ако ми кажеш че футболистите на Левски НЕ СА виновни И за пукнатата глава на Адам, много ще се смея,да знаеш....

praistoria
Контакти:

Мнениеот praistoria » 23 юли 2013 01:35

Corwin написа:Тоя пък най-безценния ви футболист...
Шегувам се, дано се оправя по-бързо. Викам във футбола да се забрани изобщо контакт между играчите.

Абе Мърито като му дръпне ушите слуша за 2-3 мача и става ценен, през останалото време е почти безполезен.
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .

Върни се в “Ботев”