Един от асовете на Ботев (Пловдив) Вандер Виейра ще пропусна мача-реванш срещу Жрински (Мостар) за Лига Европа. Бразилецът е със счупена ръка и ще отсъства от терените за 2 месеца, съобщава sport.plovdiv24.bg. Както е известно, вчера "кариоката" се сблъска с играч на Левски в самия край на срещата, а след обстойните прегледи днес се установи, че става въпрос за сериозно счупване.
Вандер аут за 2 месеца...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- El Grande Capitan
Вандер аут за 2 месеца...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".
- LSFCforever
- Контакти:
Re: Вандер аут за 2 месеца...
Иначе уважение към Вандер за това че все пак доигра мача.
Не искам аз други да обичам,
не искам аз чорбарската любов.
Сърцето си на Левски аз обричам,
и пазя го изпълнено с любов!
не искам аз чорбарската любов.
Сърцето си на Левски аз обричам,
и пазя го изпълнено с любов!
Пич, стига си ръсил простотии.
По темата, лоша новина, дано да се възстанови по-бързо.
По темата, лоша новина, дано да се възстанови по-бързо.
est. 1912
- El Grande Capitan
LSFCforever написа:Айде по спокойно жълтур
КОЕ по-спокойно бе? Стаховяк с пукната глава от дървото СЛива, Вандер със счупена ръка, КОЕ ДА Е ПО-СПОКОЙНО?!?!?!?
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".
- Show Must Go On
Никой няма вина за счупената ръка на Вандер, просто стана нелепо при едно единоборство в полето на Левски с пеленцето. Това е част от играта. Ще липсва сериозно, но мисля, че Ромарио ще го замести повече от достойно 

Тоя пък най-безценния ви футболист...
Шегувам се, дано се оправя по-бързо. Викам във футбола да се забрани изобщо контакт между играчите.
Шегувам се, дано се оправя по-бързо. Викам във футбола да се забрани изобщо контакт между играчите.
El Grande Capitan написа:LSFCforever написа:Айде по спокойно жълтур
КОЕ по-спокойно бе? Стаховяк с пукната глава от дървото СЛива, Вандер със счупена ръка, КОЕ ДА Е ПО-СПОКОЙНО?!?!?!?
Ако ми кажеш по какъв начин футболистите на Левски са виновни за това, че Вандер си падна лошо на ръката

Бързо възстановяване на Вандер, добър играч е за нашите стандарти и определено внася колорит в първенството. Жалко за контузията. Успех на Ботев занапред(в Европа и България)

"За какво ми е публика, футбол трябва да се изграе при закрити врати! Футболът е изкуство!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
"Какво висше има в нашето първенство, че да се нарича Висша лига?!"
- El Grande Capitan
Show Must Go On написа:но мисля, че Ромарио ще го замести повече от достойно
Брато,в моментната форма на двамата,повтарям за да стане ясно: в моментната им форма, Ромарио не е достоен да върже обувките на Вандер...
- El Grande Capitan
McLovin написа:Ако ми кажеш по какъв начин футболистите на Левски са виновни за това
Ако ми кажеш че футболистите на Левски НЕ СА виновни И за пукнатата глава на Адам, много ще се смея,да знаеш....
-
- Контакти:
Corwin написа:Тоя пък най-безценния ви футболист...
Абе Мърито като му дръпне ушите слуша за 2-3 мача и става ценен, през останалото време е почти безполезен.
http://s14.postimg.org/yhsn7jrlt/Capture.png
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .
Коментар след загуба на Локомотив с 3:0 от Пирин. Добре, че са "истински майни", иначе щяха да изглеждат като комплексари :D .