Vasko1912 написа:Сорсерелас,предлагам да стоим вкъщи на топло и да чакаме Салерно и Бати Мити да ни покажат нещо(точно какво ще им оставим време да измислят)...
1.Как интервю с недоказан произход те кара да се надяваш.
2.Стига с тези лакардии относно запори,регистри и т.н. Като не си наясно със ситуацията недей да се правиш на остроумен.
3.От поста ти разбирам,че мразиш Бареков и неудобряваш широката от към всякакув статус група,която се събра в Империал.
4.Ако си по напред от Бареков и можеш да събереш поне толкова легенди на Ботев-действай,предложи нещо,направи план как ще се процедира...В България всичките сме по акъла...за съжаление.
5. И накрая отговор на дълбокомисления ти въпрос:Ако Салерно представи доказателства,че отбора не е на Христолов и достоверността се потвърди от 3-ма независими топ-адвокати,тогава ще му мислим какво да правим с проекта за възраждането на Ботев,дотогава всичко друго е в полза на Селяка!
Не те познавам и ще се въздържа да ти отговоря подобаващо на тона ти.
И все пак:
1. За мен интервюто е с доказан произход(познавам отлично водещия от българска страна). Това интервю не ме кара да се надявам на каквото и да било, а ме кара да се замисля за евентуално развитие на ситуацията.
2. Не се правя на остроумен, а говоря неща, които съм си направил труда да проверя. Не в детайли относно прехвърлянето на акции преди запора(това няма как да се провери, поради скриване на акционерната книга от селяка), но в детайли относно отразяването на едно такова действие по съответните инстанции.
3. Не ми пука за Бареков, пука ми за клуба. А от неговите действия и на кликата около него, стигам до един изход с нов "мити селското" в негово лице. Прекомерната му амбиция в един момент вече не е в наша помощ, а в ущърб. Голяма част от "широката от към всякакув статус група,която се събра в Империал" я познавам лично и съм провел многократни разговори и действия по отношение на отбора, много преди да се появят "кандидат-купувачите италианци" . Някои от хората в тази група определено не ги одобрявам, други съм видял с очите си , че нямат користни цели и работят за доброто на клуба, а за останалата част нямам мнение, тъй като ги познавам прекалено бегло или изобщо не ги познавам.
4. Защо си мислиш, че тези хора в империал бяха събрани лично от Бареков? Дали пък този негов "план"(поне така разбирам от поста ти) не е обсъждан и мислен и по-рано от съвсем различни хора? Ще ти отговоря, да мислен е, също така и други варианти за спасение на клуба.
5. Ако искаш и папата да ти потвърди, лошо няма. Само че тогава ще е късно да му мислим и да сменяме позицията си.......за пореден път. Аз лично предпочитам да осмисля нещата предварително, а не да действам импулсивно на момента, нищо че след това може да станем смешни(няма да ни е сефте).
И накрая нещо лично към теб - опитай се да разбереш кой стои срещу теб, преди да нападаш хората.