ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Re: Салерно да изкара доказателства или да замълчи завинаги

Мнениеот sorcererals » 10 фев 2010 16:20

Или не можете да четете, или не искате.
За да не се повтарям, моята позиция е следната:
Отбора не трябва да се допуска до стадиона, дори и БФС да му разрешат, освен ако не се докаже публично, че акциите не са собственост на селяка!

Колкото до приказките "ако искаше, да ни е купил досега" , то и кръстева ни искаше, ама не ни е купила, а всички знаем че там ни провали лакомията на селяка.................а май и лаладжийстването на Славчо. Дали ситуацията донякъде не се повтаря?! Аз лично не знам, а вие?

Относно новия проект - там има един...........т.нар. "фен" - Бареков, който явно иска да вземе клуба (сам или с друг не знам), само че някакси в болните му амбиции разпознавам нов "мити селското", а аз не искам такова нещо.

Приказките "на един прияте, етървата" нема нужда да си ги пишем. И аз знам, че селяка си е поръчал два нови мерцедеса, че е искал и проформа да ги плати в брой, явно се надяваше да вземе все пак някакви пари от Реки и Борго, както видяхме това не се случи, а не виждам и мерцедесите 8-) :lol: .

Потребителски аватар
vivacanary
Контакти:

Мнениеот vivacanary » 10 фев 2010 16:26

Хора не винете купувачите, прекрасно знаете кого да вините! Те да не са ни задължени нещо или да са влюбени в нас, че да ни вземат на всяка цена. През годините имаше безброй много купувачи, просто селската пръчка искаше да ги изцеди докрай и всички се отказваха с времето.

Когато искам да инвестирам в нещо но виждам, че нестава просто се отказвам, не си играя и не рискувам защото в един момент мога да загубя всичко. Още повече когато става въпрос за сделка с командос...

Потребителски аватар
3latan
Контакти:

Мнениеот 3latan » 10 фев 2010 16:28

Тези изказвания на Салерно и селяка целят разединение на феновете и манипулиране общ. мнение в/у БОТЕВ в цяла България .Снощи ми се обадиха от Северна България да ми честитят сделката.Дълго им обяснявах, че това не истина , но те не разбират какво точно се случва!?
Затова, предлагам някой от хората ангажирали се с възраждането на БОТЕВ, който има необходимия авторитет да излезе с обръщение към медии ползващи се с по-голям зрит. интерес и да обясни каква точно е целта и как ще се постигне и последствията от това.
Много е важно също ,ако е намерен спонсор да се каже ,за да видят хората , които са раздвоени,че проекта има финансова подкрепа!

lud
Контакти:

Мнениеот lud » 10 фев 2010 16:37

легендите да направят декларация кам бфс и да кажат 4е стоят зад новия проект.стига ве4е с тея италянци стига.Ботев не преут за безработни и за алкохолици,Ботев е символ за пример.как така тренират в италия как Ботев да не е герои на италия или да не се е борил за италианско освобождение.лагахана 3 месеца и пак има наивници които вярват.биха един слаб отбор на буферите и товае.стига сте вярвали на лажи.бареков е ботевис и няма да направи ло6о на ботев стига сте писали глупости.колкото по барзо бфс на извади от а група толкова по барзо 6те разберем кои хора 6те стоят зад новото ад.фондацията да не са по бедни и по ло6и управлява6ти,кцм,феновете.стига с тея италянци не се разделяите накрая когато се вижда края и новото на4ало.

Потребителски аватар
Doctora
Контакти:

Мнениеот Doctora » 10 фев 2010 16:46

Това е 3-то разреден Италиански измамник който е дошъл тук да се прави на влюбен в града тифозите и т.н. Защото там вече не му минават номерата и тука трябва да си отговорим на въпроса '' КАКВИ СМЕ НИЕ". Мене лично този мангал ме вбесява.

Потребителски аватар
bultrasa
Контакти:

Мнениеот bultrasa » 10 фев 2010 16:51

[quote="sorcererals"]Или не можете да четете, или не искате.
[b]Отбора не трябва да се допуска до стадиона, дори и БФС да му разрешат, освен ако не се докаже публично, че акциите не са собственост на селяка!

Прав си!!Но какво би станало ако...собственоста на отбора...от името на димитър христолоф...преминат в ръцете на колофер христолоф(брат му)....или почти едентично фраческо салерно!!!Голяма промяна ще е...направо не ми се мисли!Затова според мен най-правилното е да се запоне на чисто!И разбира се никога да не се забравя тази безизходица.....а колкото до барека....той е твърд Ботевист...но е хубаво когато става на въпрос за облажване...да му се има едно на ум :idea:
100 години ПЛОВДИВСКИ футбол

Vasko1912
Контакти:

Мнениеот Vasko1912 » 10 фев 2010 16:57

Сорсерелас,предлагам да стоим вкъщи на топло и да чакаме Салерно и Бати Мити да ни покажат нещо(точно какво ще им оставим време да измислят)...

1.Как интервю с недоказан произход те кара да се надяваш.

2.Стига с тези лакардии относно запори,регистри и т.н. Като не си наясно със ситуацията недей да се правиш на остроумен.

3.От поста ти разбирам,че мразиш Бареков и неудобряваш широката от към всякакув статус група,която се събра в Империал.

4.Ако си по напред от Бареков и можеш да събереш поне толкова легенди на Ботев-действай,предложи нещо,направи план как ще се процедира...В България всичките сме по акъла...за съжаление.

5. И накрая отговор на дълбокомисления ти въпрос:Ако Салерно представи доказателства,че отбора не е на Христолов и достоверността се потвърди от 3-ма независими топ-адвокати,тогава ще му мислим какво да правим с проекта за възраждането на Ботев,дотогава всичко друго е в полза на Селяка!

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 10 фев 2010 16:59

sorcererals написа:Или не можете да четете, или не искате.
Отбора не трябва да се допуска до стадиона, дори и БФС да му разрешат, освен ако не се докаже публично, че акциите не са собственост на селяка!

Колкото до приказките "ако искаше, да ни е купил досега" , то и кръстева ни искаше, ама не ни е купила, а всички знаем че там ни провали лакомията на селяка.................а май и лаладжийстването на Славчо. Дали ситуацията донякъде не се повтаря?! Аз лично не знам, а вие?

Относно новия проект - там има един...........т.нар. "фен" - Бареков, който явно иска да вземе клуба (сам или с друг не знам), само че някакси в болните му амбиции разпознавам нов "мити селското", а аз не искам такова нещо.

Приказките "на един прияте, етървата" нема нужда да си ги пишем. И аз знам, че селяка си е поръчал два нови мерцедеса, че е искал и проформа да ги плати в брой, явно се надяваше да вземе все пак някакви пари от Реки и Борго, както видяхме това не се случи, а не виждам и мерцедесите 8-) :lol: .

И двете ти мнения са изключително логични, особено в частта "нов" Ботев. Винаги съм бил привърженик на "нека помислим", а сега някаква истерия "С Бареков - напред!".

И аз си задавам въпроса - а какво става, ако, теоретично, има смяна на собствеността, документално, и нещата с изплащане на задължения и други неща се задвижат?
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 10 фев 2010 17:01

Говоря за смяна селския-салерно. БФС разрешават, което означава платени належащи задължения или поредния компромис(няма да им е сефте). Салерно показва/доказва, че и на книга клуба не е на селяка и се закрепят нещата, какво правим тогава?

За мен по-малкото зло може би ще е новия проект, най-малкото , защото собственика(който и да е той) ще си е в България, докато италианците си заминават, а ние ще гоним михаля. Въпроса е, че тогава много от хората няма да припознаят новия проект, защото сегашния Ботев ще съществува все още. Е тва ми е въпроса, какво правим и как да го направим така, че да увлечем всички хора към една кауза, да няма разединение?

Потребителски аватар
sorcererals
Контакти:

Мнениеот sorcererals » 10 фев 2010 17:15

Vasko1912 написа:Сорсерелас,предлагам да стоим вкъщи на топло и да чакаме Салерно и Бати Мити да ни покажат нещо(точно какво ще им оставим време да измислят)...

1.Как интервю с недоказан произход те кара да се надяваш.

2.Стига с тези лакардии относно запори,регистри и т.н. Като не си наясно със ситуацията недей да се правиш на остроумен.

3.От поста ти разбирам,че мразиш Бареков и неудобряваш широката от към всякакув статус група,която се събра в Империал.

4.Ако си по напред от Бареков и можеш да събереш поне толкова легенди на Ботев-действай,предложи нещо,направи план как ще се процедира...В България всичките сме по акъла...за съжаление.

5. И накрая отговор на дълбокомисления ти въпрос:Ако Салерно представи доказателства,че отбора не е на Христолов и достоверността се потвърди от 3-ма независими топ-адвокати,тогава ще му мислим какво да правим с проекта за възраждането на Ботев,дотогава всичко друго е в полза на Селяка!

Не те познавам и ще се въздържа да ти отговоря подобаващо на тона ти.
И все пак:
1. За мен интервюто е с доказан произход(познавам отлично водещия от българска страна). Това интервю не ме кара да се надявам на каквото и да било, а ме кара да се замисля за евентуално развитие на ситуацията.
2. Не се правя на остроумен, а говоря неща, които съм си направил труда да проверя. Не в детайли относно прехвърлянето на акции преди запора(това няма как да се провери, поради скриване на акционерната книга от селяка), но в детайли относно отразяването на едно такова действие по съответните инстанции.
3. Не ми пука за Бареков, пука ми за клуба. А от неговите действия и на кликата около него, стигам до един изход с нов "мити селското" в негово лице. Прекомерната му амбиция в един момент вече не е в наша помощ, а в ущърб. Голяма част от "широката от към всякакув статус група,която се събра в Империал" я познавам лично и съм провел многократни разговори и действия по отношение на отбора, много преди да се появят "кандидат-купувачите италианци" . Някои от хората в тази група определено не ги одобрявам, други съм видял с очите си , че нямат користни цели и работят за доброто на клуба, а за останалата част нямам мнение, тъй като ги познавам прекалено бегло или изобщо не ги познавам.
4. Защо си мислиш, че тези хора в империал бяха събрани лично от Бареков? Дали пък този негов "план"(поне така разбирам от поста ти) не е обсъждан и мислен и по-рано от съвсем различни хора? Ще ти отговоря, да мислен е, също така и други варианти за спасение на клуба.
5. Ако искаш и папата да ти потвърди, лошо няма. Само че тогава ще е късно да му мислим и да сменяме позицията си.......за пореден път. Аз лично предпочитам да осмисля нещата предварително, а не да действам импулсивно на момента, нищо че след това може да станем смешни(няма да ни е сефте).

И накрая нещо лично към теб - опитай се да разбереш кой стои срещу теб, преди да нападаш хората.

Върни се в “Ботев”