Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
petko_cska написа:Браво. Само незнам как ще се опазите от сектора за гости. Говедата има да мятат ракети и наляво и надясно. Измислете нещо докато е време, че после да няма панаири. И не беше ли по добре гостите да са като преди до булеварда, а не да минават през вашите сектори и коли паркирани отзад. Или сте им предвидили подземен тунело изход. Отделно и по тв ще се виждаме гостите централно и ще правим впечатление докато вашите зад вратата няма да се виждат толкова![]()
Казвам го без грам заяждане супер стадион ще е, ама на мен ей тия неща ми правят впечатление и ако ще строим ви слагаме пак отзад да не се виждате по тв а и да не ни обикаляте целия парк до сектора. Така сектора е супер, ама за гостите
BPFC1912 написа:petko_cska написа:Браво. Само незнам как ще се опазите от сектора за гости. Говедата има да мятат ракети и наляво и надясно. Измислете нещо докато е време, че после да няма панаири. И не беше ли по добре гостите да са като преди до булеварда, а не да минават през вашите сектори и коли паркирани отзад. Или сте им предвидили подземен тунело изход. Отделно и по тв ще се виждаме гостите централно и ще правим впечатление докато вашите зад вратата няма да се виждат толкова![]()
Казвам го без грам заяждане супер стадион ще е, ама на мен ей тия неща ми правят впечатление и ако ще строим ви слагаме пак отзад да не се виждате по тв а и да не ни обикаляте целия парк до сектора. Така сектора е супер, ама за гостите
Сектора за гости доколкото знам ще е опасан целия в перциглас/ест. и достатъчно висок/ , както е на доста стадиони в Европа , а и отделно отгоре ще е с мрежа за да не може да се хвърля над оградата.Иначе не е важно кой ще се вижда / макар че като сте отстрани ще се виждате само на корнерите/ , а кой ще се чува по добре.Все пак сме на стадиона да подкрепяме отбора , а не за да ни снимат.
BPFC1912 написа:перциглас
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
balgarin написа:Това багерче ако го изтървете и до седмица Пловдив ще е в историята.
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта