А група , Лудогорец - Ботев ПД 30.03.14 - 19:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DarkPsy

Re: А група , Лудогорец - Ботев ПД 30.03.14 - 19:30

Мнениеот DarkPsy » 29 мар 2014 10:43

za nas e toj religiq написа:
DarkPsy написа:Браво. Точно от това имаме нужда. Не стига, че сме жив зян като публика, разединени както дори и при селския не бяхме, сега остава и да се обиждаме.

Е стига де , ти от мрънльо ли се обиди :lol:
И аз не го харесвам кауна , ама не плюя по него по цял ден ! Не разбирам с какво точно помагате на отбора като не ходите по мачове , или си плюете по форумите ??? Стана ясно че положението е такова , каквото е в момента ! Искаме , не искаме , ще го изтраем до края на сезона ! И вместо да се тръшкате и усложнявате положението , що не се опитате да го подобрите ? Толкова ли е трудно да се подкрепи отбора , въпреки че и треньора , а и футболистите не показват това което искаме ??? Вместо да ги подкрепим и да ги накараме да играят , вие правите точно обратното! И кво ся , дай да си стоим в къщи , да плюем нон стоп и да ставаме за резил на всички ? Айде опомнете се ! Ние сме фенове , нито сме собственици да взимаме решения , нито пък сме играчи !
Нашата работа е да подкрепяме и помагаме на отбора , а не да му пречим :!:

Като говоря за обиди, знаеш какво точно имам предвид. Посещаваш и другия форум...видял си. Не мисля, че това е начина. Относно бойкотите, да прав си, не трябва да се бойкотира. Аз пропуснах мачът с Черно море най-вече заради работата ми, макар че ако не се беше случила гаврата в София щях да намеря начин да дойда. Е, мина ми вече, пак ще съм на стадиона, но не можеш да отречеш, че от тук нататък няма да е същото. Ентусиазма леко поумря.

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 29 мар 2014 10:44

Жълто-черен Пловдив написа:
STENLI написа:
batmari2 написа:Тука вече има канари от който започвам да се срамувам то, не е самоирония то не е Мъди, то не е Мърльо, то не е с тая игра то не са подиграваки ! ало оплаквачи смешнисте вие се излагате така, от другите отбори ви се подиграват това е нашия отбор ОСЕТЕТЕ СЕ МАЛКО ! може да е всякакъв но е треньорът на БОТЕВ преди всичко !!!!

Алооо,ти не разбра ли че ще се върнем на стадиона след НАПУСКАНЕТО НА КАУНА!!!

Какво му обясняваш, няма да те разбере. За фракция "Мъри боиз" е без значение, че феновете на Ботев не ходят на стадиона. За тях е достатъчно, че те, и евентуално роднините на Мъри, могат да присъстват. И всичко - в името на това да има спокойствие и истинска работна атмосфера за отбора.
Ако не знаеш, всички останали, които не обичаме Мъри и все пак имаме въпроси към собственика, сме "скрити буфери".

Като имаш въпроси към Василев иди му ги задай! Или смяташ, че по цял ден Василев виси тук за да се информира за въпросите ти?

bavarec1983
Контакти:

Мнениеот bavarec1983 » 29 мар 2014 12:15

Днес в 15 часа ултрасите на Ботевъ излизат на шествие по случай рождения ден на благодетеля им амет дуан!!!всички заедно!!!от тракия 12....комунисти завинаги.....и жълто-черни депесари :)

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 29 мар 2014 13:05

boabbb написа:
volf написа:
volf написа:
Raoul_Duke написа:
Жълто-черен Пловдив написа:Въздух под налягане си ти, комплексарче. Можеше и да разбереш какво питам, ако не триехте неудобните постове.
А, че си мъжле само в глутницата викачи от "Мъри бойз", това на всички стана ясно.
Не аз тръгнах първи да обиждам, нито да лепя етикети.
Просто написах, че съм фен на Ботев Пловдив, а не на Цветан Василев, при цялото ми уважение към него, и че след срамния мач на Герена, трябваше някой висшестоящ /ако не собственикът лично/ да излезе и да каже какво става или поне да потърси отговорност от треньорите и футболистите. Заради това ме обявихте за буфер и започнахте да се заяждате. А като ви свършиха словесните аргументи, преминахте към селско-кръчмарски заплахи и подкани да сме се срещали. Жалка история.

Виж сега, черно-бял несретнико под прикритие. "Въздух под налягане" няма как да е някой, на когото знаеш точното място на стадиона и при всеки един момент можеш да го откриеш. Въздух под налягане си ти, невестулко с фалшив профил. А и си толкова тъп, че даже не се усещаш, че с всеки един пост си разваляш все повече прикритието. Викачи "Мъри бойз" НЯМА, него никой не го харесва и скоро няма да е при нас. Въпрос на време е. Обаче виж, викачи "Коко бойз" има доста и се видя след мача ви с вашите сини господари, когато изпратихте черно-бялата циркаджийска трупа с бурни овации.
Колкото до нашия мач на Герена, оня ден имаше среща с Цветан Василев, на която самия той много ясно каза доста неща, които НИ вълнуват. Който трябва е разбрал, за какво става въпрос или пък най-малкото се е информирал от негови хора в КПБП. За твое най-голямо съжаление, мога да те уверя, че всичко е 6 и скоро ще се случат доста неща, от които НИЕ ще сме удовлетворени. Засега толкова! Ако очакваш публични декларацийки, тип "тоалет папир", за които на НИКОЙ не му дреме или пък други подобни излагации и цигании, както е при вас, в цирк лаЛута, ще те разочаровам. При нас нещата ще се решат, но без гюрултиите и панаирите, които са ежедневие за вас, небългари.

И аз дочух, че щели да увеличават заплатите на форумните мракобесници!?
А честито!!!

Днес бъдещият Ви треньор има рожден ден!
Да му е честит! Побързайте да му го честитите и ВИЕ, защото Василев ще прави в темата преброяване на електората!
Ай Канари!

Доган :? :? :lol: :lol:

Доган не е бъдещ, а настоящ... и не е треньор, а дресьор..... и не е на отбора, а на "собственика му" и част от феновете!

vikuuu
Контакти:

Мнениеот vikuuu » 29 мар 2014 13:07

bulgaro написа:
tsonpen написа:
Какво има да му се реанимира на Лудогорец? Ако има кой да се реанимира, това е "Ботев", но се надявам да не сме ние с тази функция.

Ние сме в такава кома, че само спешна смяна на треньора може да ни реанимира.
Прогноза 3/4 : 0.

Абсолютно вярно е, обаче незнам защо Цветан Василев му гласува още доверие.
Един отбор е на света и това е Ботев Пловдив!!!

Потребителски аватар
batmari2
Контакти:

Мнениеот batmari2 » 29 мар 2014 15:03

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Пичове КОГА ПРИ СЕЛСКИЯ Е СТОЯЛ ВЪПРОСА за ходенето на Стадиона, ако го бяхме бойкотирали сега нямаше да има Ботев, и кой ви е казал че харесвам Мъри та чак и Мърибойз това е смешно и като не ходим на мач как точно бойкотираме Мъри(даже му правим услуга) и аз ако съм платен фен за какво ми плащат да викам името на Мъри или да пиша във някъв форум МИСЛЕТЕ КАТО ПИШЕТЕ ЧЕ СТАВАТЕ СМЕШНИ и ви казах че ви се подиграват и др. отбори ! Само едно ви казвам отбора се подкрепя до край и винаги - ние сме го доказали ! за вас не знам !
п.с. А като срещнахте със собственика той ви го каза ще изкара сезона !!!!

Потребителски аватар
batmari2
Контакти:

Мнениеот batmari2 » 29 мар 2014 15:08

STENLI написа:
batmari2 написа:Тука вече има канари от който започвам да се срамувам то, не е самоирония то не е Мъди, то не е Мърльо, то не е с тая игра то не са подиграваки ! ало оплаквачи смешнисте вие се излагате така, от другите отбори ви се подиграват това е нашия отбор ОСЕТЕТЕ СЕ МАЛКО ! може да е всякакъв но е треньорът на БОТЕВ преди всичко !!!!

Ало ти специално може и след това да не се връщаш даже по добре !

Потребителски аватар
batmari2
Контакти:

Мнениеот batmari2 » 29 мар 2014 15:13

Жълто-черен Пловдив написа:
STENLI написа:

Какво му обясняваш, няма да те разбере. За фракция "Мъри боиз" е без значение, че феновете на Ботев не ходят на стадиона. За тях е достатъчно, че те, и евентуално роднините на Мъри, могат да присъстват. И всичко - в името на това да има спокойствие и истинска работна атмосфера за отбора.
Ако не знаеш, всички останали, които не обичаме Мъри и все пак имаме въпроси към собственика, сме "скрити буфери".

Пич ква фракция те гони БОТЕВ е над теб, мен, Мъри, Коко, Моко, Цецо , Криви , Прави и тн. но ти щом до сега не си го разбра НЯМА СМИСЪЛ да се хъбя с теб живей си живота и си обичай отбора по твоя си начин, НО не пречи на останалите да обичаме БОТЕВ ! ОК ! :)

raspobet
Контакти:

Мнениеот raspobet » 29 мар 2014 15:42

3:0 за Лудогорец. Просто толкова е разликата в класите... С колко пловдивчани играе Ботев? Къде е романтиката? Само с пари не става...

Потребителски аватар
batmari2
Контакти:

Мнениеот batmari2 » 29 мар 2014 16:16

raspobet написа:3:0 за Лудогорец. Просто толкова е разликата в класите... С колко пловдивчани играе Ботев? Къде е романтиката? Само с пари не става...

Ми по тая отдавна отминала логика с колко РАЗГРАДЧАНИ и с каква история разполага Лудогорец - така че като не става с пари става с много пари !

Върни се в “Ботев”