ЦСКА прави гнусни номерца преди мача с Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Petran2001
Контакти:

Re: ЦСКА прави гнусни номерца преди мача с Ботев

Мнениеот Petran2001 » 27 авг 2013 19:37

Момчета, моля ви, спрете с глупостите. Винаги има подобни изявления, през миналия сезон майкъла отнесе форумните псувни. Нямало е случай да не влезе всеки, който иска, по един или друг начин. Сто страници с глупости...Левски ни отвориха допълнителен сектор, никой няма да избяга от 5 лева, намерени на улицата.. :evil: Прогноза - 2000 - 2500 гостуващи и 6 к домакини, яко надвикване. Резултат, надявам се на победа за моите, но.....
Бих искал да изразя възхищението си от ултра сектора на чорбата на мача с локо софия. Тези момчета съм сигурен, че ще подкрепят отбора си дори във В група, както бяхме ние, за разлика от разни розови форумни плъшоци тука....
Ае

Потребителски аватар
blac_black_cat
Контакти:

Мнениеот blac_black_cat » 27 авг 2013 19:50

Не се напъвайте да фалшифицирате билети, защото тези дето са Ви ги дали са в Базата данни и турникетите други билети (фалшиви) няма да пуснат.
Като сложиха турникетите се видя кой хора влизат с фалшиви билети и се връщаха бегом до касите....
[center]Без ЦСКА не мога и миг да живея,
за ЦСКА ще викам, ще скачам, ще пея !
Емблемата ще браня дори с кръвта си
и в огъня ще влезна да пазя честта си !!!
ОООООО....ОООООО.....ООООО
[/center]

Потребителски аватар
COVINI

Мнениеот COVINI » 27 авг 2013 20:08

Как все едни и същи жълти фенове реват за щяло и нещяло,то не е комплекс,не е чудо.Нека нормалните фенове да се разграничат от тях.И аз искам на всяко гостуване да сме колкото бяхме в Рим,но не става.Вчера на Манчестър-Челси се видя как има отделен сектор за гостите и беше пълен,пък никъде не прочетох,че гостите искат да са 10 к и се оплакват на арменския поп.ШАМПИОНИТЕ сега има друг голям мач и ще отидат колкото билети са им отпуснали домакините.За да не реват някои като вдовица за ... предлагам всички водещи фен клубове да седнат на една маса и да се разберат мъжки за плейофите кой колко билети ще иска и след това да го обсъдят с шефовете на отборите си.Сигурен съм,че никой здравомислещ човек няма да откаже една голяма сума от пълен сектор.
Лефскарче се нариииичам
Да паса обиииичам
След дрога тииичам
Буквара срииичам

dobermanche
Контакти:

Мнениеот dobermanche » 27 авг 2013 20:24

Кво се дразните с чорбетата, няма смисъл. Единствено им се казва , че е по-спокойно да си с билет в ръка преди мача, нищо друго.На стадиона ще се види кой е по-по най, другото здраве му кажи. Аз съм ботевист, но имам респект към чорбата, а и техните фенове имат към нас. Просто ще се забавляваме на стадиона, без обиди, и така:) САМО БОТЕВ!!!

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 27 авг 2013 21:37

dobermanche написа:Аз съм ботевист, но имам респект към чорбата, а и техните фенове имат към нас. Просто ще се забавляваме на стадиона, без обиди, и така:) САМО БОТЕВ!!!

Подкрепям, макар че ги уважавам достатъчно, за да не се обръщам към тях на "супа" :) Мисля, че всички, които отидем на стадиона ще влезем, не е за пръв път. Нека по-добрата публика се чува повече и по-добрия отбор спечели. Дано стане оспорван мач и съдиите да свирят обективно :!:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
DelijePlovdiv
Контакти:

Мнениеот DelijePlovdiv » 27 авг 2013 22:08

Чакам да видя как ще мрънкат като им отпуснем 6-700 билета за дербито, защото стадиона ни е за 6000 и изведнъж магически ще стане за 18 000 и ще си искат 1800-те билета. Нищо, тъкмо ще ги препродавате с още 30-40 лева отгоре :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 27 авг 2013 22:27

Проблема с билетите не идва от чорбата , а от полицията.Червените са готови да предоставят и 3000 билета , ако се наложи/все пак им трябват пари/ , но органите на реда даже са били и против отпуснатите 1000.Това е самата истина и няма смисъл да се пишат повече глупости.

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 28 авг 2013 10:06

Полицията в София продължават да настояват, че само 1000 привърженици на Ботев Пловдив могат да посетят дербито между двата отбора. Поне двойно повече фенове на канарчета са проявили интерес да присъстват на мача, но органите на реда са категорични, че ще изхвърлят всеки бултрас от стадиона, който не е в сектора за гости.

Вчера се е провела среща между представители на полицията и двата фенклуба, на която е станало ясно, че мачът със сигурност ще се играе на Армията. Билети за пловдивските фенове ще се продават само и единствено в Пловдив, в магазина на канарчетата на Колежа.

тва е положението.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 28 авг 2013 10:36

Май някой твърдеше , че ЦСКА ще се чувства като гост на Армията :lol: :lol: :lol:
Къде се дяна шегаджията като стана ясно кой не им дава повече от 1000 билета на Ботев а ?!
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 28 авг 2013 10:37

kubik написа:Познато.Същата работа и с нас.Отиваме за билети били свършили.Идва някакъв и носи 10 билета :lol:
Две минути преди мача след като се вдигна дандания и докараха още някой и друг билет.
Достта от умерените фенове влезнаха при домакините .
Неградските да ходят в домакинския сектор,а не да реват ;)

Това да го видя-няма да го повярвам.Цигани в централния сектор на Армията???
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Върни се в “Ботев”