Агитка на „Ботев“ сцепи от бой бръснати глави от „Щутгарт“!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

CHE
Контакти:

Re: Агитка на „Ботев“ сцепи от бой бръснати глави от „Щутгарт“!

Мнениеот CHE » 02 авг 2013 01:29

Ако това е вярно браво на наште момчета ,ако е лъжа да ви еба маиката на скапаните журналисти дето си измисляте .Журналистите сте наи скапаните парцали на държавата ако ни лъжете за новините.

Reckless

Мнениеот Reckless » 02 авг 2013 02:50

Ако бяха англичани, можеше да повярвам, но като ги знам германците какви са...Живея сред тях вече доста време и това да покажеш среден пръст на някой се глобява с 1,500 евро. Те просто ги нямат тези навици да показват средни пръсти, или да викат по някой, да обиждат. Дори агитките им, много често след мач пият бира заедно, в едни и същи заведения и нямат проблеми. Говорят си нормално, обсъждат. Като цяло много добронамерени и културни хора са. Вярно е, че винаги има изключения, но специално тази статия ми се струва измислица.

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 02 авг 2013 03:44

CHE написа:Ако това е вярно браво на наште момчета ,ако е лъжа да ви еба маиката на скапаните журналисти дето си измисляте .Журналистите сте наи скапаните парцали на държавата ако ни лъжете за новините.

Тинтири минтири работи са тва, най-вероятно някой някому е ударил шамар (примерно) и те го изкарват трета световна война...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 02 авг 2013 04:11

Reckless написа:Ако бяха англичани, можеше да повярвам, но като ги знам германците какви са...Живея сред тях вече доста време и това да покажеш среден пръст на някой се глобява с 1,500 евро. Те просто ги нямат тези навици да показват средни пръсти, или да викат по някой, да обиждат. Дори агитките им, много често след мач пият бира заедно, в едни и същи заведения и нямат проблеми. Говорят си нормално, обсъждат. Като цяло много добронамерени и културни хора са. Вярно е, че винаги има изключения, но специално тази статия ми се струва измислица.

Затова тука ги имаше голи, пияни и друсани в центъра на някой от крайморските ни градове, затова в София съм виждаш шваби, които обикалят да пикаят по колите пияни на мотика, една коза, която се гордееше с клипче на телефона как сере на улицата и я снимат и куп подобни...

Швабите в Германия си траят, защото няма да им позволят подобно нещо. И в някои държави се разпасват, защото са убедени че там всичко им е позволено. А и тъй де като избие малко простотия на 1000км от дома кой ще разбере, като се прибере в Германия пак е почтен гражданин...
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
boyan_kn

Мнениеот boyan_kn » 02 авг 2013 11:51

Едва ли е вярно. Разберете - НЕ Е НОРМАЛНО ДА СЕ ХВАЛИМ С БОЙ !

cxznmcwdqlyp
Контакти:

Reflections On Finding Primary Factors For Louis Vuitton Nyc

Мнениеот cxznmcwdqlyp » 02 авг 2013 12:45

Updated Guidelines -- A Background In Painless Louis Vuitton Galliera Pm Secrets

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 02 авг 2013 14:27

Свободни съчинения на някой закъсал журналист и тинтири минтири.......Дори такова заведение няма. Обадих се да питам роднини, които живеят в него район! Заяждане на дребно!
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 02 авг 2013 19:28

Canara^ написа:http://www.zapalqnkovci.com/news/id/1076#sthash.4I0Pkogu.dpbs ;)

Виж,на това мога да повярвам...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 02 авг 2013 21:49

Начи пичое,чета ги тея неща и си мисля колко дълъг път изминахме за да се превърнем в най-европейската публика в България...не знам колко от вас си спомнят кво беше само преди някви си 4-5 години когати играехме у В група и бутахме огради за да си влезем по местата, ако не ни дадяха билети си ги взимахме сами,когато бяхме много ядосани и много недоволни..и изобщо както беше казал фен на незнаен отбор,който отнесохме тогава и чиито фенове се бяха наприли на умни: Феновете на Ботев от гостуващата агитка: всички до един големи едри,над 30 годишни мъже, които влизат на терена и бият където квото хванат... :) :)

Деба през кво сме минали...а вчера от ляво на мен имаше няква лелка около 50, отпред, две деца на около 5и 7 с татко си,отзад две момченца на по 19-20 с момиченцата си...the times they are a-changin'....

Върни се в “Ботев”