Ботев Пд - Берое Сз 1:2. Анкета: Имаше ли съдийска подкрепа?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Имаше ли според вашето мнение съдийска подкрепа за единия от отборите или не?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
ihalamadrid
Контакти:

Re: Ботев Пд - Берое Сз 1:2. Анкета: Имаше ли съдийска подкрепа?

Мнениеот ihalamadrid » 23 сеп 2012 16:40

sandi74 написа:Надиграхме Ботев по всички показатели.Заслужена победа на Берое.Повече за този мач няма какво да се каже.

Опрееделено след нашия гол вратаря ви така почна да си развързва обувките че идваха да му ги завързват пиеше вода през 15-20 сек чешеше си задника от70 мин до края БУС POWER БЕРОЕ!
uppercut написа:
джони написа:тоя момент с тоалентана е култов :) :) някакво момче 50 кила върви към някакви чички,всички с нациски татуси и по над 100 кила,а ония се насраха и дават задна и търсят помощ от вратата на тоалетната

:-D

Agent Yellow
Контакти:

Мнениеот Agent Yellow » 23 сеп 2012 16:48

По доклада червения картон( втори жълт за играча) е за обида на длъжностно лице.Или казано по-просто - за псувня!
Ако това ви се струва съдийска подкрепа,нищо не разбирате от футбол.

sandi74

Мнениеот sandi74 » 23 сеп 2012 17:19

ihalamadrid написа:
sandi74 написа:Надиграхме Ботев по всички показатели.Заслужена победа на Берое.Повече за този мач няма какво да се каже.

Опрееделено след нашия гол вратаря ви така почна да си развързва обувките че идваха да му ги завързват пиеше вода през 15-20 сек чешеше си задника от70 мин до края БУС POWER БЕРОЕ!

Жълтия балон яко гръмна.Въздух под налягане сте.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 23 сеп 2012 18:05

Agent Yellow написа:По доклада червения картон( втори жълт за играча) е за обида на длъжностно лице.Или казано по-просто - за псувня!
Ако това ви се струва съдийска подкрепа,нищо не разбирате от футбол.

Псувнята дали не е била вследствие на червения картон, а не причина?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
STENLI
Контакти:

Мнениеот STENLI » 23 сеп 2012 21:33

Мога да кажа кратко и просто-КОЦЕ ВИДОЛОВ

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 24 сеп 2012 12:34

STENLI написа:Мога да кажа кратко и просто-КОЦЕ ВИДОЛОВ

Още по-ПРОСТО казано - ВИЛИ the HEAD ВУЦОВ! Няма да има такава СИМБИОЗА! :o
П.п. Дано "Черно море" не ви изпреварят!
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

Потребителски аватар
the___dog
Контакти:

Мнениеот the___dog » 27 сеп 2012 14:41

Ще го кажа просто и разбираемо. Аз си обичам отбора въпреки загубите. Аз имам смелостта да кажа, че моя отбор е играл слабо. Вместо разни други фенове, за които ако отбора бие те са мега отбор ако отбора падне те са разни кавали, които продавад мачаве. Не ме интересува колко хора ходят на мач.Аз се радвам, че публиката се върна с удоволствие на стадиона и има добра атмосфера.
Комплексарите да броят карти, точки, судоко. Те си знаят какви глупости да мислят и съчиняват.

Миналата събота не ме издразни, че Ботев падна заради слаба игра. Издразниха ме така наречените фенове на Локомотив.
Колко трябва да си жалък комплексиран и нещастен боклук за да скачаш да биеш 12 13 годошни момчета?! Да посягаш на деца...В събота това стана два пъти. Съжелявам, че такива хора живеят в Пловдив, на всичко отгоре се наричат Истинските майни. Комплексите са големи.....умът малък.

Потребителски аватар
kistendil
Контакти:

Мнениеот kistendil » 27 сеп 2012 17:16

the___dog написа:Ще го кажа просто и разбираемо. Аз си обичам отбора въпреки загубите. Аз имам смелостта да кажа, че моя отбор е играл слабо. Вместо разни други фенове, за които ако отбора бие те са мега отбор ако отбора падне те са разни кавали, които продавад мачаве. Не ме интересува колко хора ходят на мач.Аз се радвам, че публиката се върна с удоволствие на стадиона и има добра атмосфера.
Комплексарите да броят карти, точки, судоко. Те си знаят какви глупости да мислят и съчиняват.

Миналата събота не ме издразни, че Ботев падна заради слаба игра. Издразниха ме така наречените фенове на Локомотив.
Колко трябва да си жалък комплексиран и нещастен боклук за да скачаш да биеш 12 13 годошни момчета?! Да посягаш на деца...В събота това стана два пъти. Съжелявам, че такива хора живеят в Пловдив, на всичко отгоре се наричат Истинските майни. Комплексите са големи.....умът малък.

Страхотьен!!! Ни са дразни толкова, че примерите от другата страна са много и се знаят - божидарки, къдравелки, тубички и т.н. имбецили! Затова друг път като се издразвате мнооооого, се замислете, че олигофрени има и от двете страни! :o
подвластни на черно бялата любов, винаги!паднали на нивото на наведените,никога!

Върни се в “Ботев”