Черно море - Ботев събота от 17.00

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

blue_lagoon

Re: Черно море - Ботев събота от 17.00

Мнениеот blue_lagoon » 15 сеп 2012 09:15

зеления написа:
blue_lagoon написа:Пребийте ги тези. Неприятен отбор с още по-неприятни фенове. 3-1 за Ботев ;)

Тоя явно е доста комплексиран от морето, щом във всеки форум се къса да плюе по Черно море. :mrgreen: . Доста му е дошла гаврата над любимия му отбор от зелените. :lol: :lol: :lol:
П.П. Чудя се защо когато два ата си мерят п*шките си завираш з*дника? :lol: :lol: :lol:

Явно не съм комлексиран от отбор,който 52 години бием,като тъпан на сватба в София. Явно и от мачовете във Варна не съм комплексиран ,след като за 32 години имаме една загуба. Явно и от фенчетата на морето не съм комплексиран.след като се знае,че феновете на Левски във Варна са повече от феновете на Тича. От форумците на Ч.м. пък съвсем няма как да съм комлексиран,защото хем са малко хем са циклофреници. Да се сравнява Големия Ботев с Ч.м. обаче е смешно. Знаем какви футболисти е създал Ботев,знаем каква публика има,знаем че винаги излизат да играят футбол,а не ръгби ,като моряците. Дадох прогноза,ще я потвърдя: Здрав бой над морето и горчив хап за малкото им фенове. Цинизми като зеления няма да употребявам. Въпрос на ниво и възпитание. Както се казва:-"Формата е временна,класата е вечна' ;)

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 15 сеп 2012 10:34

зеления написа:
blue_lagoon написа:Пребийте ги тези. Неприятен отбор с още по-неприятни фенове. 3-1 за Ботев ;)

Тоя явно е доста комплексиран от морето, щом във всеки форум се къса да плюе по Черно море. :mrgreen: . Доста му е дошла гаврата над любимия му отбор от зелените. :lol: :lol: :lol:
П.П. Чудя се защо когато два ата си мерят п*шките си завираш з*дника? :lol: :lol: :lol:

Е как "защо"? Сигурно му е хубаво!!! Ха-ха-ха!!! Удоволствието е изцяло негово!!!
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 15 сеп 2012 10:37

Сократ е казал: " Убий пр***ака с мълчание"... М-дааа,такива ми ти работи...

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 15 сеп 2012 12:50

rukrom

Мнениеот rukrom » 15 сеп 2012 15:45

blue_lagoon написа:
зеления написа:

Явно не съм комлексиран от отбор,който 52 години бием,като тъпан на сватба в София. Явно и от мачовете във Варна не съм комплексиран ,след като за 32 години имаме една загуба. Явно и от фенчетата на морето не съм комплексиран.след като се знае,че феновете на Левски във Варна са повече от феновете на Тича. От форумците на Ч.м. пък съвсем няма как да съм комлексиран,защото хем са малко хем са циклофреници. Да се сравнява Големия Ботев с Ч.м. обаче е смешно. Знаем какви футболисти е създал Ботев,знаем каква публика има,знаем че винаги излизат да играят футбол,а не ръгби ,като моряците. Дадох прогноза,ще я потвърдя: Здрав бой над морето и горчив хап за малкото им фенове. Цинизми като зеления няма да употребявам. Въпрос на ниво и възпитание. Както се казва:-"Формата е временна,класата е вечна' ;)

Съгласен съм с теб. Не мога да повярвам тея от морето за какви се мислят. Налазиха и нашия форум и го осраха. Пък и взели да се мерят с Ботев и Левски. Егати смеха. Ама те май само 2-3 се осират. Колкото са и феновете им де Айййй Канари, смачкайте ги тези .....

Потребителски аватар
ASRoma
Контакти:

Мнениеот ASRoma » 15 сеп 2012 16:16

Ботев като им видях състави съм сигурен, че ще победят и ще гонят Лудогорец и Левски.
http://BGTips365.com/ - Превюта, Анализи, Прогнози и всичко, от което се нуждае един футболен фен!

Vict0ry
Контакти:

Мнениеот Vict0ry » 15 сеп 2012 19:56

Много говорите,а реалността е друга!Ботев трябва да са доволни от Х-са!

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 15 сеп 2012 20:52

Слаб Ботев и неориентиран Черно Море. Трябва да се радвате на Х-кса.

П.с.: адмирации за агитката ви
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
KIL
Контакти:

Мнениеот KIL » 15 сеп 2012 21:02

Честита ви точка,"канари". Ние нищо не играхме,но и вас медиите така ви вдигнаха нагоре,но наистина така се прави.Плащаш си и те въздигат. Рано ви е за Европа. Засега-нищо особено. Хайде,със здраве. А за публиката ви - евалла!

Върни се в “Ботев”