Точка до баража, две до директна промоция
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- publicimage
- Контакти:
Re: Точка до баража, две до директна промоция
имайки предвид идиотското ни БФС, предлагам Етър да паднат от Несебър и да не се занимаваме с баражи-маражи и глупости
ralka_levskarka написа:БПФК написа:няма да получат лиценз защото всемогъщите жълти така са преценили!
Тия жълти ще излязат Господ. Дано в сряда празника е в лилаво.
Господ говори на "майна"!!!

Баража е по-кофтито вариянт ,най-добре Несебър да въскръснат срещу Етър ,а ние да накажим мургавелите от Сливен!
Иначе зрителят на лефски със снимката на възрастният човек има право ,че на баража право има по-добрият ,ала само когато там са Ботев и някой си .Ако нещата се извъртят по неведомите божи пътища и оборът на народната власт се окаже там ( чисто хипотетично -всички знаем ,че народната власт няма да го допусне) тогава ми е интересно ква песен ще запее провинцялният зрител на Лавски със снимката на възрастният човек,пък ако може пак чисто хипотетично такъв бараж да се изиграе и в Пловдив.
Иначе зрителят на лефски със снимката на възрастният човек има право ,че на баража право има по-добрият ,ала само когато там са Ботев и някой си .Ако нещата се извъртят по неведомите божи пътища и оборът на народната власт се окаже там ( чисто хипотетично -всички знаем ,че народната власт няма да го допусне) тогава ми е интересно ква песен ще запее провинцялният зрител на Лавски със снимката на възрастният човек,пък ако може пак чисто хипотетично такъв бараж да се изиграе и в Пловдив.

Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!

- cookiemonsta
- Контакти:
AnalBreaker написа:След онзи мач, в който съдията беше купен, отборът на Ботев ми стана много неприятен. Само заради парите си Ботев ще влязат в А група...
Срамно е отбор с история и с прекрасна публика да печели мачовете си по онзи начин...
Нагъл си до мозъка на костите си! Обясни ми, кой е "онзи мач"? Гледал ли си въобще един мач на отбора, следиш ли обстановката в клуба, че така уверено да твърдиш, че "заради парите" Ботев ще влезне в А група?
А сега по същество. Пълна мобилизация ни трябва още тази сряда! Мачът би трябвало да е протоколен, но с оглед на безхарактерния ни отбор тази година не мога да се чувствам на 100% убеден в нашите възможности, въпреки да смятам, че Сливен ги отнасяме. Всяко нещо по реда си - първо Сливен, после Своге. Наистина би бил прекрасен завършек на сезона - разбира се, ако победим в очертаващите се 2 последни мача

publicimage написа:имайки предвид идиотското ни БФС, предлагам Етър да паднат от Несебър и да не се занимаваме с баражи-маражи и глупости
И аз това си мислех! Ако баража беше в почивен ден щеше да ми е все тая, даже адреналина щеше да е на макс, ама сега като е в работен ден, по добре още днес да празнуваме

С тия пропуски ще берем ядове на баража.
офф/
Имам усещането, че дълговете на Гриша Ганчев към КТБ, ще бъдат върнати под формата на цял един отбор
офф/
Имам усещането, че дълговете на Гриша Ганчев към КТБ, ще бъдат върнати под формата на цял един отбор

- rump_shaker
- Контакти:
Аз от тях никой не искам освен Българските момчета. Другите са пълна скръб. Братя Миланови направо да приситгат и Момчил Цветанов. 

стиа сте мечтали а смачкаите своге или ще ви гледаме срещу симитли и любимец