rump_shaker написа:Taz написа:Явно на ръководството не му пука за това да продава екипи, както е в германия да речем. Адидас е твърде скъпа марка, а ако от клуба искат да продадат някой и друг екип трябва да вземе модел на 5-6 години. Колко хора ще дадат по 150-160 лева за екип?
Нада ли ще са чак 160 лв. Те на Барса са по толкова. А пък се видя че дори Ереите с които играхме намериха доста купувачи за цената им от 90 лв. В крайна сметка фланелка не си купвуаме всеки ден и аз бих се бръкнал с 20-30 лв повече за адидас.
От 4 години имам една фланелка на адидас, тренировчният екип на Ливърпул в черно, та с тази фланелка играя по 2 пъти на седмица мач и вече е прана няколко стотин пъти и не е мръднала изобщо. Изглежда като чисто нова. Съмнявам се че ако си купя ерея или подобна марка ще издържи толкова. Така че аз лично ще дам над 100 лв за адидас на Ботев

В крайнна сметка екипите се мислят преди всичко за футболистите. На тях трябва да им е комфортно в фланелите. А има и варианти за реплики които са на доста по ниски цени и пак са оригинални
Относно фланелките-бях го писал в Независимия,дори и снимчица качих,но ще споделя и тук,защото си ми е голяма гордост.Имам оригинална фланелка на "Ботев"("Тракия") от 1973 г.(скоро ще навърши 40 години),памучна,с едрото рае,което е шито, а не щампа,със зашит номер на гърба.С тази фланелка колко мачове съм изиграл,колко пранета е видяла-не е истина.И не е мръднала-нито шев се е разшил,нито цветовете са избеляли.Е,може би съвсем малко.
Купих си от старата "Ереа" от сезона във "В" група,която ми харесва повече от сегашната.Ще си купя и "Адидас"-дано да е отново в рае.